Sakura Collagen+ minuman kolagen yang mengandungi Ekstrak Sakura, Yuzu Seed dan Roselle - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Isnin, 28 Disember 2020

Sakura Collagen+ minuman kolagen yang mengandungi Ekstrak Sakura, Yuzu Seed dan Roselle

 


Pejam pelik.. pejam pelik..dah nak penghujung tahun. Lagi beberapa hari kita akan melangkah ke tahun baru... New Year 2021, penghujung tahun sambutan Krismas 2020. Korang dah set ke untuk  azam baru tahun 2021?

Gitulah macam Seri Wangi tahun depan bertambah lagi  usia kita (umur rahsia.. haaa) Semakin meningkat usia jangan lupa jaga kesihatan, baik dalaman dan luaran. Kesihatan penting dan perlu diberi perhatian agar diri sentiasa bertenaga dan awet muda. 

Begitu jugak dengan wajah walaupun sudah berusia bukan menjadi penghalang untuk kita kelihatan cantik, bukan saja untuk orang muda kan? Oleh itu kita kena tahu memilih pemakanan tambahan untuk kesihatan diri dan wajah kita. 

Rahsia Seri Wangi dalam penjagaan diri dan wajah ialah mengamalkan pengambilan pemakanan tambahan seperti kolagen. Sebelum ni Seri Wangi pernah juga cuba mengambil kolagen lain tapi kurang berhasil. Tapi kali ini Seri Wangi telah mencuba selama sebulan mengamalkan minuman Sakura Collagen+ dan Seri Wangi rasa puas hati sebab ada perubahan dalam diri Seri Wangi yang mana rasa semakin cergas, kulit tubuh dan wajah terasa lembab, garis-garis halus pun berkurangan dan begitu jugak tona kulit semakin cerah. Sakura Kolagen juga diparakui Halal. 



SAKURA COLLAGEN+

Sakura Collagen+ produk terbaru dari  Vii Nutrition @viinutrition_bm ianya adalah minuman kolagen yang dapat membantu kecantikan dan keremajaan kulit. Apa yang menariknya, produk ni dibuat menggunakan formulasi bahan-bahan anti penuaan yang special dan juga ekstrak semulajadi Sakura, Yuzu seed dan Roselle. Seri Wangi sukakan rasanya yang sedap dan mengamalkannya setiap pagi sebelum mengambil sarapan.




Manfaat Sakura Collagen+

> Kulit wajah terasa anjal dan kencang
>Kelebapan kulit 
>Mengurangkan kedutan dan garis halus
>Menenangkan kulit
>Pertumbuhan kuku bertambah baik
>Parut semakin berkurangan dan sembuh
>Pembaikan penghalang kulit



Bahan Sakura Collagen+

VERISOL -  Peptida kolagen Verisol® yang dipatenkan dibuat khas oleh Gelita, pengeluar kolagen terkemuka di dunia dari Jerman

Ciri Unik Verisol® 

>Peptida kolagen pertama di pasaran yang menggunakan teknologi pelapisan membran yang unik untuk melindungi peptida kolagen ketika melewati asid perut.

>Mempunyai struktur yang serupa dengan kolagen pada lapisan dermis

>Peptida kolagen mampu menembusi lapisan dermis

>Menggalakkan pertumbuhan semula kolagen dan elastin selama 192 jam - jauh melebihi 8 jam kolagen peptida standard


Sakura Extract

Ekstrak Sakura dipatenkan di mana kelopak segar dipilih dengan teliti dalam "tujuh hari keemasan" sejak mekar dengan teknik pengekstrakan yang ketat untuk intinya.
Dua bahan aktif utamanya - Caffeoyl Glucose dan Quercetin Glucose - membantu merangsang kesan tersebut:
> Melindungi sel daripada kerosakan oksidatif
>Merangsang rembesan kolagen yang lebih tinggi melalui sel-sel kulit badan kita
>Merangsang penyerapan dan penghasilan kolagen yang lebih tinggi. >
Mengunci kelembapan kulit
> Ejen anti-glycation yang menghalang pembentukan melanin, untuk kesan pemutihan kulit
>Kelembapan kulit


Yuzu Seed & Roselle Extract

>Ekstrak Yuzu Jepun membantu memperbaiki dan mengaktifkan sel, melindungi kestabilan kolagen

>Ekstrak roselle terdiri daripada sebilangan besar antioksidan untuk membantu melawan kerosakan radikal bebas, melambatkan penuaan, dan mengembalikan keanjalan kulit.



Rumusan Seri Wangi setelah mengamalkan minuman Sakura Collagen+ yang penuh dengan nutrien ni selama sebulan ianya membuatkan kulit wajah lebih anjal, toner kulit nampak rata dan tekstur kulit tidak kusam lagi. Sakura Collagen+ juga mengandungi TetraSOD® (marine microalgae Tetraselmis chuii) yang memberi banyak kesan positif untuk penuan yang sihat.


Untuk Keterangan lanjut

WEBSITE

https://www.viinutrition.com/


INSTAGRAM

https://www.instagram.com/viinutrition_bm/


#merrychristmas #viichristmas2020 #viinutrition #tetraSOD #microalgaeplus #sakuracollaplus #dermalivspray

#newyear2021 #viinewyeartogether #viinutrition #tetraSOD #microalgaeplus #sakuracollaplus #dermalivspray


 



20 ulasan:

  1. Rasanya mesti sedap kan sbb ada yuzu dan roselle my fav.... Hehhee..

    BalasPadam
  2. Produk minuman dalaman pun mmg kena ambil jgk kan..zaza pun dh lama habis stock minuman mcm ni..nt klu nk beli blh la zaza order

    BalasPadam
  3. Bagus kalau rajin amalkan minuman collagen untuk kesihatan kulit, nanti kelly pun nak try this beauty drink.

    BalasPadam
  4. byknya khasiat minuman kolagen nie.. boleh anjalkan semula kulit..

    BalasPadam
  5. Wow a combination of so many nutritious fruits. Surely this will not only taste good but well be excellent for those who seek to improve their health as well.

    BalasPadam
  6. masam tak rasa dia sebab ada yuzu dengan roselle? Tak sangka sakura ada 7 hari keemasan, ingatkan dia macam bunga biasa je

    BalasPadam
  7. Kolagen memang bagus kan to boost skin health..kena rajin ni jaga kesihatan kulit ☺️

    BalasPadam
  8. nampak macam sedap. buah roselle memang banyak khasiatnya. bolehlah amalkan minuman ni untuk kesihatan diri :)

    BalasPadam
  9. menarik juga bahan yg digunakan dalam produk ni. banyak khasiat dan bagus untuk kesihatan dan kecantikan diri. nice sharing :)

    BalasPadam
  10. Awet muda lepas ni kak minum kolagen drink ni. Lebih bertenaga.

    BalasPadam
  11. macam best je. nak try la nanti. dah berumur ni elok consume supplement

    BalasPadam
  12. Kalau ada roselle mesti rasa dia sedapkan Kak..
    Sekarang senang nak cari minuman tambahan, guna schet macmtu mudah nak bawa ke mana-mana..

    BalasPadam
  13. Bertambah seri la kak halimah ni.. Bagus kak ambil suplement ni. Utk dalaman dan luaran. Banyak khasiat dia ye. Mesti sedap

    BalasPadam
  14. Setuju sangat dengan pendapat seri Wangi ni..bila umur dah bertambah kita perlukan makanan tambahan terutama Kolagen..baru laa wajah berseri2

    BalasPadam
  15. collagen is a must for every women. I am yet to try this Sakura Collagen+ but I love to try it out

    BalasPadam
  16. Baguskan pengambilan Kalogen ni esp untuk kesihatan dan awet muda

    BalasPadam
  17. Wah bertambah seri dan awet muda lah Seri Wangi pas ni kan...teruskan minum....

    BalasPadam
  18. Bagus kombinasi bahan kandungan dia. Kolagen ni bukan setakat untuk kecantikan dan anti penuaan saja, tapi juga untuk kesihatan.

    BalasPadam
  19. It been a while since I take collagen drink, guess it's time to start back.

    BalasPadam
  20. Adoii.. terbayangkan sedapnyaaa air tu..
    Nak pulak kalau dibancuu dengan air sejuk.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment