Garci.PRO Massage Gel melegakan masalah sakit sendi, lutut, kebas kaki dan tangan serta sakit pinggang - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Selasa, 20 April 2021

Garci.PRO Massage Gel melegakan masalah sakit sendi, lutut, kebas kaki dan tangan serta sakit pinggang


Selamat Berpuasa

Sebelum Seri Wangi menulis. nak beri satu peribahasa:

Bagai Kerakap Di batu, hidup segan, mati tak mau

Jawapannya: Orang yang malas berusaha, tidak akan berubah selama-lamanys. 


Alhamdulillah... hari ni dah masuk hari ke 9 kita berpuasa. Walaupun kita dalam PKP perjalanan tetap diteruskan namun begitu tahun ada sedikit kemeriahannya:

💠 Dah boleh merentas daerah jadi raya tahun sikit ada happy😂 nak tempah baju raya pun dah full house jadi Seri Wangi beli online jer nampaknya. 

💠Kita dah boleh jalan-jalan cari makan di Bazar Ramadhan tapi tetap kena ikut SOP kalau degil bayar jerlah dendanya... ada berani? Dan paling happy tahun ni Seri Wangi berniaga minuman - Cendol, air tembikai selasih  soya dan air cincau. 

💠 Alhamdulillah... bulan Ramadhan tahun ni kita dah boleh solat tarawih tapi kena jugak ikut SOP.


Masalah sakit yang dihadapi

Bila cite pasal solat tarawih ni, Seri Wangi memang gembira sangat bila kita dah boleh solat tarawih tahun ni, biasanya Seri Wangi solat tarawih dengan suami. Tapi sejak akhir-akhir ni Seri Wangi ada masalah sakit lutut yang amat sangat dan malam pulak kaki rasa sengal-sengal dan kebas. 

Kalau boleh Seri Wangi tak maulah solat duduk kat kerusi, sedaya upaya nak solat macam biasa walaupun lutut tu sakit sangat tak terkata, rasa macam menyucuk-nyucuk kat lutut, hendaknya masa nak lipat kaki ataupun mencangkung... alamak sakit betul nak berdiri pun payah tapi gigih jugak duk tahan. 

Bukan tak pernah berubat, macam-macam produk dah Seri Wangi beli dan guna, tapi baik sekejap jer lepas tu sakit balik, nak tau Seri Wangi pernah juga pergi klinik cucuk kat kaki, memanglah baik tapi sama juga lepas tu sakit balik. Bertungku pun Seri Wangi dah buat tiap hari, adalah hilang lenguh-lenguh tu tapi sakit balik. 

Hmm.. entahlah Seri Wangi dah cuba pelbagai cara, risau juga nanti nak pegi solat tarawih takut tak larat pulak, kalau solat fardhu tu takpelah juga boleh tahan lagi 4 rakaat, macam mana nak solat tarawih sampai 8 rakaat, boleh ke tidaknya? Nak solat guna kerusi? Isssh.. seganlah kita ni bukan tua sangat, cuma baru 62 tahun, muda lagi😂


Garci.PRO Massage Gel


Okay... sekarang Seri Wangi nak bagitau problem sakit lutut, leguh dan kebas kaki tangan dah hilang. Bukan terus hilang tau tapi pelan-pelan berkurangan sakit-sakit tu dan Alhamdulilah dah beransur baik sebab setiap hari guna krim tu, malam-malam nak tidur sapu lagi and urut, Alhamdulillah... mujarab sangat. Seri Wangi suka guna Garci.PRO sebab bila sapu kat kulit terus merasap, tidak melekit dan rasa sejuk, dingin dan berangin dan tak rasa panas langsung. 

Oh.. Nak tau krim apa yang Seri Wangi guna?  Asyik duk cite lupa pula nak bagi tau produk apa yang Seri Wangi guna sekarang. Kalau nak tau Seri Wangi dah beralih arah guna Garci.PRO, nasib baik kawan Seri Wangi yang rekomenkan kepada Seri Wangi sebab dia pun ada masalah yang sama. Suami Seri Wangi pun guna Garri.PRO juga sebab dia selalu sakit pinggang dan malam selalu kejang kaki. Gembira betul dia bila Seri Wangi sapu dan urut kat kakinya yang kejang tu dan juga sapu kat pinggang, Alhamdulilah... lega katanya dah tak rasa sakit lagi


Kelebihan Garci.PRO Massage Gel

Terbukti mampu untuk melancarkan peredaran darah dalam badan Membantu mengatasi sakit sendi, melegakan saluran pernafasan dan amat mudah meresap ke dalam kulit

💠Kebas kaki atau tangan
💠Sakit daripada pinggang ke bawah
💠Lenguh tengkuk atau leher
💠Sakit dan lenguh sendi
💠Sakit Lutut 💠Angin dalam badan
💠Strok separuh badan
💠Frozen Finger 💠Frozen Shoulder 💠Sakit Saraf
💠Kejang kaki
💠Sakit tumit menyucuk


Bahan dalam Garci.PRO

💠Minyak Kayu Putih

💠Mint/Menthol

💠Aloe Vera

💠Rasa sejuk, dingin dan tidak panas

💠Tekstur tidak melekit dan mudah sapu

💠Pantas meresap dalam kulit dan tidak berminyak langsung


Cara Penggunaan Garci.PRO

Letakkan sedikit gel di telapak tangan dan ratakan. Sapu di tempat yang terasa kebas dan sengal-sengal. Gel ini akan meresap ke dalam kulit lalu membaik pulih sistem saraf dan pengaliran darah sekaligus mengurangkan rasa kebas/sesemut pada kulit

Garci. PRO terbukti mampu untuk melancarkan peredaran darah dalam badan, membantu mengatasi sakit sendi, melegakan saluran pernafasan dan amat mudah meresap ke dalam kulit


Garci.PRO. Massage Gel Produk keluaran MISG Global di formulasi dengan teknologi nano dengan bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya. Penemuan khasiat Minyak Kayu Putih Mungkin ramai yang pernah mendengar mengenai nama tumbuhan ini. Tapi malangnya tidak ramai yang tahu akan  khasiatnya:

Dah tau kelebihan Garci.PRO kan? Ada lagi kalau nak tau Garci. Pro ni dapat hilangkan sakit kembung perut dan banyak angin sebabnya Seri Wangi pernah tersalah makan, jadi sakit perut yang teramat sangat, bila disapu krim Garci.PRO lama kelamaan sakit kembung perut pun hilang, sapu kat leher hilang rasa loya tekak sebab Garci. PRO ni berangin dan sejuk. Best sangat bila kita sapu. Ada lagi.. ia juga boleh memecahkan lemak-lemak kat perut dan merampingkan pinggang  kalau rajin sapu serta hilangkan rasa sakit senggugut bagi orang perempuan


Seri Wangi dah pun dah guna Garci.PRO dan berkongsi pengalaman Seri Wangi guna produk Garci. PRO yang memang mujarab sangat selepas Seri Wangi gunanya beberapa minggu dan Seri Wangi dah boleh ikut suami ke masjid solat tarawih. Seri Wangi sarankan orang yang ada masalah seperti Seri Wangi juga dapatkan satu Garci.PRO dan mencubanya sendiri. Jadi apa-apa pun kalau kita nak cepat sembuh, kenalah berusaha tanpa jemu kalau tidak selamanya kita begitu. Jom kita dengar apa kata Duta Garci.PRO. 

Dapatkan Garci. PRO dengan harga promosi 2 botol RM170 percuma lagi 1 botol. Harga 1 botol  RM90. 




WEBSITE 

https://garciprohq.com/

FACEBOOK

Garci Pro Malaysia - AppleFit

INSTAGRAM

https://instagram.com/garcipromalaysia


#garcipro #garcipropuasa #healthproducts #massagecream 


34 ulasan:

  1. Boleh rekemen kat mak abah sbb selalu mengadu lenguh2. Maklum la faktor usia kan

    BalasPadam
  2. Bagusnya. Cikza pun guna produk ni. Berbaloi untuk di beli. sentiasa berangin lepas urutan tu.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah. Dapat selesaikan masalah sakit sendi akak dan atok...Marsha nak beli untuk abah ma juga

    BalasPadam
  4. Kinah pun guna ni kak. Memang membantu kurangkan sakit kaki kinah

    BalasPadam
  5. Saya pun pakai ni kak..memang terbaik

    BalasPadam
  6. bagus kan gel ni kak, saya pun guna jugak. memang lega sengal-sengal kat badan ni

    BalasPadam
  7. Saya suka guna garci Pro Gel ni, sangat menlegakan sakit lutut saya

    BalasPadam
  8. Banyak kelebihan dia ye, bukan setakat untuk lenguh. Memang kena ada satu ni, bahan pun best. Mesti berangin je rasa dia

    BalasPadam
  9. Sengak2 badan tgn kaki or kebas ke boleh apply juga kan... Bagus juga produk ni

    BalasPadam
  10. Saya memang kena grab satu untuk kegunaan sendiri sebab ba yak kegunaannya

    BalasPadam
  11. Baru je guna cream garci pro ni..zaza mmg ada masalah kaki kebas

    BalasPadam
  12. I pun kena dapatkan Garci.PRO Massage Gel ni sebab ada masalah sakit lutut juga.

    BalasPadam
  13. Krim sapu best guna. Rasa berangin-angin fresh gitu kan. Boley try this garcipro, kdg2 lenguuh bahu dkt office.

    BalasPadam
  14. suka la krim mcm nie.. boleh la hilangkan lenguh2 badan..

    BalasPadam
  15. Banyak kebaikan garci pro ni. Kena ada juga kat rumah ni.

    BalasPadam
  16. Banyak keguaan juga ni ye.. Boleh try nt dan simpan satu buat Stock kat rmah

    BalasPadam
  17. boleh rekemen kat ayah ty ni..even try untuk diri sendiri juga kan.

    BalasPadam
  18. Wah boleh try nanti ni..rupanya banyak juga fungsi Garci pro ni

    BalasPadam
  19. Rasa nak cuba jugaklah Garci Pro ni sebab dah banyak pulak lalu lalang kat timeline FB plus banyak review kata bagus. Saya pun tengah sakit lutut ni sebab terover buat jump rope , mana tahu kot2 guna Garci Pro boleh sembuh.

    BalasPadam
  20. Minyak ni bagus untuk mak ayah kita nak juga lah beli untuk mereka heheheh sesuai sebab selalu mereka saki kaki lutu dan pinggan tu hurmm panas tak minyak ni....

    BalasPadam
  21. Khai pun pakai ni sbb memang bagus and berkesan. Pakai pun sodap! Berangin je gitu.

    BalasPadam
  22. Rawlins nak rekomen kat my parents la sebab my mum selalu sakit lutut dan ayah sakit belakang. Kita mencuba mana tahu serasi pula kan

    BalasPadam
  23. Betul tu, Saya pun dah guna bila tengok feedback ramai kata bagus.. so far alhamdulilah, lega simpul biawak buat masa ni..

    BalasPadam
  24. Ohh I think I need this, I've been having food pain recently too, hope using Garci Pro Massage Gel can help me with my problem.

    BalasPadam
  25. mmg best garci pro ni..dapat mengurangkan rasa sakit2 di badan

    BalasPadam
  26. Fuhh kalau Kak Halimah guna dan urut kaki saya tu. Mesti best gila. Teringin nak panggil akak mengurut. Kikiki. Dulu ingat lagi kak cramp masa treasure hunt. Akak massage skit je dah lega. Terima kasih kak.

    BalasPadam
  27. Ada nampak ramai yang review massage gel ni recently..boleh la try kan since Nell pun selalu guna minyak utk legakan cramp ataupun otot bila byk berjalan ke sana ke sini....

    BalasPadam
  28. selamat berpuasa kak.. iena tak pernah degar lagi tentang produk ni. Boleh lahh belu untuk mak ayah nanti

    BalasPadam
  29. tak pernah try lagi ni. panas tak gel ni akak? nk try nanti.

    BalasPadam
  30. Nmpk menarik pulak produk ni. Boleh recommend dekat mak ayah sbb dieorg pun ada sakit2 urat

    BalasPadam
  31. Haaa...cam menarik je massage gel ni. Sal suka gak sapu kat kaki sebelum tido. Sure nyenyak lepas tu. Banyak betul manfaat garci.pro .. teruja nak try

    BalasPadam
  32. Boleh recommend untuk mak saya ni. Bila dah sampai satu peringkat usia, memang biasa la kan, ada masalah kebas2 dan lenguh2.

    BalasPadam
  33. Oh boleh melegakan sakit sendi dan kebas kaki? Ok lar nak try juga kan mana tau memang betul-betul berkesan. Terima kasih atas perkongsian.

    BalasPadam
  34. Right on time! Kita memang tengah cari krim urut yang bagus. Akak kata bagus kita yakin nak cuba

    BalasPadam

Thak You For Your Comment