WAKA WAKA KL TEMPAT HIBURAN KANAK-KANAK - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Rabu, 23 Oktober 2019

WAKA WAKA KL TEMPAT HIBURAN KANAK-KANAK



Fun Time and Enjoy with your Kids....First time Seri Wangi masuk ke Waka Waka KL Playland di Furama Bukit Bintang KL. Waka Waka World bagaikan Taman Fantasy gitu.... bertemakan Fairytale Magic ada King, Queen, Prince and Princes di Waka Waka Kingdom pelbagai aktiviti yang disediakan untuk kanak-kanak bermain dan belajar sambil berhibur dengan selamat di sini. Kalau korang tak tau nak bawa anak-anak time cuti sekolah atau di hujung minggu, Seri Wangi cadangkankorang bawaklah anak-anak ke sini, pasti dorang rasa happy, macam-macam aktiviti hujung minggu, nak sambut birthday party pun ada. 


Enjoy sakan kalau dah masuk ke Waka Waka Kingdom Indoor Playground ni...dari baby hingga dewasa memang happy, nak memanjat, nak melompat, nak berayun dan nak berlari sebebasnya termasuklah cucu-cucu Seri Wangi memang seronok habis walaupun Seri Wangi dah selesai sertai event di Furama Hotel, dorang tak hairan pun main berjam-jam, padahal kita ni risau takut dorang boring dan nak balik cepat. Kalau lapar no problem di dalam Waka Waka tu ada ruang makan yang luas dan juga cafe - Waka Waka KL's in-house cafe, korang boleh ajer order makan mengikut set menu yang disediakan, nak ke tandas pun tak payh keluar semuanya ada dalam Waka Waka tu, tempat duduk tandas pun rendah sesuai untuk kanak-kanak.














PAKEJ-PAKEJ DI WAKA WAKA KL


PARTY PACKAGE

1.  Waka Weekday Birthday Party - RM288 (10 kids)* 
                                                         RM15.00 (Additional Child)
Package Include:
  • Unlimited Playtime at Waka Waka
  • 3 Snack 1 Drink
  • Use of Party Room for 2 Hours
  • Basic Decoration
  • Gift for The Birthday Child

Valid for Weekday only
Party must be held by 31st December 2019
*Term & Conditions Apply



2.  Waka Kingdom Party - RM480 (10 kids) 
                                           RM15.00 (Additional Child)
Package Include:
  • Unlimited Playtime at Waka Waka
  • Choice of 5 food items
  • Use of Party Room for 2 Hours
  • Decoration
  • Gift for The Birthday Child

3. Complimentary Staycation X Waka Birthday Extended 
RM675.00 (10 kids) 
RM25.00 (Additional Child)



  • TICKET WAKA WAKA KL


















  • JOM LAYAN YOUTUBE



    WEBSITE

    FACEBOOK



    #theAsianparentMY #furamahotel #Natugee #HappyHealthy #MrsMalaysiaWorld #wirdora #jamutunteja #takkanjamuhilangdidunia #BetterSkinLovera #bondahaven #eoriwonderskin #weareunitedagainsteczema #dropoflove #wakawakaplayland

    1 ulasan:

    1. nanti gi KL nak gak bawa anak2 ke sini. Tentu mrka suka!

      BalasPadam

    Thak You For Your Comment