SUNWAY CHILLAX MEDIA NITE 2018 - CHILL-LAH WITH US TONIGHT - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Rabu, 5 Disember 2018

SUNWAY CHILLAX MEDIA NITE 2018 - CHILL-LAH WITH US TONIGHT



CHILL-LAH WITH US TONIGHT

Chillax.....memang chill-lah.....malam yang penuh gilang-gemilang, meriah, happening and santai....malam untuk sambutan para media seramai 400 media tahun ini oleh Sunway Group di Sunway Resort Hotel & Spa untuk malam SUNWAY Chillax Media Nite 2018 pada 4 Disember 2018.





SUNWAY Chillax Media Nite yang diadakan di balroom hotel Sunway Resort Hotel & Spa bertemakan 'Beach Style'  dengan hiasan sofa untuk bersantai, relex dan ceria bersama teman-teman sambil menikmati hidangan yang disediakan. Photobooth juga ada untuk kita bergambar kenang-kenangan...macam-macam style uoll boleh post termasuklah Seri Wangi yang sibuk sama nak berfoto di tepi pantai...chillax...gitu!!


kredit gbr mieda



PHOTOBOOTH







WHAT TO EAT


What to eat? Hmmm....sambil bersantai kita dihidangkan pelbagai menu yang sedap-sedap belaka....firstly Satay Ayam and Satay Daging Lembu...!My favoutite you know...tapi...bila Seri Wangi terlihat adanya Nasi Beriani Ayam Turki.....satay dah tak nampak...bestnya makanan malam tu, ada Nyonya Curry Laksa - Seri Wangi habis makan satu mangkok, Tom Yam Steamboat, Snow Crab Salad with Guacamole Dip, Lamb Patties in Spicy Tomato Masala Sauce and The first-in-Malaysia Salted Egg Fountain. Kalau uoll nak tau semua hidangan tersebut adalah dari air tangan Chef Peter Lee, The Hotel's Executive dan team-team beliau.





WHAT TO HEAR


What to hear? Chillax....chill-lah....!!Memang chill malam tu sebabnya majlis malam tu dihostkan oleh Dee (Jangan Ketawa) dan Perak-bom entertainer yang malam tu memang gempak habis dengan Dee yang berpakaian Unik sekali dan sememangnya semua yang hadir terhibur dengan lawaknya yang selamba. Selain itu Sunway juga menampilkan bakat Baru dari 'Sunway Got Talent' iaitu Didy Firdaus yang menyanyikan lagu Terima Kasih Cinta (by Afghan) and Luqman Hakim menyanyikan lagu Thinking Out Loud (by Ed Sheeran).


Paling happening malam itu penampilan istimewa Ning Baizura yanh mempunyai suara power dan Seri Wangi sempat berselfi dengannya.







MALAM YANG PENUH KENANGAN

WHY? Majlis malam SUNWAY Chillax Media Nite memang sangat berbaloi sebab pelbagai hadiah untuk aktiviti yang diadakan firstly untuk hadiah 'Best Dress' tapi sebelum itu kenalah ikut menari Dee memang kelakar ...macam-macam gaya dorang kena buat, di samping itu banyak jugak Cabutan Bertuah malam tu....hmmm...semua yang hadir pastinya mengidam nak dapat handphone termasuklah Seri Wangi.




HADIAH LUCKY DRAW

Muka-Muka Happy Yang Menang Lucky Draw

Kalau uoll nak tau hadiah Lucky Draw memang mewah gitu....memang bertuahlah sapa yang menang malam tu terutamanya pencinta gadget macam iphones, TVs, Tablet, Laptops, cameras dan banyak lagi. Da,,,,,hadiah utamanya......Dee masa sebut nama tu...."Seri Wangi...?Jual jamu ke ni..???Haaa..masa tu Seri Wangi tak dapat tangkap lagi....tapi geng-geng Seri Wangi dah melompat-lompat Happy...bila Dee sebut Seri Wangi.....Wah...tu baru betul dapat Durian Runtuh!! Grand Prize dia Travel Reward RM7000 untuk ke mana-mana destinasi....Alllah dah rezeki, ingat dah tak dapat...frust dah...masa tu...bila disuruh naik ke pentas..tuhan ajer yang tau betapa dada bergoncang laju...berdebar...pastinya Chill-Lah...malam tu...Thank You Sunway Travel and SUNWAY Chillax Media Nite. Hadiah disampaikan oleh Founder and Chairman -Tan Sri Dr Jeffrey Cheah.





Untuk maklumat lanjut Tentang SUNWAY Group

20 ulasan:

  1. Meriahnya kak.. Dan tahniah untuk akk atas kemenangan tu ❤️

    BalasPadam
  2. tahniah kak limah rezeki boleh pergi travel tu hihihi

    BalasPadam
  3. nampk chillex betol tu. hahahah. hidangan pun best je

    BalasPadam
  4. wahhh memang chillax sangat ni.bergambar, relax, tengok persembahan, bestnya ! airah yang tengok gambar je pun teruja

    BalasPadam
  5. woww congrats sbb memang grand prize lucky draw! bestnyaa dapat menang travel voucher tuu, sgt2 beruntunglaa! qeela dh lama mengidam nk menang mcm tu jugak hehee teringin nk travel jauh2 sikit satu fmly. maybe nnt ada rezeki qeela pulak kan insyaAllah aamiinn hehe. anyway nmpk meriah dan fun jugak yea event tuu, bestlaa rezeki menang hadiah best2 lagi tu uolls yg pergi tuu hehe

    BalasPadam
  6. wow congrats to your winning. So nice of this media night, didn't know of it til you blog here. Yeah nice photos here too and looks like a fun night indeed. Congrats to lucky draw winners.

    BalasPadam
  7. Bagus juga event macam ni. Boleh kita bertukar-tukar pandangan dengan media yang lain selain dapatkan contact kan. Hotel ni pun best juga.

    BalasPadam
  8. Wa congratulations kak. This is so meriah event. you won the big prize so worth it. I heard many ppl also won nice prizes. Good job Sunway

    BalasPadam
  9. Seronoknya bila attent event macam ni dekat hotel yang chill-chillah! Rasa santai, tenang sahaja layan feel kan? Dengan beach stylenya , memang in. Dahlah banyak aktiviti dengan host yang santai and funny. Mestia hve fun sangat. Seronoklah mereka yang dapat menang best dress and lucky draw!

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah tahniah kak limah dapat hadiah cabutam bertuah pakaej percutian rm7000 .Banyak juga tu. Majlis pun nampak happening sebab banyak aktiviti menarik boleh jlin kan.

    BalasPadam
  11. Amboi Kak Limah mentang-mentang dapat hadiah utama dan paling besar terus up blog hehehe tapi bestlah untungnya dapat pergi bercuti merata-rata sponser lak tu hehehe jelous kita rugi tak pergi kalau tak mungkin rezeki kita wakakaka..

    BalasPadam
  12. Tahniah Kak dapat menang. Bawalah Bella jenjalan. Hehehe. Amboi aktif sungguh ye Kak. Bila nak panggil i join jugak. Nampak meriah betul event. Ada Ning Baizura lagi! Retis mahal kot.

    BalasPadam
  13. Waaaah ! 😍😍😍
    Tahniah. Hadiah yang sangat besar nilainya tu. Kalau la kita dapat juga, rasanya tak lena tido malam sebab macam tak percaya. Haha
    Majlis pun menarik sangat. Happening betul la. Kalau la dapat join jugak, mesti seronok kan.

    BalasPadam
  14. Tahniah SW sebab menang hadiah utama. Memang murah rezki SW nie. Yang penting chillax! Tahniah sekali lagi ye.

    BalasPadam
  15. wahhh tahniah kak limah menang besar!!! boleh melancong ke mana-mana tu dengan pakej melamcong rm7k.....mmg bagus sunway buat event ni..kiranya dia menghargai para pengamal media pada masa yang sama

    BalasPadam
  16. seems like there's many event going on at sunway! haha is chillax under tgv?

    Invest in PRS to get Tax Relief!

    BalasPadam
  17. TAHNIAH ..bestnya dapat tengok performance dari Ning Baizura..Macam lama pulak tak dengar dia menyanyi kan

    BalasPadam
  18. Memang CHILLAX betul semuanya eh. Wahhh, tahniah menang Grand Prize kak Halimah. Nak berjalan ke mana lah tu dengan RM7,000. Memang rezeki akak lah. Bestnyaaa.

    BalasPadam
  19. Congratulations Kak! So lucky of you to bring home the Grand Prize, the event sure looks fun.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment