PRODUK MEN'S FORMULA BIOTROPICS DAN XGEGE ROYALE UNTUK KESIHATAN KAUM LELAKI - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Khamis, 28 November 2019

PRODUK MEN'S FORMULA BIOTROPICS DAN XGEGE ROYALE UNTUK KESIHATAN KAUM LELAKI


Peribahasa Hari ini: Ambil Pati, buangkan Ampas
My Answer :  Pakai yang baik, yang tak baik dibuang

Hmmm...ringkas jer peribahasa hari ini kan? Jarang-jarang dengar peribahasa ni, kalau keluar soalan masa peperiksaan Bahasa Melayu, confirm adik-adik tak pass....haaaaa!!. Saja Seri Wangi tulis peribahasa ni, ada makna tau....ada kaitan dengan cite yang Seri Wangi nak tulis tentang Lelaki! Pakai yang baik, yang tak baik dibuang, disebalik maksud dan  pandangan Seri Wangi ialah jika seseorang lelaki itu ada masalah, carilah penyelesaian yang terbaik (positif) dan yang tak baik (negativ)tu buanglah jauh-jauh terutamanya dalam kesihatan lelaki


Entry kali ini Seri Wangi hendak cerita tentang kesihatan Lelaki-Lelaki di luar sana termasuk my abang heee...ini pandangan dari kacamata wanita tau...terutamanya bagi yang dah berumahtangga jer! Jom rajin-rajinlah baca apa yang Seri Wangi nak tulis tentang produk kesihatan khas untuk lelaki dari Biotropics Malaysia iaitu Men's Formula Biotropics dan juga Xgene Royale Men's Care Cream.


Sesiapa pun pastinya inginkan kesihatan yang terbaik tapi kadang-kala kita tidak dapat mengelaknya apabila tiba-tiba kesihatan kita terganggu. Kesihatan diri amatlah penting dalam kehidupan seharian kita terutamantya bagi orang yang bekerja, jika kesihatan terganggu pastinya segala kerja-kerja terbengkalai, lebih-lebih lagi buat lelaki di luar sana yang mencari rezeki sesuap nasi untuk menanggung keluarga. Selain itu kadang-kala dalam kehidupan seharian kita kurang menitikberatkan tentang pemakanan yang tidak seimbang, ianya juga adalah punca seseorang itu menjadi tidak sihat selain dari punca-punca lain seperti stress di tempat kerja ataupun masalah dalam rumahtangga. Seri Wangi sendiri mengambil berat tentang kesihatan suami tersayang agar sentiasa menjaga pemakanannya, lebih-lebih lagi bila usia semakin meningkat senja serta lakukan aktiviti-aktiviti luar agar sentiasa nampak cergas dan segar setiap hari. Kadang-kadang orang lelaki ni kena control sikit...haaaa! Control makanlah...biar badan tu sihat, tidak cepat letih, lenguh-lenguh satu badan dan wajah pun nampak berseri dan handsome selalu heeee!! Jadi Seri Wangi nasihatkan suami amalkan pemakanan seimbang serta mengambil supplemen tambahan untuk kesihatan luaran dan dalaman untuk kembalikan tenaga zahir dan batin serta nasihat untuk para suami dan bakal suami. Selain itu untuk kesegaran bolehlah ambil minuman Tongkat Ali Nu Caffe yang mengandungi Ekstrak Biotropics yang diiktiraf oleh America Botanical Council, USA.


Men's Formula Biotropics


Produk Men's Formula Biotropics ini dihasilkan oleh Biotropics Malaysia Berhad iaitu syarikat tempatan yang menjadi peneraju herba bertaraf farmaseutikal. Amat bagus jika diamalkan selalu kerana ianya dapat menambah stamina, kecergasan tubuh dan meningkatkan kekuatan fizikal  dan mental. Formulasi yang terdapat pada Men's Formula Biotropics mempunyai 6 herba hebat:
 • Tongkat Ali
 • Devil's Torn
 • Horny Goat
 • Marca Root
 • Cordyceps
 • Ginseng
Enam herba tersebut direka khas untuk meningkatkan libido, kualiti ereksi serta stamina harian lelaki. Biotropics Men's Formula 75mg ekstrak akar Tongkat Ali piawai berjenama Physta yang dipaten. Produk ini juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam  Malaysia (JAKIM) dan disahkan selamat dan berkesan oleh USFDA serta produk ini juga disyorkan pengambilannya oleh Dr. Ismail Tambi, pakar sakit tuan, (Malaysia's Clinical Andrologist) sendiri untuk kesihatan lelaki.

Info lanjut :  www.mens-formula.com


Xgene Royale


Produk Xgene Royale Men's Care Cream adalah krim sapuan penjagaan khusus untuk lelaki. Krim ini dapat memberikan kesegaran, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Ianya juga telah diuji dan mendapat status Clinically Proven (Terbukti Berkesan Secata Klinikal). Xgene Royale adalah selamat digunakan dan memberikan kesan yang positif kepada kesihatan alat kelamin lelaki oleh Dr Ismail Tambi.Krim Xgene Royale diformulasikan dari tumbuhan herba yang terpilih:

 • Tongkat Ali
 • Ekstrak Biji Almond
 • Minyak Zaiton
 • Citrus Grandis
 • Grape Seed
Kesemua herba-herba ini mempunyai fungsi memberi kelancaran darah, menguatkan otot, menyegarkan tisu kulit, mencegah ketumbuhan mikrobiol serta memberi nutrisi vitamin. Jangan risau krim ini juga telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pengiktirafan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam  Malaysia (JAKIM) serta disahkan 100% selamat oleh Pusat Racun Negara.  

Info Lanjut:  www.xgeneroyales.com

Hubungi: En. Hassan - 011-56672841
Wasap: http://www.wasap.my/601156672841/XGMF

[Biotropics Malaysia] Dari kacamata wanita😎 Khusus utk suami yg prihatin😁 👉Produk Biotropics Men's Formula ialah formulasi enam herba direka khas utk meningkatkan libido, kualiti ereksi, serta stamina harian lelaki. Biotropics Men's Formula mengandungi 75mg ekstrak akar Tongkat Ali piawai berjenama Physta dgn lima ramuan terkemuka yg digunakan secara traditional di seluruh dunia utk meningkatkan prestasi lelaki. 👉Physta adalah ekstrak Tongkat Ali yg dipaten, hasil daripada usaha kajian saintifik bertahun-tahun oleh penyelidik terkemuka dari Malaysia dan Massachusetts Institude of Technology (USA) 👉Untuk meningkatkan kecergasan, memulihkan tenaga dan kesihatan. 👉Xgene Royale Men's Care Cream - merupakan Krim Formulasi Saintifik utk menyegar, menguatkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. 👉Mempunyai Sijil Halal dari JAKIM dan kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. #biotropicsmalaysia #XgeneRoyaleMensCareCream #MensFormulaBiotropics #menhealth #physta #kesihatanlelaki #keunggulanwanitacom
A post shared by Seri Wangi - Writer/Blogger (@halimah55) on

#biotropicsmalaysia  #mensformulabiotropics   #XgeneRoyale
#Physta  #kesihatanlelaki   #menshealth   #halal  #JAKIM  #KKM
6 ulasan:

Thak You For Your Comment