OSIM uDivine V Kerusi Urut Terbaru Dari OSIM Yang Mampu Milik Dan Memenuhi Impian Pengguna - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Khamis, 31 Oktober 2019

OSIM uDivine V Kerusi Urut Terbaru Dari OSIM Yang Mampu Milik Dan Memenuhi Impian PenggunaPastinya setiap impian yang menyeronokkan bermula dengan seseorang insan yang mepunyai teresebut , dan juga dengan Dream Series serba baharu OSIM dengan bangganya memperkenalkan kerusi urut terkini iaitu OSIM uDivine V.  


Ianya direka untuk generasi pengguna baru yang bercita-cita tinggi dan mahu menikmati kehidupan dengan sepenuhnya kaedah terbaru uDrive V mencapai kesegaran lebih nyata menerusi teknologi urut terkini seperti Teknologi V Hand dengan bebola penggelek 720 , Urutan 4 Tangan, program-program urutan yang boleh dimuat turun, serta satu set program yang menawarkan pilihan urutan professional atau manual yang dapat disesuaikan dengan kehendak pengguna, yang semuanya digabungkan dalam satu kerusi urut.
Bagi pelancaran Dream Series, OSIM berbesar hati memperkenalkan selebriti bintang pelbagai bakat iaitu JJ Lin sebagai duta global OSIM uDivine V sebagai selebriti antarabangsa dengan jualan album dan persembahan konsert yang mencecahkan rekod, JJ Lin menjadi inspirasi kepada semua bahawa impian dapat menjadi kenyataan. Ciri-ciri ini menjadi inspirasi yang paling sesuai untuk OSIM uDivine V dalam Dream Series. JJ Lin juga adalah warga Singapura pertama yang menyertai kupulan duta OSIM selain Andy Lau, Sammi Cheng dan Lee Min Ho.


Pengurus besar OSIM Malaysia, Cik Chia Sook Fun berkata,
"OSIM uDivine V direka khas untuk para individu era digital yang sentiasa dibuk untuk memberikan mereka kualiti kehidupan yang lebih baik dengan menghapuskan tekanan yang datang dari beban kerja yang bertabah, penggunaan peranti digital dan sebagainya yang sebenarnya bukan hanya membebankan mata tetapi juga mencetuskan ketegangan otot terutamanya di kawasan bahu dan leher. OSIM koited untuk membantu generasi baru pengejar impian untuk memulihkan tubuh, minda dan jiwa mereka. Dengan tubuh dan jiwa yang mendapat rehat yang secukupnya, seseorang itu dapat berusaha dan mencapai ipian terbesar dalam hidup mereka."
Pengurus besar OSIM Malaysia, Cik Chia Sook Fun

OSIM uDivine V - Mengubah Impian Menjadi Pemilik Realiti

Memili sebuah kerusi urut bukan lagi satu ipian dengan OSIM uDivine V. Ia menawarkan pada harga mampu ilik yang menarik bagi orang muda bercita-cita tinggi yang mahu mendapatkan pemulihan segera untuk kembali beraksi.

Teknologi V Hand dengan Bebola Penggelek 720o


Penambahbaikan teknologi urut telah menghasilkan Teknologi V Hand dengan Bebola Penggelek 720o yang mensimulasikan teknik dan pergerakan tangan pengurut yang mahir untuk kesan yang realistik. Bebola Penggelek 729o berputar 360o dalam kedua-dua arah dan bergolek pada kontur tubuh dan mengurut setiap bahagian otot yang keletihan, meningkatkan kesegaran dan kepuasan para pengguna.Bersama dengan Teknologi V Hand dengan Bebola Penggelek 720o, OSOM Udivine V turut dibina dengan ciri premium teknologi urutan 4 tangan yang mengambil contoh gerakan urutan 4 tangan di spa mewah. Ciri ini menyegarkan bahagian atas dan juga bahagian bawah tubuh untuk memberikan rasa nyaman dan tenang. Direka untuk tahap keselesaan, kesejahteraan dan pemulihan tubuh sepenuhnya.Kerusi Urut Pintar Meningkatkan Gaya Hidup Digital Anda

Program urut yang direka khusus untuk para pengguna moden Ciri Pengesan Bahu Auto Pintar memastikan urutan yang disesuaikan dengan ketinggian dan berat individu. Pengguna juga boleh menikmati pelbagai pilihan program urut baru yang semakin bertambah  untuk meningkatkan lagi pengalaman urutan dengan hanya memuat turun dan menyelaraskan progra urut yang baru pada kerusi mereka menerusi aplikasi OSIM uDivine V.

Sempena dengan pelancaran OSIM uDivine V, 4 program mengurut baru disediakan untuk muat turun:
 • OSIM uDivine V Signature - Signature V adalah urutan yang memberikan kepuasan seluruh tubuh.
 • Sleep - Urutan lembut dari hujung kepala hujung kaki untuk merehatkan tubuh dan minda.
 • Energise - urutan yang menyegarkan untuk memulihkan tubuh dan minda.
 • Deep Tissue  -  urutan yang memberangsangkan untuk melegakan tekanan pada tubuh.

Pilihan Program Urutan Automatic Yang Direka Oleh Sato Tsuyoshi

OSIM uDivine V turut menawarkan pilihan program urut professional yang direka oleh Pakar Urut Kiropraktik Jepun, Sato Tsuyoshi. Pengalaman beliau selama bertahun-tahun dalam rawatan urut  telah memberikannya pengetahuan tentang keperluan pengguna dan pengetahuan untuk merekabentuk program urut gaya hidup yang berkesan yang tidak hanya menyasarkan titik kesakitan untuk menyampaikan urutan yang tepat dan menyeronokkan.

Kelegaan Seluruh Tubuh Yang Disasarkan
 • Tengkuk dan bahu
 • Lubar dan pinggul
 • Pinggul dan peha
Program Urut Gaya Hidup
 • Sweet Dreem
 • Stretch
 • Sports
 •   Happy Hour
 • Beauty
Kerusi Dengan Kombinasi Urut Tanpa Had

Kerusi OSIM uDivine V menawarkan penjagaan dari kepala hingga kaki dengan rawatan mengurut yang lengkap dalam intensity urutan teknik urut dan kedudukan roller yang berbeza bagi menyediakan kombinasi urut tanpa had melalui tetapan urut anual. Urutan peribadi disediakan dengan sempurna, sandarkan penyandar OSIM uDivine V ke sudut yang selesa atau laraskan panel sisi dan pengurut kaki boleh ubah untuk menyesuaikan saiz fizikal badan yang berbeza dalam keluarga.


Pengurut Mata Istimewa Untuk Melegakan Keletihan Mata Digital

Penggunaan peranti elektronik digital secara berlebihan sering menyebabkan ketegangan dan keletihan pada mata kita, dan masalah ini boleh dilegakan dengan pengurut mata yang berkesan dengan alat mengurut mata yang disediakan bersama OSIM uDivine V. Ini boleh dilakukan secara serentak ketika anda menikmati sesi urut seluruh tubuh dari kepala hingga kaki.


Di samping itu, OSIM uDivine V juga dilengkapkan dengan ciri kehangatan yang menenangkan di bahagian belakang yang dapat membantu melegakan otot dan sendi yang tegang.Kualiti Bunyi Sebenar Dengan Sistem Audio Binaan Dalaman

Siste audio binaan dalaman pula membolehkan pengguna menikati urutan yang disertai uzik merdu yang boleh dipilih dari senarai lagu kegemaran sendiri atau dari Perpustakaan Muzik OSIM yang direka khas untuk anda berehat sambil menikmati urut badan penuh oleh OSIM uDivine V.

Ciri Keselamatan Pintar

OSIM uDivine V dilengkapi dengan pengesan keselamatan pintar untuk mencegah mekasnise daripada menjadi terlalu panas dan sekiranya pengesan mengesan objek yang menghalang semasa kerusi dibaringkan, bahagian yang bergerak seperti sandaran dan tempat duduk akan berhenti untuk meastikan keselamatan pengguna serta kanak-kanak atau haiwan peliharaan di dalam rumah.

Warna Anda, Personaliti Tersendiri

Rekabentukyang minimalis  dan tersusun diserlahkan dengan krom moden yang digilap dan kulit berwarna berbentuk V, mewujudkan rasa moden yang mewakili generasi baru.  OSIM uDivine V disediakan dalan 5 warna iaitu biru, kuning, ungu, tembaga dan kelabu.

OSIM uDivine V melegakan tubuh dan minda untuk rehat yang lebih baik dan memberikan rasa segar dan bersemangat untuk mengatasi segala cabaran hidup. 


Harga Proosi Prebiu adalah RM10,888 terhad kepada 200 unit pertaa. Harga jualan sebenar adalah RM12,888.


1 ulasan:

 1. Kena mula menabung RM1 untuk beli kerusi ni nampaknya huhuhuhu

  BalasPadam

Thak You For Your Comment