SAFI BEAUTEA PRODUK TERBARU DARI SAFI MALAYSIA 100% DARI EKSTRAK PREMIUM DAUN TEH - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Jumaat, 2 Ogos 2019

SAFI BEAUTEA PRODUK TERBARU DARI SAFI MALAYSIA 100% DARI EKSTRAK PREMIUM DAUN TEH


Safi Malaysia kini dah ada produk baru di pasaran tentu peminat-peminat setia Safi tidak sabar hendak membelinya kan? Seri Wangi dah pun beli produk Safi terbaru nak tau apa dia?

SAFI BEAUTEA
100% PREMIUM TEA CLEANSER


Jom baca apa dia produk terbaru SAFI Malaysia iaitu SAFI Beautea yang mempunyai 4 variasi sesuai dengan kulit wajah masing-masing seperti:
  • White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser
  • Apricot Tea Revitalizing Face Scrub
  • Black Tea & Black Orchid Detox Cream Cleanser
  • Green Tea & Neem - Anti Acne Gel Cleanser

PRODUK  REVIEW SAFI BEAUTEA



Jom baca tentang produk Safi Beautea yang akan Seri Wangi review. Seri Wangi dah beli 2 produk Safi Beautea yang sesuai dengan Seri Wangi di @watsonmy beli online jer tau...iaitu White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser (Dry Skin to Normal Skin) dan Apricot Tea Revitalizing Face Scrub

White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser


White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser (Dry Skin to Normal Skin) - Gel Cleanser ni memang sangat sesuai dengan kulit wajah Seri Wangi yang berkulit kering, sangat lembut, melembabkan kulit dan bebas sabun. Juga ianya membersihkan liang roma yang tersumbat dan membersihkan kotoran. Mempunyai rumusan dari White Tea dan Damask Rose yang kaya dengan antioksidan dan menghidrat kulit wajah dan mengecilkan saiz liang-liang roma kulit wajah. Paling best bila time membersih wajah bau wangi harum semerbak dan kulit wajah berasa lembab, bersih, segar dan glowing gitu...



Apricot Tea Revitalizing Face Scrub


Apricot Tea Revitalizing Face Scrub - Scrub pembersih wajah yang dapat membersih liang-liang pori kulit wajah lapisan kulit mati hingga jauh ke dalam membuatkan kulit wajah semakin bersih tanpa mengeringkan kulit dan mencerah serta toner kulit menjadi serta.  Apricot Tea Revitalizing Face Scrub juga dirumus dengan  ekstrak Apricot & white tea yang kaya dengan antioksidan serta membantu memulihkan tekstur kulit agar kulit wajah menjadi lebih sekata, berseri dan cerah. Seri Wangi memang sangat suka dengan scrub ni sebab terasa wajah semakin cerah dan licin dengan apabila menggunakannya seminggu sekali atau dua kali untuk membuang kotoran dan kulit mati apatah lagi jika selalu keluar bekerja dan selalu terkena debu-debu dan sinaran matahari.


Oklah kalau rasa nak beli  dan nak tau harga  produk Safi Beautea bolehlah beli di Watsons atau uoll boleh beli secara online jer di website Watsons di http://bit.ly/2JTltHO




JOM HAPPY-HAPPY LAYAN YOUTUBE 
SAFI BEAUTEA


20 ulasan:

  1. wow, dah mcm2 product safi keluarkan sekarang

    BalasPadam
  2. Wow!! Packaging safi makin diupgrade dan semestinya makin lawa!! Kena try niehh

    BalasPadam
  3. Teringin nak cuba yang green tea tu..
    salam perkenalan.. Sha follow sini..
    Datang dari entry Shikin ini https://www.shikinrazali.com/2019/07/sahabat-blogger-pilihan_33.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. green tea utk kulit oilly cubalah mana tau sesuai dgn kulit

      Padam
  4. safi keluarkan produk baru lagi. kalau macam sy kulit kering sesuai White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser la kan? Harga pun reasonable.

    BalasPadam
  5. Cikza suka yang ada bau rose tu, sedap rase macam nak kunyah2 je haahahha.. Tapi smooth muka bila pakai tau.

    BalasPadam
  6. Nanti nak tryla safi ni. Kedai ada kat bawah opis ni je. Hehe

    BalasPadam
  7. Mcm menarik. Produk sesuai utk perempuan sahaja ke? Ke untuk lelaki boleh jugak? Terima kasih share ya

    BalasPadam
  8. Nampaknya Safi semakin kehadapan di dalam creator produk kecantikan secara amnya di Malaysia terutamanya. Semoga ia mendapat tempat di hati2 masyarakat Malaysia specially kaum wanita

    BalasPadam
  9. Cantik packaging dia...
    Dat damask rose!
    I would love to try it...
    Mesti best kannn..
    Dah la I mmg suka anything relate to rose🌹🌹🌹

    BalasPadam
  10. Kita ada tengok tapi some store depa tak masuk lagi full range. Nak beli online pun kita tak berapa gemar sbb kita suka hidu bau products sbb kita alergik bau jugak. Sbb kita mmg suka guna brg Safi just new one Beautea ni je tak cuba2 lagi sebab tak de full range masuk. Hehe.

    BalasPadam
  11. Safi dah banyak keluarkan produk penjagaan diri kebelakangan ni....boleh laaa BC nk cuba produk berasaskan daun sireh ni.....produk organik...thanks for sharing..

    BalasPadam
  12. Patut Kak Halimah nampak awet muda guna produk Safi ni ker hehehehe kita nak juga lah guna nak nampak muda selalu hehehe jangan marah akak... Kita nampak ramai blogger guna nak guna kulit lelaki tak sesuai kot...

    BalasPadam
  13. Mcm macam dh safi keluarkan produk ya. Tak pernah lagi cuba yg ni..nanti nak cuba gak lah

    BalasPadam
  14. Semakin banyak produk keluaran Safi ni kan. Tinggal nak pilih je mana yang sesuai dengan kulit kita. Kinah dah cuba scrub aprikot dan detox cream tu. Memang best. Nanti nak cuba yang pink tu pulak hiii

    BalasPadam
  15. I know this brand quite some time already… thanks for the introduction, will definitely go check it out at the stores

    BalasPadam
  16. Wah nampaknya Safi dah keluarkan macam2 produk menarik. Packaging pun cantik dan up to date. Nak cubalah scrub diorang nanti :)

    BalasPadam
  17. Kita pun da cuba pakai cleanser dan scrub dia..memng best..hehee..bersih je muka ni..scrub tu pakai du atiga kali seminggu..sebelum ni pakai pink..ni nak cuba neem pulk

    BalasPadam
  18. best kak. mek dah pakai dah. siap buat facial lagi. boleh bace yg mek punya, atau boleh tengok di youtube untuk tengok step facial di rumah menggunakan produk beautea.

    BalasPadam
  19. Kita tak sabar nak guna produk baru dari Safi Beautea ni. Suka sangat dengan packaging terbaru tu.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment