BERAYA DENGAN BAJU MELAYU DAN KURTA BOB ROCK LOVELILY BERSAIZ BESAR - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Isnin, 5 April 2021

BERAYA DENGAN BAJU MELAYU DAN KURTA BOB ROCK LOVELILY BERSAIZ BESAR


Bulan Ramadhan dah semakin dekat, tentu korang dah sibuk berkira-kira fikir nak beli biskut raya, agak-agaknya dah ada yang mula beli bahan-bahan untuk buat biskut raya, Seri Wangi beli jer... haaa.. orang kata 'kuih tunjuk'. Tu satu bablah... ni ada dah yang tempah baju raya...sekarang jangan haraplah korang nak tempah baju raya, dah tutup untuk tempahan. Macam mana tak laku kedai jahit sebab raya tahun ni dah ada kelonggaran dari Kerajaan dah boleh rentas daerah, lagi happy bulan ramadhan dah bukak balik bazar ramadhan.

Cite pasal baju raya ni, tentu korang dah siap-siap tempah dan beli baju raya terutamanya baju Melayu and baju kurung. Okaylah sekarang dah banyak dah ada jual baju Melayu, beli online lagi, senang tak susah and pening kepala nak keluar mencari, tu yang memang tidak ada masa nak mencari baju melayu sejak PKP. 

Baju Melayu untuk orang yang bersaiz plus XXLL ke atas tu macam mana pulak nak cari? Baju saiz besar memang susah sangat nak cari, baik kat kedai ataupun online, kalau ada pun tak banyak. No problem...Bob Rock LoveLily kan ada!!


BOB ROCK LOVELILY


Bob Rock LoveLily adalah kedai pakaian yang menjual pakaian SAIZ BESAR. Pakaian di kedai Bob Rock LoveLily menjual pakaian bersaiz besar yang bersesuaian dengan potongan badan orang Asia sebab kebanyakkan orang Malaysia bila tinggi, besar kita tak tinggi mcm saiz orang Eropah dan orang American berbanding dengan orang Malaysia dia besar tetapi ketinggian masih lagi macam orang Asia.





Haaa.. punya besar penuh satu bdam


Maka, terciptalah idea untuk mewujudkan kedai pakaian saiz besar yang mengikut potongan orang Asia. Saiz pakaian tersebut bermula dari XL hingga 6XL dan menjual pakaian saiz besar untuk lelaki dan juga wanita (70% : 30%) murah kan?

Pakaian di   Bob Rock LoveLily amat sesuai dijadikan sebagai pakaian harian juga seperti Kemeja, Seluar Slack Kerja yang stretchable, Seluar Jeans, Baju Melayu dan juga Kurta Saiz. Seri Wangi memang tertarik sangat bila melihat pakaian yang ada dijual di kedai tersebut cantik semua design pakaian, bolehlah belikan untuk en abang nanti.












DESIGN & MATERIAL

Bob Rock LoveLily memilih dan mencari kain sendiri sebab pemilihan dalam fabrik amat penting dan diberi keutamaan dalam pemilihan fabrik tersebut kerana mereka yang saiz besar, dengan keadaan cuaca di Malaysia yang sangat panas akan membuatkan mereka senang berpeluh. Oleh itu, pemilihan fabrik berasaskan kain kapas sebab lebih memberi ruang penafasan bila berpeluh ia akan menyerap dan mudah kering.






DESIGN TERBARU DARI BRLL

Baju Melayu paling banyak permintaan dari pelanggan yang bertanyakan Baju Melayu Saiz Besar sebab nak tempah Baju Melayu Saiz besar kan mahal jadi kami sediakan Baju Melayu Saiz Besar yang “Ready Made” dgn harga yang sangat berpatutan dengan Ukuran dada dari 50” hingga 70” iaitu saiz XL hingga 6XL. 



Baju Kurta Printed dan Kurta Plain yang terbaru khas untuk Bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi jadi cepat-cepatlah korang grab nanti cepat habis takut menangis kat bucu katil...haaaaa





CARTA SAIZ Bob Rock LoveLily

1. Baju Melayu



SELUAR SLACK STRETCHABLE

Untuk seluar boleh dikatakan hampir kesemuanya adalah mudah meregang yang sangat sesuai untuk orang saiz besar.








2. Amat selesa bila orang saiz besar mengayakan seluar stretchable kami.




2. Kurta Adam V2





Layari untuk maklumat lanjut BOB ROCK LOVELILY

Website: Website: https://www.bobrocklovelily.com.my/

Shopee: https://shopee.com.my/bobrockofficial

Instagram (bobrocklovelily): https://www.instagram.com/bobrocklovelily/

Facebook (Bob Rock Apparel): https://www.facebook.com/bobrocklovelily.my

Video Branding BRLL:https://youtu.be/nENMnTgKAV8

Video Seluar Stretchable: https://youtu.be/s2jasGgXqqk

Video Teaser Baju Melayu: https://youtu.be/yFH9Xya_WzY

Video Couple Edition: https://youtu.be/lO9CiQJgD6Y

Video Oxford Office:https://youtu.be/ui-yThuwSi8


ALAMAT UNTUK WALK IN

Bob Rock LoveLily, Lot F-15 Aras 1, 

PLAZA SHAH ALAM, Seksyen 9, Shah Alam 

Selangor. 


Waze/Google: Bob Rock LoveLily

Buka: 10 pagi hingga 10 malam


CONTACT NUMBER

Telefon: 03-55133588

Whatsapp Admin 1: 011-10091301 (https://linktr.ee/bobrocklovelily)


#bobrocklovelily  #bajumelayusaizbesar  #bajukutasaizbesar

#bajumelayubobrocklovelily  #bajukurtabobrocklovelily #shoppingonline

Tiada ulasan:

Catat Komen

Thak You For Your Comment