ARGAN OIL BY.HANNEAS 100% MINYAK ARGAN TULEN DARI MORROCO - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Isnin, 11 September 2017

ARGAN OIL BY.HANNEAS 100% MINYAK ARGAN TULEN DARI MORROCO



Seri Wangi buat pertama kali mencuba produk Argan Oil By Hannes, sebelum tu Seri Wangi pernah mendengar tentang Argan Oil yang kini banyak berada di pasaran namun begitu SeriWangi tidak berapa yakin dengan produk-produk tersebut. Tetapi bila Seri Wangi sendiri mengguna produk Argan Oil By Hanneas barulah Seri Wangi yakin sepenuhnya kerana ianya adalah 100% organik yang diperakui oleh Badan Antarabangsa CCPB dan USDA, mendapat kelulusan dari KKM dan juga ianya dari Negara Morocco. Seri Wangi mempunyai masalah kulit alergi dan rekahan di tumit kaki, tapi sejak Seri Wangi mengguna produk Argan Oil ianya semakin berkurangan, terutama pada kulit wajah yang kering.Seri Wangi rasa puas hati mengguna produk Argan Oil By Hanneas.



POKOK ARGAN




Kalau semua nak tau gambar di atas adalah Pokok Argan yang berasal dari Negara Morocco. Minyak Argan juga digelar 'LIQUID GOLD' kerana ianya kaya dengan Vitamin E, Mineral, Antioxidants dan Essential Fatty Acids. 


Puan Siti Aisha binti Abu Bakar Stokis By.Hanneas Johor


Kelebihan Argan Oil By.Hanneas

KULIT

1.   Sebagai agen pelembab semulajadi bagi mengurangkan rengsa kulit untuk masalah eczema.

2.    Mengurangkan panau.

3.   mengurangkan parut di perut kesan mengandung (stretch mark)

4.   Melembutkan kulit tumit kaki dan mengurangkan rekahan kaki.

WAJAH

1.   Mengurang/melambatkan garis penuaan (wrinkle).

2.   Kulit lebih lembut dan licin.

3.   Mengecutkan Jerawat, mengurangkan kesan jerawat dan juga mengurangkan jeragat.

4.   Membantu meratakan tona kulit.

5.   Melembabkan kulit yang kering atau sensitif dengan perubahan cuaca (sunblock)

6.  Sebagai sapuan asas sebelum menggunakan mengenakan mekup.

RAMBUT

1.    Menguatkan akar rambut.

2.    Membantu melebatkan rambut dan mengurangkan uban.

3.    Menjadikan rambut lebih sihat.

Cara Penggunaannya

WAJAH

1.   Basuh muka menggunakan pencuci muka

2.  Lap sehingga kering.

3.  Titiskan 2-3 titik minyak argan pada tapak tangan dan mula oleskan keseluruh wajah.

RAMBUT DAN KULIT

1.  Titiskan 2-3 titik minyak argan pada tapak tangan dan sapu pada bahagian-bahagian yang diingini di kulit atau pun rambut.

Minyak Argan By.Hanneas adalah 100💯% organik. Bukan hanya untuk orang dewasa lelaki dan perempuan, ianya juga boleh digunakan untuk bayi.

Testimonial Pengguna Produk Argan Oil By.Hanneas











Wah......nampaknya sudah ramai yang dah guna produk Argan Oil By.Hanneas dan masing-masing berasa puas hati bila menggunakannya. Kini semakin ramai yang yakin dan menjadi pengguna setia dengan Argan Oil By.Hanneas. Jadi...apa lagi jika ingin cuba menggunakan produk ini. Sebotol Argan Oil By.Hanneas 30 ml dengan harga RM49 sebotol.


Alamat Stokis
Untuk Tempahan dan Pertanyaan

Puan Siti Aisha bt Abu Bakar
Stokis Argan Oil By.Hanneas Johor
D Aura Spa
No. 89A, Jalan Utama 34
Taman Mutiara Rini
81300 Skudai
Johor Bahru, JOHOR
Tel: 010-8209912

Layari Social Media
      

17 ulasan:

  1. wah !! bestnya minyak argan ni kak.. atie pun guna minyak ni.. hee~ lembut je kulitnya..

    BalasPadam
  2. Argan Oil ni kawan kita ada jual tak pernah cuba dia nak bagi kat kita juga hehehehe tapi bagus juga banyak kegunaan minyak ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. maha mahu minyak ni mmg banyak kebaikannya

      Padam
  3. Balasan
    1. Bro kalau ada baby kena ruam2 kat lampin tu baik sapu minyak argan

      Padam
  4. Selalu juga mendengar kebaikan minyak argan ni. Hihi. Thank you for sharing!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah guna minyak arga untuk kulit,rambut dan wajah

      Padam
  5. Nice sharing sis, Argan memang wngi. Bal dah pernah bau. Serius bau dia lain macam. I should trty this product.

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah..kalau ada panau baik guna minyak argan

      Padam
  6. Macam besst jer..byk kebaikan dia argan oil nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Luqman kalau kita guna sendiri baru tau kebaikan minyak argan ni.

      Padam
  7. The argan oil looks good to stay young. Will get 1 to try it out.

    BalasPadam
  8. Argan oil memang bagus, adik pon memang pakai untuk rambut dia. hehe

    BalasPadam
  9. Oh baru tahu kegunaannya. Nice sharing :)

    BalasPadam

Thak You For Your Comment