NY STEAK SHACK KINI DIBUKA CAWANGAN KE 10 DI MELAWATI MALL KL - KEUNGGULAN WANITA LIFESTYLE AUTHOR TRAVEL BLOG

Khamis, 28 September 2017

NY STEAK SHACK KINI DIBUKA CAWANGAN KE 10 DI MELAWATI MALL KL


"HEATY TASTY MEATY AFFAIR"

Seri Wangi sekali lagi berpeluang makan-makan makanan Barat yang sangat sedap dan Halal dengan Slogannya "Heaty, Tasty Meaty Affair". Kalau nak tau ini adalah kali ke 3 Seri Wangi dapat makan Steak di NY Steak Shack, kali ini terdapat tiga menu terbarunya yang sangat sedap di cawangannya di sekitar Kuala Lumpur dan kali ini Seri Wangi dapat makan sekali lagi di cawangan terbarunya di NY STEAK SHACK Melawati Mall, Ampang. Kuala Lumpur, cawangan ke 10 yang baru dibuka sempena NY Steak Shack 3rd Anniversary & 10th Outlet Opening. 
NY Steak Shack Melawati Mall

Seri Wangi dan kawan-kawan disambut oleh Mr David Lee - Brand General Manager, The Manhattan FISH MARKET & NY Steak Shack, Mohd Hidayat bin Rossly-Restoran Manager NY Steak Shack Melawati Mall Outlet, Dickson Low-Chief Operation Officer of Revenue Valley Sdn Bhd, anak syarikat NY Steak Shack dan staff-staff NY Steak Shack yang peramah.  Sebelum acara bermula Seri Wangi sempat mengambil gambar-gambar menu terbaru dan sekitar Out NY Steak Shack Melawati Mall. Majlis pembukaan dimulakan dengan kata-kata aluan dan ucapan dari Mr David Lee dan paparan Video Presentation "Steak Date Gone wrong..Or Not" sebelum para Media memulakan Food Review.


Mr David Lee, Brand General Manager, The Manhattan FISH MARKET & NY Steak Shack mempunyai 17 tahun pengalaman dalam F&B Industry, menyatakan bahawa kedudukan NY Steak Shack yang semakin kukuh sejak dari tahun 2014 hingga sekarang di mana NY Steak Shack kini mempunyai 10 cawangan di Lembah Klang offering tantalizing, delicious, jiucy steaks di Malaysia dan Asia dan semestinya mendapat kelulusan HALAL dari pihak HAKIM untuk steakhouse di Malaysia. RIVIEW MENU-MENU DI NY STEAK SHACK MELAWATI MALL


Hhmmm....sedapnya tengok menu-menu yang kami review di ataskan? Semuanya sedap-sedap belaka weatern food di NY Steak Shack Melawati Mall. Jadi jomlah kita ramai-ramai terjah NY Steak Shack Melawati Mall, rasalah sendiri betapa lazatnya hidangan steak-steak yang dihidangkan, tengok gambar pasti dah terliur kan? Seri Wangi dah 3 kali makan di NY Steak Shack sekarang dah menu terbaru dan kami dah rasa betapa aromanya dan kelazatannya terutama sekali menu terbaru NY Striploin 200gm dan Burgernya 'The Empire" yantg enak.


MENU-MENU YANG DIHIDANGKAN UNTUK KAMI


Bestnya menu-menu yang dihidangkan kepada kami seperti Wings Over Shrooms & Onions, The Bomb, Grilled Lamb Leg, NY Striploin 200gm, Creamy spicy Salsa, The Empire dan drinks Banana Milkshakes yang sedap. Nak dikatakan semua kami dapat rasa Steak, Lamb,Burger, Pasta dan Milkshakes.  Seri Wangi sangat enjoy pada hari itu selepas selesai makan kami sempat ke ruang sudut FotoBooth sebelum acara selesai.


3 MENU TERBARU DI NY STEAK SHACK


Untuk Maklumat Lanjut Berkenaan Promosi, Event, Contest dan Lain-Lain, Sila Layari:Instagram: @nysteakshack

Website:  NY Steak Shack

Alamat:

NY STEAK SHACK MELAWATI
L3-08, THIRD FLOOR
MELAWATI MALL, 355
JALAN BANDAR MELAWATI,
53100 KUALA LUMPUR

TEL:  03-41610826

OUTLET-OUTLET NY STEAK SHACK

MID VALLEY
SUNWAY PYRAMID
ONE UTAMA
SOGO
SUBANG PARADE
AEON MALL SHAH ALAM
SUNWAY VELOCITY
101 CITY MALL PUTRAJAYA
ALAMANDA PUTRAJAYA

17 ulasan:

 1. Nampak sedap aje. Air liu pun terleleh. Suasana juga selesa

  BalasPadam
  Balasan
  1. Memang sedap pun, saya dah pg 4 tempat makan kat NY, harga pun tak mahal

   Padam
 2. Wow 3rd anniversary only and already ten restaurants, they must be good? When are they coming to Ipoh? Soon, I hope!

  BalasPadam
 3. I miss the nice and juicy steak. Will go back to eat their steak.

  BalasPadam
 4. Waaa all the food looks so yummy!! I never eat their steak before, next time must try =)

  BalasPadam
 5. SA kadang2 suka lepak kat NY Steak Shack kat One Utama..suka steak kat sini jugak...

  BalasPadam
 6. wow dah 10 cawangan ye? mmg bestlah restoran ni kan.sedapnya tengok gambar makanan makanan ni, sha mmg suka makanan western, terus terliur

  BalasPadam
  Balasan
  1. Haaa...tgk gbr jer..dtglah makan steak dia mmg sedap lgpun xmhl puashati mkn

   Padam
 7. Ala sedapnya nak pergilah nanti. Tak silap kat ioi pun ada dekat sikit dengan rumah hihi

  BalasPadam
 8. Thanks for sharing, omg menu nampak sedap2 belaka, kena masuk list jalan2 cari makan ni :)


  yanmie
  www.yanmieonline.com

  BalasPadam

Thak You For Your Comment