SANNY & JOLEEN LIFESTYLE ANTIOXIDANT SERUM MEMPUNYAI KANDUNGAN VITAMIN E, PRO-VITAMIN B5 DAN VITAMIN B3 - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

NUFFNAG

Sabtu, 23 Mac 2019

SANNY & JOLEEN LIFESTYLE ANTIOXIDANT SERUM MEMPUNYAI KANDUNGAN VITAMIN E, PRO-VITAMIN B5 DAN VITAMIN B3

Setiap wanita sememang menitikberatkan penjagaan wajah, bohonglah kalau uoll tak ambil kisah dengan kulit uoll. Tidak kira usia, muda ataupun dah berumur termasuklah Seri Wangi. Penampilan diri itu perlu walaupun kita seorang suri rumahtangga, jangan ingat orang yang bekerja saja yang sibuk nak jaga kulit wajah dorang. Kalau takut cik abang lari...baik uoll mulai sekarang jaga penampilan diri. Haaaaa....jangan marah, tidak semestinya orang cantik jer yang nak cantik, macam kita ni yang biasa-biasa jer...perlu juga nak cantik dan kelihatan kemas sentiasa walaupun duduk di rumah, tak perlulah nak bermakeup kat rumah pulak sebab nak nampak cantik nanti cik abang kata buang tebiat gamaknya bini aku ni...haaaaa...betul tak? yang penting wajah kita sentiasa nampak bersih, ayu dan awet muda mata memandang. Risau tak tau produk apa yang sesuai untuk kulit wajah uoll? Kadang-kala kita ni malas sikit nak ikut routine cuci muka, tulah,,,yang menyebabkan tiba-tiba tumbuh jerawatlah, jeragatlah, nampak garis-garis halus di muka, dahi, area mata termasuklah Seri Wangi....heeeee.


Seri Wangi ada berita baik untuk uoll yang sedang mencari produk yang sesuai untuk kulit wajah uoll agar nampak glowing dan ayu serta berseri-seri kembali. Seri Wangi sekarang menjaga kulit wajah dengan Sanny & Joleen Antioxidant Serum  yang sesuai kulit wajah Seri Wangi yang kering, berjeragat dan ada garis-garis halus dan kedutan memandangkan peringkat usia yang membuatkan kulit wajah mengalami banyak perubahan. Jadi dengan memakai Antioxidant Serum akan membuatkan kulit wajah kita lembab sentiasa dan glowing.

Antioxidant Serum
Sanny & Joleen Lifestyle 


Sanny & Joleen Antioxidant Serum mengandungi Vitamin E Tocotrienol dan Tokoferol, Vitamin B5, B3, Calendula Oil dan Olive Oil dan tidak berminyak dan sejuk. Tocotrienol ni amat terbukti 40-60 lebih kuat sebagai antioksidan berbanding dengan vitamin E  (Alpha Tocoferol). Tocotrienol pula adalah dari sumber kelapa sawit yang dapat melindungi daripada cahaya matahari, radiasi dan ozon ultraviolet. Dengan Serum Antioksidan ini akan membuatkan kulit wajah kita anjal, mencegah dari penuaan, mencerahkan kulit wajah yang kusam dan berseri dan kulit wajah tampak sihat.


Sanny & Joleen Antioxidant Serum dapat membantu:
  • mengurangkan bintik-bintik hitam dan jeragat
  • Menghilangkan jerawat dan bekas-bekas jerawat
  • Menghilang parut di wajah
  • Menghilangkan kesan sinaran matahari
  • Mengurangkan Stretch Mark
  • Melicin dan mencerahkan kulit kering dan kusam
  • Mengdehidrasi dan melembabkan kulit wajah

Kandungan yang terdapat pada Sanny & Joleen Antioxidant Serum: 
  • Tiada Natrium Laureth Sulfate
  • Tiada Derivatif Haiwan
  • Tiada Minyak Mineral
  • Paraben
  • Tiada Detergen Harsh
  • Tiada Alkohol
  • Tiada EDTA
  • Tiada Warna Buatan
  • Tiada wangian sintetik
  • Tiada Propylene Giycol


Cara gunanya

1.  Titiskan beberapa titik Antioxsidant Seram di tapak tangan.



2.  Tekap-tekapkan ke muka hingga rata.



Ketika Seri Wangi travel ke Korea Selatan minggu lepas, Seri Wangi tidak lupa membawa Antioxidant Serum ni sekali, sebelum Seri Wangi bermakeup, Seri Wangi tidak lupa sapu serum ni ke wajah agar kulit tidak kering memandangkan cuaca di Korea Selatan sangat sejuk hingga 1 celcius,  memang bagus sangat kerana ianya dapat melembabkan kulit wajah.



Selfie jap di Nami Island, Korea Selatan

Kalau uoll membuat pembelian dari sekarang secara online
 Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum
uoll akan dapat 15% diskaun dengan menggunakan PROMO CODE: HALIMAH yang sah sehingga 20 Mei 2019.
 Don't worry shipping free in Malaysia.


Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum 
boleh didapati di Farmasi terpilih:

dan

Untuk maklumat lanjut berkenaan Sanny & Joleen Lifestyle
Antioxidant Serum 

Website:  SannyJoleen

Facebook:  SannyJoleen

Instagram: Sannyjoleen

Twitter:  Sannyjoleen

20 ulasan:

  1. 1st time dengar pasal produk ni. Bahannya pun dari alam semula jadi. macam best je baca review ni.

    BalasPadam
  2. antioxidant product is a great one... never try this brand before... looks great and nice, reading ur review..

    BalasPadam
  3. Wahhh bagusnya.. nanti nak try beli utk mak saya juga lah.. bagusnya thanks kak shared

    BalasPadam
  4. dari review kak seri nampaknya produk ni sangat bagus. boleh cuba sekali mana tahu sesuai dengan kulit BBL. Nak jugak maintain muka selalu sihat, bersih & elak penuaan kan

    BalasPadam
  5. Nampak cam best je serum ni. Saya pun tengah mencari serum yang sesuai untuk kulit wajah ni, skrg dah banyak pulak kedutan kat muka ni terutama kat bahagian mata..org kata pakai serum bgus..boleh mengurangkan, nanti bolehlah try yang ni

    BalasPadam
  6. Bagus product antioxidant ni nak nak lagi kalau jenis cuaca macam dekat malas ni kan. Panas kering. Tambah lagi jenis yang suke bermake up. At least terjaga sikit muka kite.

    BalasPadam
  7. Serum memang penting untuk muka .Saya pun suka serum kak limah. Memang bagusnuntuk jaga jukit .Berapa harga serum ni kak limah .Berminat pula nak beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mimi blh tgk kat website dia dan guna code HALIMAH utk dpt diskaun

      Padam
  8. cam best dan menark serum ni...saya jarang guna serum tapi bila dah tahu kepentingannya teru srasa alamak memang dah kena pakai untuk kecantikan dan kesihatan kulit wajah

    BalasPadam
  9. Wah menarik ni.. Serum ni bagus unuk kulit sebb dia meresap terus. Terima kasih share kak. .Firtsime tau produk ni. .

    BalasPadam
  10. Good to know that this products are working just fine for you. :) Surely it will be suitable for other women and ladies as well. :)

    BalasPadam
  11. Bagus ke akak produk ni? Kalau bagus emi nak beli untuk mak emi. Untuk emi sendiri tak boleh sebab emi tengah pakai jenama lain sekarang ni.

    BalasPadam
  12. Wahhh antioxidant serum. Belum pernah guna tapi nampaknya banyak khasiat dalam produk ni. Umur nina dah 4 series ni memang kena pakai produk gini kan....

    BalasPadam
  13. Nak kulit cantik memang seeloknya guna serum kan. Serum ni nampak best ja. Untuk kulit kering macam syira macam sesuai ja guna

    BalasPadam
  14. Wahhh sampinkorea dia review ye hahah..best kak kalo pakai serum ni sebab bila selalu amalkan kulit mmg cantik

    BalasPadam
  15. wah sampai ke korea kak limah bawa produk ni so far memang best lah rasa kulit hidrat je tau pakai produk ni,, nak kena bawa serum ni pergi trip lifestyle ni tak lama lagi thanks for sharing !

    BalasPadam
  16. Serum ni dihasilkan mengguna bahan semulajadi.. sawit tu kan.. sebab tu ia natural dan selamat digunakan.. bau pun bukan bau ubat ubat tu.. bau natural

    BalasPadam
  17. Wow this is my first time get to know about this brand, will check out more about it.

    BalasPadam
  18. 1st time dengar pasal dis brand. Nampak benefits dia bagus sgt for skin. Nak try juga la nnt

    BalasPadam
  19. First time dengar pasal produk ini. Pada Rawlins, yang penting selamat dan tidak memudaratkan kita ye tak. Nak cantik pun mesti kena berhati2 kan.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment