Pakej Percutian ke Lombok Dengan Traveloka Pakej Kombo Flight + Hotel Sangat Menarik Dan Menguntungkan - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Isnin, 12 November 2018

Pakej Percutian ke Lombok Dengan Traveloka Pakej Kombo Flight + Hotel Sangat Menarik Dan Menguntungkan


Seri Wangi dah lama tak makan angin jauh-jauh, nampaknya Seri Wangi nak berjalan jauh pulak tengok negeri orang bersama cik abang tersayang, Honeymoon kata orang? Haaaa...jangan nak muntah pulak...! Uoll rasa kat mana yang best nak bercuti dengan yang tersayang? nak bercanda di tepi pantai? Dah selalu gi jalan-jalan dalam negeri, kali ini Seri Wangi nak usha pulak ke tempat lain yang best....godek-godek kat Mr google cari tempat percutian dan flight yang murah, last Seri Wangi dah nekad nak bawak hubby bercuti ke Lombok, Indonesia. Jauh...tu....dah tengok and search tentang Lombok....Wah....cantik, indah dan menarik sekali tempat dia memang sesuailah nak berhoneymoon dengan hubby. Rasanya tak sabar nak discover Lombok terutamanya Gili Trawangan, Mount Rinjani, Gili Air, Segigi dan Bukit Pengasingan. Dan lagi dengar cite makanan paling femous iaitu Ayam Taliwang...hmmm...tentu rasa dia sedap kan?Kalau uoll tak percaya jom terjah Lombok Tour Packages

PAKEJ TRAVELOKA KOMBO FLIGHT + HOTEL

Bab nak makan angin ke Lombok dah pun settle, sekarang nak mencari tiket flight dengan hotel pulak, Last cari punya cari Seri Wangi usha website Traveloka wah.....untungnya Seri Wangi rasakan sebab oull nak tau Traveloka rupanya ada buat promosi yang menjimatkan iaitu Pakej Kombo Flight + Hotel (Buy Together, Save Together) alaa...uoll  boleh buat tempahan tiket flight dengan tempahan hotel sekali. kan jimat tu. Seri Wangi dah pun usha laman website Traveloka untuk cari hotel di Lombok ikut bujet dengan tiket penerbangan sekali...Better Twogether kan? Haaa...memang Seri Wangi together-gether dengan hubby tersayang.

Bestnya bila bukak website Traveloka terus nampak ada promosi hebat 'Better Two-gether' lagi best promosi 'Buy Together, Save Together' uoll boleh beli tiket Flight+Hotel dan ada lagi dapat diskaun 15% maksimum diskaun sehingga RM70 dengan satu ID  tempahan. Jadi...kalau uoll nak diskaun kenalah cepat buat booking antara 15 Oktober hingga 15 November 2018 oklah apa lagi mulah buat booking kalau tak nak melepas. 

Terma dan Syarat
  • Promosi diskaun 15% untuk flifgt + hotel dengan diskaun maksimum RM70 dalam satu booking ID.
  • Untuk tempahan flight+hotel Kod Kupon hanya sah dengan transaksi minimum RM400.00
  • Sah untuk semua tempoh perjalanan dan penerbangan kecuali Air Asia
  • Sah untuk semua hotel, jenis bilik dan tempoh penginapan
  • Sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi
  • Diskaun sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi website Traveloka, mobile site dan Traveloka App versi minimum 2.15.0 (Android/IOS)
  • Promosi ini tidak boleh digabungkan dengan promosi lain.
  • Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR
  • Tempahan dari: 15 Oktober hingga 15 November 2018.
  • Tempoh Penginapan: Bila-bila masa
  • Terma dan syarat lain adalah mengikut terma dan syarat bagi kod kupon yang ada di halaman ini.

Cara Booking + Hotel di Traveloka

  • Cari Flight + Hotel  -  Mudah jer..uoll kena search dulu, and than uoll masukkan destinasi, tarikh perjalanan dan tempoh penginapan yang uoll dah tetapkan.
  • Pilih Kombinasi = Di bahagian carian di halaman tu, uoll pilih kombinasi Flight + Hotel yang oull hendak.
  • Ubah Kombinasi - Kalau uoll tiba-tiba nak ubah kombinasi, tekan kat Change pada penerbangan kalau uoll gunakan Traveloka App. Kalau uoll gunakan laman website pula, cuma klik Chance Room atau Chance Flight
  • Tempah Flight + Hotel  - Yang ni uoll kenalah semak kembali tempahan perjalanan uoll dan klik Select to Continue  kemudian isi butiran penempah dan pastikan semua butiran adalah betul dan tepat.
  • Pembayaran  -  Uoll bolehlah pilih cara kaedah pembayaran yang uoll hendak, apabila pembayaran telah berjaya, e-tiket dan baucer akan dihantar ke email yang uoll daftarkan dalam tempoh 60 minit.

Happylah sekarang nak pergi bercuti dengan pakej yang berbaloi dan jimat sangat, dan lagi ada diskaun 15% pulak...jadi uoll pun kalau nak book flight + hotel baiklah cepat booking sebab promosi akan tamat 15 November 2018. Happy Holiday to me and uoll semua.


15 ulasan:

  1. Teringin juga nak ke sini nanti. Moga ada kelapangan la. Tengok kat website lawa juga Lombok.

    BalasPadam
  2. Wah..nice info ni kak so that i can put as my guide la ni untuk ke Lombok..heheheh..

    BalasPadam
  3. Belum pernah pergi lombok lagi.. boleh plan cuti-cuti ke lombok.. looks great.. nice vacation..

    BalasPadam
  4. wah akak! kelas! hahaa memang nak ke lombok nnti .tq sebab share pasal ni tau

    BalasPadam
  5. Ala kak Limah ni saja jer buat kita habis duit untuk ambil pakej percutian dengan Traveloka hehehe sebab kita tahu kalau ambil sini memang sangat mudah dan jimat...

    BalasPadam
  6. Boleh tahan jugak murah harga die bila beli kombo macam ni kan. Siap ada promotion lagi. Berbaloi sangat guna traveloka ni kalau bajet kurang tapi nak travel oversea

    BalasPadam
  7. Wow menariknya. Kita taknpernah pergi lombok. Teringin juga jalan2 ngan famili ke saha

    BalasPadam
  8. teringin nak g lombok.. ada gak dalam travel wishlist tapi masih belum cukup ongkosnya.. tgk harga traveloka pun not bad murah jugak.. hope nnt traveloka boleh buat sale lagi ke lombok

    BalasPadam
  9. Traveloka always has great deals whenever I plan for a holiday I sure drop by their website.

    BalasPadam
  10. Hi seri wangi, tak pe gunakan hayat yang ada untuk bercuti ke sana sini.. Lombok sounds a great location untuk bercuti, ramai dah pergi Lombok tapi I kenal Lombok ni bila anak dara Malaysia berkahwin dengan lelaki kat sana..keluar majalah 3 heheee

    BalasPadam
  11. Sound like a good promotion there. Wahoo... Wanna check more details about this. Can travel again!!

    BalasPadam
  12. Indonesia has got a number of good places to visit - I've been only to Padang

    BalasPadam
  13. Rupa2 nya murah jerk nak bercuti ke lombok kan. Tapi tak pernah lagi terfikir ke sana. Pernah juga jiran share bercuti ke sana. Memang bnyk tempat menarik

    BalasPadam
  14. Murah nya harga kombo kat traveloka nie rupanya.. boleh la AM booking nnti bersama anak2 bila bonus dah masuk hujung tahun nie.. bawa diaorg jenjln..

    BalasPadam
  15. Best kalau nak melancong ke mana-mana guna Traveloka ni.. boleh book semua dalam satu klik je.. dari hotel sampailah ke penerbangan kan? tak pernha guna lagi tapi tau traveloka ni ramai yang kata OK ..

    BalasPadam

Thak You For Your Comment