SWAN -  Technolite Trolley Bag Sangat Membantu Meringankan Beban Bag Berat - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Rabu, 22 Jun 2022

SWAN -  Technolite Trolley Bag Sangat Membantu Meringankan Beban Bag Berat



Setiap hari murid murid sekolah terutamanya yang bersekolah rendah terpaksa memikul bag sekolah yang berat disebabkan terpaksa membawa buku buku yang banyak seperti buku buku teks, buku latihan, buku tulis dan lain lain buku lagi. Bayangkan jika bawak buku teks BM yang ada 2/3 jenis buku teks, buku latihan dan buku tulis.. aduh.. kesianya!

Kini masalah Lana Adreana telah pun dapat diatasi dengan adanya bag trolley iaitu SWAN Technolite Trolley Bag yang sememangnya jenama bag terbaik yang tidak asing lagi di Malaysia sebab bagnya berkualiti tinggi.



SWAN Technolite Trolley Bag

Kalau anda semua hendak tahu keistimewaan SWAN Technolite Trolley Bag ini mempunyai ciri ciri yang tidak ada pada bag sekolah lain, sangat memudahkan dan dapat meringankan beban orang yang membawa bag tersebut. 

Ianya mempunyai zip yg tahan lasak, lancar, tidak tersekat bila di tarik dan boleh dibuka ke semua arah bag tersebut. 

Selain itu ia juga mempunyai ruang poket luar dan dalam yang boleh menyimpan pelbagai keperluan seperti bekal, botol air dan payung lipat. 



Bag tersebut juga ada ruang pocket untuk leletak timetable. 

Paling menarik ia mempunyai tempat pemegang bag yang senang di tarik dengan lancar. 




Ciri-ciri SWAN Technolite Trolley Bag

Pelapik Belakang 3D;  Pengudaraan Sejuk & sediakan sokongan tulang belakang lurus.  


2. Tali bahu berbentuk U;  Menjadikan pengagihan berat lebih ringan pada tulang belakang.  

3. Reka Bentuk Ergonomik;  Memastikan badan dalam keadaan tegak.  Anak anda yang ceria berasa lebih santai dan selesa membawanya juga.

4. Fungsi Roda : Fungsi 10 Roda yang  membolehkan menaiki tangga dengan mudah.  


5. Fungsi Trolley boleh tanggal  -Fungsi membolehkan menarik / menaiki tangga dengan mudah.  - Fungsi Trolley boleh tanggal



6. Material & jahitan yang berkualiti tinggi yang sangat bagus dan tahan lasak. 





SWAN Technolite Trolley Bag Sangat berkualiti, tahan lasak dan tahan lama, lebih lebih lagi dalam cuaca hujan dan Jalan yang tidak rata serta bertangga. SWAN Trolly bag ini sesuai untuk usia 8 hingga 13 tahun. Kiranya Lana Adreana dapat guna SWAN Bag ni hingga dia bersekolah menengah jika dijaga dengan baik, happy sangat bila dapat bag SWAN ni, dah tak sibuk lagi membebel bag berat sebab buku banyak, hati pun senang pergi sekolah tarik jer bag tu macam pergi travel. 

Anda boleh dapatkan  info dan cara pembelian  SWAN Technolite Trolley Bag ini di Shopee




Untuk keterangan lanjut layari


WEBSITE

https://www.swanbag.com/

FACEBOOK

https://www.facebook.com/SwanBagMalaysia/

INSTAGRAM

https://instagram.com/swan.malaysia

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Thak You For Your Comment