BIOLIFE MALAYSIA - PRODUK PYNOCARE ESEN UNTUK TONA KULIT YANG SEKATA BAGAIKAN KRISTAL DARI DALAM - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Khamis, 7 November 2019

BIOLIFE MALAYSIA - PRODUK PYNOCARE ESEN UNTUK TONA KULIT YANG SEKATA BAGAIKAN KRISTAL DARI DALAM


Bila dah berusia ni, biasalah kulit wajah semakin banyak buat hal...problem sana...problem sini..ishhh....kalau boleh Seri Wangi nak kulit wajah nampak cantik dan berseri-seri. Tapi kalau nak cantik macam zaman muda-muda tu....hmmmm...rasanya mustahilkan? Pasal masa zaman remaja tak reti nak jaga wajah...main guna macam-macam produk...baru sekarang dah pandai memilih produk yang sesuai.

Problem nak atasi kulit wajah yang bermasalah terutamanya bintik-binti hitam dan toner kulit yang tidak sekata?Termasuklah Seri Wangi yang ada masalah ni..ada bintik-binik hitam dan toner kulit tak sekata sebab banyak lakukan aktiviti di luar dan terdedah pada cahaya matahari. 


Seri Wangi nak perkenalkan produk terbaru dari @BiolifeMalaysia iaitu produk Pynocare yang dapat mengembalikan tona kulit yang sekata dari dalam dan esen untuk tona kulit yang sekata bagaikan kristal.

Punca-punca Masalah Kulit
  • Menjadi teruk jika terdedahkepada cahaya matahari
  • Cahaya matahari punca utama
  • Perubahan hormon, kehamilan dan pil kontraseptif
  • Masalah Endokrin: triod, ovari
  • Kosmetik yang bertoksik pada cahaya: merkuri dan salistik
  • Ubat-ubatan yang bertoksik pada cahaya: sntibiotik, ubat anti-keradangan 
Apa itu Melanin

Melanin merupakan pigmen yang terhasil daripada sel-sel melanosit dan ia memberi warna kepada kulit kita. Penghasilan melanin terjadi di pelapisan kulit yang paling dalam dengan bantuan beberapa jenis enzim. Melanosit kemudiannya membawa melanin kepermukaan kulit dan ianya menyumbang kepada warna kulit setiap indigidu. Baru Seri Wang tau apa itu Melanin.

Bintik-Bintik Hitam dan tona kulit tidak sekata disebabkan oleh penghasilan melanin yang berlebihan pada kawasan yang terdedah kepada pancaran cahaya matahari terutamanya di bahagian pipi, atas bibir, hidung dan dagu. Seri Wangi memang ada bintik-bintik hitam di bahagian pipi.


Pynocare
  • Kombinasi ramuan tumbuhan semulajadi yang boleh melindungi kulit daripada penuan pra-matang, tona kulit yang tidak sekata.
  • Kaya dengan antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas dan mengatasi tona kulit yang tidak sekata pada akarnya.
  • Meningkatkan pertahanan terhadap kerosakan kulit yang disebabkan oleh cahaya UV.
Pynocare Membekalkan

Ekstrak Kulit Kayu Pain Maritim Perancis
  • Kaya dengan procyanidin oligomerik (OPCs) dan bioflavonoid yang berfungsi sebagai antioksidan untuk menghapuskan radikal bebas.
  • Berupaya untuk membentuk lebih banyak struktur antioksidan dengan mengitar semula vitamin C dan menghasilkan Vitamin E.
Vitamin C
  • Merupakan antioksadan semulajadi 
  • Melindungi kulit daripada UVA, UVB da  cahaya yang boleh dilihat
  • Menghalang penghasilan dan  pembentukan melanin 
  • Bekerjasama dengan Vitamin E
Ekstrak D.Salina
  • Membekalkan sumber semulajadi yang kaya dengan karotenoid, beta-karotena
  • Merupakan antioksidan semulajadi yang melindungi membran sel dari pengoksidanan lipid dan kerosakan yang disebabkan oleh cahaya UV.
Vitamin E
  • Sebagai antioksidan larut lemak utama yang menghalang pengoksinaan lipid dan menghapuskan radikal bebas.
  • Memeberi perlindungan UV serta mengurangkan kesan-kesan foto-penuaan.


Cara pengambilan

Pynocare dalam bentuk softgel Kapsul dan diambil 2 setiap hari selepas makan.

Mana Nak Dapatkannya


Maklumat Lanjut Biolife - Pynocare

WEBSITE  l  FACEBOOK 


 

10 ulasan:

  1. Wahhh ada produk BioLife yang baru lah

    BalasPadam
  2. Menarik kak product ni..banyak manfaat kalau ambil kan..untuk mereka yang inginkan kecantikkan kukit boleh la consume..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita kena rajin makan kalau nak nampak kesan dia

      Padam
  3. Macam menarik produk ni. Boleh dicuba nanti ni. Thanks for sharing

    BalasPadam
  4. kalau stop makan ada effect tak?

    BalasPadam
  5. Wahhh... Lepas ni makin berseri la wajah Kak Seri Wangi..hehe.. Semakin terserlah keayuannya nangi pergi event..

    BalasPadam
  6. Jika sesuai dgn kulit isteri, nanti nak belikan kat dia gak.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment