ANCHOR FOOD PROFESSIONALS MOODMOJEE KEMPEN TRAIL MELAKA - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Isnin, 3 Disember 2018

ANCHOR FOOD PROFESSIONALS MOODMOJEE KEMPEN TRAIL MELAKA



Uoll kalau tengok minuman  macam ni kan...?Haaa....mesti senyum lebar sampai ke telingakan? Tiba-tiba ajer....mood uoll ceria and terujakan? Tipulah....kalau mood uoll muka selamba jer...bila tengok minuman ni yang sememang sedap dan lazat....Ishhh...Ishhh...sapa tak nak? Seri Wangi pun tak sabar nak mencubanya apalagi kalau tengok creamnya yang bercream gitu dari Anchor produk iaitu Anchor Cream cheese, Anchor Full Cream Milk dan Anchor Whipping Cream yang semua telah dicip oleh Chef Firuz.




Kini Anchor Food Professionals yang sememangnya sudah dikenali dengan produk tenusu kembali dengan produk terbaru yang pastinya membuat setiap orang tidak sabar ingin mencubanya minuman terbarunya iaitu MoodMojee Beverages.  Anchor Food Professionals dengan membangkitkan mood uoll, kini menghasilkan produk tenusu keluaran Anchor iaitu 6 jenis minuman yang pastinya dapat memberi mood uoll kembali ceria dan happy selalu seperti "Mood Boaster"




Seri Wangi dengan mood yang ceria and happy berkesempatan hadir di  Pelancaran Kempen MoodMojee Beverages yang telah diadakan di sebuah cafe iaitu Cafeology Cafe & Restaurant, Bukit Beruang, Melaka yang menghidangkan pelbagai menu yang amat sedap, menarik dan menepati selera asia. 



Untuk makluman uoll , Icy-cool Beverages semuamya dipadankan dengan pelbagai rasa dan perisa,,,,ada rasa manis, masam, masin dan juga rasa yang mungkin Seri Wangi katakan unik yang mana semuanya dicampur dengan produk utamanya ialah susu asli dan segar dari Anchor Food Professionals

6 MOODMOJEE BEVERAGES

POM & GREY TWIST
TANGY BREW
LEMON MINT MERINGUE
WHITE CHOCOFFEE
YUZU CHOCOLATE SURPRISE
KAYA-NIKA FUSION



1.  LEMON MINT MERINGUE

Kalau uoll suka minuman yang masam-masam manis, minuman Lemon Mint Meringue nilah yang sesuai dengan citarasa uoll sebabnya menuman ni penuh dengan rasa lemon yang dicampur dengan ice cream vanilla, toppingnya pula diletak whippped cream dan ditambah dengan merinque bersama potongan halus lemon yang ditabur di atasnya. Wauuu...this is my favourite.





2.    KAYA-NIKA FUSION

Minuman Kaya-Nika Fusion memang lain yang lain sebabnya kaya bukan saja dimakan dengan roti tapi...sekarang boleh dibuat minman jugak...tak percayakan?Apa rasanya yer?Haaa...Seri Wangi pun confius tapi bila dah minuman...rasanya memang sedap rasa macam kayalah....haaa, Minuman Kaya-Nika Fusion ni inside dia ada susu yang diselang-selikan dengan kaya, gula melaka, pulut dan kacang merah. Haaaa...pasti uoll ingat cendolkan. Kalau uoll nak tau hiasan dia diletak roti bakar...wow..delicous...



3.  TAGGY BREW

Taggy Brew ianya minuman berasaskan zest buah limau yang dicampurkan rasa kopi yang mana toppingnya pula diletak whipprd cream serta cheese cream foam di bahagian atas minuman tersebut...sedap tau rasa buihnya...




4.   WHITE CHOCOFFEE

Wow...very happening kan?Tiba-tiba mood rasa teruja bila melihat minuman White Chocoffee ni...mana tidaknya bahan-bahan minuman ini terdiri dari white Chocoffee yang diblend bersama White Coffee, chocolate yang pastinya mengugat hati serta peanut Butter. Bestnya topping atasnya pula diletak dengan whipping cream...kalau uoll kata tak sedap jugak...tak taulah...!!






5.  YUZU CHOCOLATE SUPRUSES

Yuzu Chocolate Suprise gabungan citarasa mewah sweet chocolate dan citrus yuzu yang sangat menakjubkan. Hasil gabungan dalam miuman ini pula bersama garam lemon cooling candy yang mana Yuzu Chocolate Surprise gabungan daripada ice chocolate dengan yuzu puree. Rasanya pun unik dan pastinya sedap.


6.  POM & GREY TWIST

Pom & Grey Twist  minuman yang paling Seri Wangi nak katakan paling meriah sebabnya minuman berperisa buah delima ini mengandungi grey tea dan juga sirap buah delima dan diatasnya pula cream cheese dan ditabur dengan serbuk cocoa Semuanya sedapkan?Happy tak?Mestilah datang mood happpy...!!



Uoll pasti suka and dah ada mood bila tengok 6 jenis minuman MoodMojee Beverges oleh Anchor Food Professional yang mana semua minuman ni adalah hasil dari produk tenusu yang asli dan segar dan miuman tersebut telah disediakan oleh Chef Firuz yang berpengalaman. 






Harga ditawarkan adalah RM16.
Harga Promosi RM13.00 
Tempat

Cafeology Cafe & Restaurant
Shop Lot No. 23, Ixora Appartment
Bukit Beruang
75450 Melaka

Selain di Melaka uoll minuman MoodMojee juga
ada di Selangor, Johor, Kedah,Penang, Perak dan Sabah.

Maklumat lanjut 





21 ulasan:

  1. kalau minum mesti boleh ubah mood kita kepada yang lebih baik..hahaha...kita nak try jugak nanti sebab tau dia ada cawangan kat Johor tu

    BalasPadam
  2. Bestnyaaa! Cx orang Melaka! Nanti nak terjahlah! Heheh semestinya yang relate dengan chocokate will be my first choice ntk rasa keenakkan anchor flavor ni. Yeah! Tak sabar pula rasa! ��

    BalasPadam
  3. Aduhai... Memang terliurlah kak melihat gambar-gambar yang mengancam tu. Kebetulan esok pun saya nak balik Melaka ni so maybe bolehlah singgah kejap dan rasa sendiri! Hehe. Tak jauh sangat pun ni. Ajak kakak dan adik-adik pun mesti diorang suka ni. Iyalah, dengan cuaca yang kadang-kadang membahang ni memang sedap nikmati minuman sejuk macam ni. Woohoo!

    BalasPadam
  4. macam sedap je semua menu baru ni. airah nak join haritu tapi tak berkesempatan busy pulak kalau tak dah boleh rasa dah minuman diaorang.kalau guna produk anchor ni mesti sedap punya la

    BalasPadam
  5. nice food pics, and I am so hungry now, I wanna try them all. I love to visit Melaka when I have the time, didn't know this place has got so many nice beverage too. I wanna ask my sons which he likes to try, he loves to try new beverage.

    BalasPadam
  6. Minuman ni semua nampak sesedap ajer. Kalau minum Kaya Nika Fusion ni pasti mood terlebey aktif sebab manis kan?. Pandai Chef Firuz mempelbagaikan minuman...

    BalasPadam
  7. Terliur sungguh tengok ni kak limah. So sad auni tak boleh minum air banyak kalau tak rasa nak cuba semua. Nyummmm

    BalasPadam
  8. Ni kalau budak-budak yang dapat, mesti aktif dan excited kan. Harga not bad, sekali-sekala bolehlah la kan. selalu pun tak elok jugak

    BalasPadam
  9. Wow kak halimah!!....bestnya tengok menu2 yang dihidangkan!!!...semuanya BC suka...semunya menarik...selepas ini bolehlah BC bwk keluarga makan disini...pasti teruja...dengan pelbagai jenis minuman pasti akan membuat kita puas hati..terima kasih dengan infor bermanfaat ini...

    BalasPadam
  10. Kenapa semua up entri ni. Rasa terseksa jiwa raga tengok air air yg sedap tu. Dah lah menarik, sedap pulak tu. Kena cari juga lah lps ni.

    BalasPadam
  11. Aduhhh rindunyalah nak minum minuman cam ni. Sejak balik dr India ni..selera berkurang sangat, rasanya kalau dapat minuman cam ni rasanya dapat balik selera ni. Nanti nak cari jugak lah...:D

    BalasPadam
  12. Sedapnya tgk pelbagai jenis minuman tu..nk2 plak cuaca tgh panas ni..dpt air tu yummmy..kayanika fussion tu menarik la..nanti bole la try di outlet berdekatan

    BalasPadam
  13. Wah dah ada air lah! Bagus nya aritu pernah cover makanan dia. memang bagus belaka Kan? Fuhh produk anchor memang berkualiti Tak syak lagi

    BalasPadam
  14. Kenapa Pahang tak de nih? Nak try juga. Sedap-sedap nampak air dia, baca ingredients pon boleh terliur di buatnya. Creative mereka dengan penghasilan air yang pelbagai macam ni. Confirm laku keras kan?

    BalasPadam
  15. Hurl!! bestnye dapat gi cover makan makan jauh jauh camni. Menarik juga menu they all. Anchor ni memang brand terkenal and sejak dulu lagi. I would love to check out this place soon.

    BalasPadam
  16. anchor food ni dari dulu lagi terkenal sbb kita boleh masukkan dalam masakan dan minuman.. sedap plak tu.. di restoran pun banyak guna jenama ni

    BalasPadam
  17. Bestnya kak Limah pergi sampai Melaka kita tak dapat pergi pun hari tu hehehehe tapi dapat rasa semua minuman ni masa lauching hari tu memang best dan sangat sedap kita paling suka mereka gunakan produk Anchor...

    BalasPadam
  18. amboiiii macam2 jenis air ada kat sini rupanya....nama2 air pun menarik jer nak sebut, cuti2 ni bolehlah datang untuk merasa, tapi kalau diorang boleh buat macam style food truck ke seluruh negara mesti lagi best...

    BalasPadam
  19. Saya suka produk Anchor nih buat kombinasi ke beberapa menu makanan. Tahun.lalu perna ada event yg sama dari Anchor yg saya ikuti bersama teman2 blogger Indonesia.

    BalasPadam
  20. nice you all get to try all the 6 drinks! in penang those cafe only choose 3 to serves! so if we want to try all have to go other states! haha

    Invest in PRS to get Tax Relief!

    BalasPadam
  21. Comelnya air dia..siap ade emoji lagi..ehehhe..Nanti nak carila dekat selangor ni mana tempat dia..air macam ni mesti sedap kan..Siap ada goodies lagi erk..

    BalasPadam

Thak You For Your Comment