Review Set Riley & Declan Baby Organics - Comfy Tummy Rub and Super Relief Cream - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Isnin, 18 Februari 2019

Review Set Riley & Declan Baby Organics - Comfy Tummy Rub and Super Relief Cream



Seri Wangi first time terima produk set Riley & Declan Baby Organics yang 100% dari bahan organic dan selamat untuk bayi dan kanak-kanak, bebas dari SLS/SLES, parabens & animal testing. Jadi ibu-ibu di luar sana janganlah gusar ataupun ragu-ragu untuk mencubanya kepada bayi anda terutamanya yang baru lahir.  Produk set Riley & Declan Baby Organics yang Seri Wangi terima adalah Comfy Baby Scrub dan Super Relief Cream. Orang yang paling happy dapat mencuba produk ni ialah menantu Seri Wangi yang sekarang sedang pregnant 7 bulan dan juga cucu Seri Wangi yang tidak sabar-sabar hendak mencubanya. Jom...baca kalau nak tau apa kebaikan produk Riley & Declan Baby Organics.





Produk Riley & Declan

Comfy Baby Scrub


Comfy Baby Scrub - Bahan yang terkandung di dalamnya adalah 100% bahan semulajafi seperti Aloe Vera, Jejoba Oil, Ginger dan Root Oil. Ianya bagus untuk bayi yang baru lahir, kanak-kanak dan juga orang dewasa.  



Comfy Baby Scrub
Kegunaannya untuk bayi dan kanak-kanak sangat bagus disapu di bahagian perut bayi/kanak-kanak selepas mandi untuk mengelakkan kembung perut, bahagian dada, di bahagian tapak kaki agar tidak sejuk dan bahagian sendi-sendi. Comfy Baby Scrub ni Seri Wangi sangat sukakan baunya dan sedikit berangin serta melegakan batuk-batuk untuk kanak-kanak dan selsema bolehlah sapu sedikit di hidung.




Super Relief Cream


Super Relief Cream -  Bahan yang terkandung di dalamnya adalah 100% bahan semulajadi seperti Aloe Vera, Jejoba Oil, Calendula dan Shiso Leaf. 


Kegunaannya untuk bayi dan kanak-kanak  yang mengalami Ekzema, amat efektif untuk melegakan gatal-gatal. ruam kulit terutamanya kepada bayi dan juga melembapkan kulit. Selain itu orang dewasa yang mengalami elergi kulit. Baunya wangi, cepat meresap dan tidak melekit.

Super Relief Cream
Wanginya.....


Produk Riley & Declan Baby Organics - Comfy Baby Scrub dan Super Relief Cream amat bagus untuk bayi dan kanak-kanak dan Seri Wangi berasa tidak ragu-ragu untuk menggunakannya kepada cucu Seri Wangi dan berpuas hati, terpaksalah beli lagi untuk diri sendiri sebab dah dibawak balik ke rumah. 

#rileyanddeclan
#rileydeclanbabyorganics

Kalau uoll nak tau lebih detail berkenaan
Produk Riley & Declan Baby Organics
boleh layari:

Facebook: 

Instagram:  
Riley and Declan

Berminat dapatkan:

BUTIK TATEH BANGI

Atau

https://www.Motherhood.com.my

20 ulasan:

  1. Selamani tau pasal balm vicks je. tapi rasa macam best pula produk Riley & Declan ni

    BalasPadam
  2. product Riley * Declan ni nampak bagus. Product baby yg organic mmg jadi pilhan selalunya nak compare product commercial.

    BalasPadam
  3. alahai comelnya dia. haha baguslah akak share pasal ni. nanti boleh kongsikan pada ibubapa di luar sana especially new parents

    BalasPadam
  4. Kita suka produk yang macam ni.
    Budak budak pun suka bila disapu krim macam ni.
    Mereka akan rasa selesa je.
    Sedap je badan dorang.

    BalasPadam
  5. Bagus product ni kak..kadang-kadang anak-anak kecil ni macam2 hal kan...kalau ada product macam ni memang membantu ibu bapa...

    BalasPadam
  6. Alahai comelnya model tu. Sekarang ni macam2 produk untuk anak2. Memang kena test satu2 mana yang sesuai. Untung la mak2 sekarang kan, semua dah ready. Tinggal poket je ready ke tak. Hihihi. Tapi untuk anak, apa pun sanggup.

    BalasPadam
  7. wahhhhh bagusnya produk ni! Tak sangka produk bayi sekarang pun dah ada scrubkan. Bestnya la kan kalau dapat layangkan pada badan anak-anak dan tengok hasilnya :D

    BalasPadam
  8. Produk bagus untuk kanak-kanak ni ok juga kalau digunakan kena ada setiap keluar ibu yang ada baru dapat anak dan tak ada pengalaman kena ada produk macam ni waktu kecemasan...

    BalasPadam
  9. Comeinya cucu kak limah..pandai lak dia posing..hehehe.
    Bila ada anak2 kecik ni memang penting ada produk2 macam ni kat rumah. Tunggu hanny ada cucu nanti leh lah belikan mcm2..hehehe

    BalasPadam
  10. nampak menarik.airah memang tengah kumpul krim2 untuk baby nanti.semua macam best je nak cuba

    BalasPadam
  11. Sebelum consume produk utk baby ni, wajib periksa dulu kandungan tu. Ada jenis baby kulitnya sgt sensitif..kang tersalah consume, kesian lak kat baby tu

    BalasPadam
  12. Sounds like good products. Can try for the kids.

    BalasPadam
  13. Awwww I love organic skincare and bodycare, if it's suitable for children its also suitable for adults because the product is more gentle. Will check out this brand.

    BalasPadam
  14. Bagusnya Set Riley & Declan Baby Organics ni. Boleh lah bagi hadiah dekat kakak untuk anak dia. Mesti babies kakak suka.

    BalasPadam
  15. Bagus produk ni. Suka la tu cucu dia.. liez pun klau boleh nak bg anak2 pakai produk organic sebab utk jangka masa panjang. Elakkan chemical dan jaga kulit dan kesihatan anak2

    BalasPadam
  16. Comel je pckaging die. Mmg sesuai untuk kanak-kanak. Budak2 pun skang lasak terdedah kt bende2 tk elok untuk kulit. Hehehe. Boleh try nnti belikan untuk anak buah

    BalasPadam
  17. Riley & Declan Baby Organics is new to me. seems like a good products for babies

    BalasPadam
  18. Wah baby pun ada scrub ya kak limah. Macam macam produk sekarang ya.

    BalasPadam
  19. Dulu2 kami selalu gunakan Vicks je, tapi skarang ni dah banyak ubat serupa yg dikeluarkan. So, nanti kena try produk ni jg.

    BalasPadam
  20. Comelnye model.. done follow sini #204

    BalasPadam

Thak You For Your Comment