Cookies Vibe Malaysia Best Premium Cookies - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Sabtu, 16 Januari 2021

Cookies Vibe Malaysia Best Premium Cookies

 


Masa cepat jer berlalu, pejam celik, pejam celik... dah nak Raya😂 Jadi bila cite Raya ni korang dah tinjau-tinjau kat mana nak beli biskut raya? 🤭

Hmmm... faham2 jer sekarang kita dlm PKP ni dah tentulah nak pegi jalan-jalan gi shopping biskut raya mcm biasakan? Jagan risau korang boleh beli online, pilihlah mana-mana jenis biskut raya korang nak, tak semestinya nak tunggu raya baru nak beli, time duk rumah tu sambil tengok tv bolehlah makan biskut and snak untuk kudapan. 

Kak Seri dapatkan biskut ni di Cookies Vibe, memang sedap-sedap biskut dan snack di Cookies Vibe. Kak Seri dah rasa beberapa biskut dia memang sedap:

➡️Mini Popia Udang

➡️Black Pistachio

➡️Cashew(gajus) Teacakes

➡️Roll 'N Roll

Banyak lagi biskut-biskut yang korang pasti suka. Premium Cookies Vibe menggunakan 100% pure butter(Anchor) dari New Zealand dan Chocolate (Beryls). 

Bahan-bahan premium cookies ni menggunakan kekacang premium seperti Almond, Cashew(gajus) Hazelnut, halal dan 100% Muslim Product. Untuk Raya 2021 Collection, Cookies Vibe sediakan pelbagai pilihan, ada lebih 35 jenis cookies & snacks. 

Top 10 cookies premium dari Cookies Vibe: 

✳️Ombak Rindu

✳️Malatops Crispy

✳️Chocolate Heaven

✳️Nutty Basket

✳️Almond Chocobar

✳️Royale Cadbury, Black 

✳️Pistachio

✳️Hazelnut Latte

✳️Velvet Ohana

✳️Crispy Rainbow (Biskut Lidah Kucing)


Beberapa koleksi premium cookies yang Seri Wangi san cuba adalah seperti:



Cashew (Gajus) Teacakes - Did you know that teacakes ain't a cakes? It does not even contain tea! So, what is it? Do google or just try this special cookies.

Ingredients:

Cashew (gajus) • Almonds • Cornflakes • Chocolate




Mini Popia Udang - Finger snacks. Contains lotsa dried small prawn. Yay!

Ingredients:

Dried Prawn • Spring Roll




Rock 'N Roll - The perfect combination of the finest ingredients! Creamy, yet crunchy. Unexplained taste, but super delicious, hence the name!

Ingredients:

Nestum • Chopped Almonds • Chocolate Chips • Pumpkin Seed



Black Pistachio - This heavenly chocolate cookies was lovingly prepared. It's crisp, well balanced combination of bitterness and sweetness just like you expected from dark chocolates. Seriously, yummy.

Ingredients:

Pistachio • Cocoa • White Chocolate



Kalau korang berminat bolehlah order melalui website: ww.cookiesvibe.com dan penghantaran melalui pos, atau MrSpeedy (kawasan Lembah Klang). Promo Code: HALIMAH

Korang juga boleh order melalui agent terdekat di kawasan korang(#VibersFamily). Pakej-pakej yang ada boleh lihat di website, serendah RM55/ sebulan untuk 6 jenis cookies. Cookies Vibe dah ada agent di seluruh Malaysia, Singapura & Brunei.


Jika korang berminat menjadi agent Cookies Vibe, pengambilan agent dibuka di seluruh Malaysia (peluang untuk menambah pendapatan). Register sebagai #VibersFamily di website.


Starting 1/2/2021, Special Cookies Package will be listed in our website. More discounts and can pay using instalments as well. Every packages comes with Lucky Draw ticket which listing:
- AirFryer
- Young Living
- Norwex (Kain Kayangan Kit)
- Kayman Facial Kit
- Bonus: (Surprise Gift)

We will be having 30 Days Ramadhan Giveaway. Everyday in Ramadhan Month, there will be a winner a day:  chosen from all our social media platform: IG, FB, Twitter, Youtube & Tik Tok.


YOUTUBE




Untuk Maklumat Lanjut:

WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM


Address: Cookies Vibe
 U1-19, FLEXIS, 
ONE SOUTH, 
SERI KEMBANGAN,
 43300 SELANGOR

Hotline: 011 657 00101

Email: cookiesvibeinfo@gmail.com

25 ulasan:

  1. Craving pula zaza tengok cookies ni..biasa zaza pun suka standby cookies gini..time2 mlm bt keje hadap pc blh kunyah2

    BalasPadam
  2. Wow all the cookies and treats here that you have shared look really tempting. Would love to try the mini popiah udang. Must be really crunchy and tasty.

    BalasPadam
  3. Wah siap ada lucky draw lagi ya..

    BalasPadam
  4. menarik lah pakej dia. cookies pun nampak sedap. black pistachio tu mesti sedap

    BalasPadam
  5. mini popiah udang macam sedap, lagipun tak ramai yang buat inti udang. Pistachio pun sama! Ni kalau beli pastu makan time tengok movie mesti sekejap je dah habis

    BalasPadam
  6. Kalau beli sekarang jawabnya tak dan sampai raya jawabnya. Aduh sedap lak popia udang tu kalau dpt krup krap time ni. Nak orderlah!

    BalasPadam
  7. Yanie dah tengok dekat Facebook tadi. Memang tergugat rasa, hahah rasa nak beli jew skrg. Tak yah tunggu raya ni.

    BalasPadam
  8. Bestnya boleh beli ini dan makan kat rumah especially time
    WFH sekarang nie. Rawlins teringin plak mengunyah popia tu.

    BalasPadam
  9. bila tengok cookies2 ni teringat raya. tak sabar nak raya tahun ni. jbolehlah beli cookies dekat sini :)

    BalasPadam
  10. Black pistachio sounds heavenly indeed. So do a lot of the others. Might get some for raya.

    BalasPadam
  11. Nanti nak orderlah untuk raya. Mana tahu rezeki menang kain norwex

    BalasPadam
  12. Banyak betul cookies yang ada erk.. Semua nnapak sedp.. Wah pure anchor tu. Bolehla terjah nnati

    BalasPadam
  13. wahh awal ek sekarang ni iklan kuih raya..tahun ni macam mana la agaknya raya kita, masih dalam pkp ke?

    BalasPadam
  14. Time PKP ni kalau dapat cookies gini, memang laku keras laaa sekelip mata kann.. lagi plak jenama Vibe ni sedap.. memang tak yimpan lama lee di rak hahahaha

    BalasPadam
  15. This looks absolutely delicious! I am sure the whole family will enjoy this, especially the cute mini popiah rolls!

    BalasPadam
  16. wow! nampak sedaplah akak! bolehlah try makan and letak dekat rumah, mana tahu raya nanti pun berkenan boleh lah beli siap-siap

    BalasPadam
  17. Bila guna bahan2 premium memang tak cukup sebalang ni kak.

    BalasPadam
  18. Sedapnya kak, saya suka makan kuih raya sebelum hari raya hehe

    BalasPadam
  19. Wah semua cookies ni nampak sedap sangat especially the Mini Popia Udang, nanti sis nak cai juga.

    BalasPadam
  20. sekarang ni.. mmg ramai yang dah start jual kek, biskut raya.. masa PKP duduk kat rumah.. bahaya ada cookies sedap mcm ni.. tak sampai raya dibuatnya.. haha

    BalasPadam
  21. adoi kak !!!!!!! kalau atie skali ngadap habis ni kak.. hee~ sambil sambil buat kerja, sekejap dah licin.. bahaya tau entri ni.. atie mudah terjebak..

    BalasPadam
  22. Macam berminat jer nak join business ni... Boleh consider kan.. Package dia pun sgt berbaloi..

    BalasPadam
  23. Sedapnya cookies..
    Erm.. raya dalam pkp lagi ke kita semua tahun ni..
    Huaaaa.. 😭

    BalasPadam
  24. Alamak ni iklan kuih raya ke? Hahah bagus,..bagus..promote awal senang nak pilih

    BalasPadam

Thak You For Your Comment