GET ON-THE-GO ANLENE BLOGGER CONTEST - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Isnin, 10 September 2018

GET ON-THE-GO ANLENE BLOGGER CONTEST




KEKAL AKTIF, KEKAL LINCAH

ANLENE MALAYSIA memperkenalkan produk terbarunya iaitu Anlene UHT yang kaya dengan 50% Nutrient membuatkan uoll semua kekal aktif, kekal lincah bersama Anlene On-The-Go yang menandungi kolegen, protien dan kalsium tinggi untuk kesihatan tulang, sendi dan otot-otot kita. Susu Anlene UHT terdapat dua perisa iaitu Coklat dan Susu, dua-dua perisa ni Seri Wangi sangat suka dan mudah dibawa ke mana-mana. Macam Seri Wangi yang semakin meningkat usia pastinya memerlukan makanan tambahan seperti minuman susu Anlene untuk kesihatan dan tulang kuat, cergas, sihat dan aktif sepanjang masa.

Pek Susu Anlene UHT - Perisa Coklat dan Susu
Susu UHT Anlene mengandungi sekurang-kurangnya 50% lebih mineral (Kalsium, magnesium dan zink) dan vitamin (vitamin B7 & D) daripada susu biasa yang ditambah dengan vitanin D, dalam setiap 100ml. Berdasarkan USDA National Nutrient Database for Standard Reference.


BLOGGER CONTEST

Sempena Kempen Anlene On-The-Go untuk memperkenalkan produk terbarunya iaitu Anlene UHT, pihak Anlene Malaysia telah mengadakan contest khas untuk blogger-blogger terpilih yang ingin turut sertai kempen tersebut merasai pengalaman betapa Anlene On-The-Go dapat membuatkan hari-hari anda sentiasa ceria, kekal aktif, kekal lincah dan bertenaga bersama Ratu Tari #Stancynam ibu  muda yang sentiasa bertenaga dan lincah di atas pentas. Contest tersebut mempunyai 3 Task dan 1 Blogpost yang perlu kami selesaikan sememangnya task-task tersebut dapat memberi pengalaman kepada Seri Wangi tentang kempen Anlene On-The-Go.

TASK 1 - RM1 Anlene On-The-Go Breakfast Pack

Tasi 1 memerlukan kita membeli  Anlene On-The-Go Breakfast Pack (Susu UHT Anlene+7 Days Croissant) yang cuma berharga RM1 sahaja di Stesyen LRT dan Stesyen KTM yang terpilih dari tarikh 27 hingga 31 Ogos 2018 seperti:
  • Wangsa Maju                           Masjid Jamek        
  • Hang Tuah                               Ampang Park
  • Bandaraya                                Bandar Tasik Selatan
  • Pasar Seni                                Taman Melati
  • KTM Mid Valley                        KL Sentral


Stesen LRT Pasar Seni

KTM Mid Valley
Stesen LRT Wangsa Maju

Stesen LRT Hang Tuah

TASK 2 - Roving Truck Anlene

Kalau uoll tak sempat dan tidak ada masa mendapatkan pek Susu UHT Anlene di Stesen-Stesen LRT, jangan kecewa sebab uoll boleh lagi dapatkannya dengan menunggu kedatangan Roving Truck Anlene di sekitar Klang Valley yang terpilih bermula dari 5 hingga 13 Sept 2018 di mana uoll akan dapat menikmati susu dan yogurt percuma, Roving Truck Stop Point:

  • Kompleks PKNS Shah Alam     
  • Post Office Taman Sri Muda, Shah Alam        
  • Lot 10 Bukit Bintang
  • Nearby Tesco Rawang 
  • Taman Tun Dr Ismail (TTDI) 
  • USJ Taipan Subang Jaya
  • 101 Boulevard Pucong

Stop Point Subang

Stop Point Pucong
           
Stop Point Mid Valley

 TASK 3 - Meet Stacy Anam & Jump Higher            




Task ke 3 bertemu Stacy Anam, Happynya Seri Wangi, apa lagi Seri Wangi memang peminat #StacyAnam - Ratu Tari Malaysia yang sangat berbakat dan lincah, penuh bertenaga dan bersemangat tinggi serta lincah, kalau dilihat wajahnya tidak setanding dengan usianya. Usia bukanlah penghalang untuk anda bergerak semuda jiwa anda - "Pergerakan merupakan cara terbaik untuk menunjukkan semuda mana jiwa anda"


Seri Wangi happy sangat dapat bertemu Stamcy Anam yang berada di Bukit Binatang bersebelahan Lot pada 7 Sept 2018 untuk bersama-sama peminatnya melakukan 'Jump Higher'  dan akan dipaparkan di 'LED Billboard'. Seri Wangi apa lagi juga tidak melepaskan peluang bersama-sama Stacy Anam yang sangat peramah dan sporting join bersama peminat-peminatnya melompat setinggi yang boleh...kalau uoll tengok gelak besar sebab macam-macam gaya dorang melompat termasuklah Seri Wangi. Sedia berada di situ Roving Truck yang mana kita akan dapat minum susu dan yogurt percuma dan juga membeli pek susu Anlene UHT dan Yogurt yang berkhasiat mempunyai protein, kalsium tinggi dan kolagen serta 50% Nutrien #Lebih Daripada Sekadar Susu





Roving Truck Anlene


Tentu Best Dapat Melompat Bersama #Stacyanam
Selepas Minum Susu Anlene UHT terus bertenaga



Stay Active, Stay Agile
Lebih Daripada Sekadar Susu



Nak tau Selanjutnya Kempen Anlene Malaysia
Layari:

Website:

Facebook:

22 ulasan:

  1. Anlena ni elok untuk tulang kan kak.. Zaza pun kadangkala kalau buat keja cepat je rasa sakit pinggang.. Nampaknya kena try amalkan minum anlene la nanti..

    BalasPadam
  2. Anlene ni memang jenama yg bagus. Mak pun minum anlene untuk tulang. Best la ada contest. Tapi syira jauh. Sayang xdapat nak join hehe

    BalasPadam
  3. Saya suka produk Anlene nih sebab sangat berguna membantu kekuatan tulang. Sesuai postingan ini biar kuat dan lincah always hehee...

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Anlene ni memang salah satu susu yang sedap dan banyak khasiat untuk kita-kita ni yang dah masuk umur-umur atasan hehehe. Tapi so far saya prefer perisa coklat. Sedap sikit

    BalasPadam
  6. Suka susu anlene jugak.
    Bestnya dapat jpe stacyyt

    BalasPadam
  7. Oooo contest rupanya, patutlah nampak ramai kawan2 blogger yang up post melompat..anyway goodluck alls

    BalasPadam
  8. I introduce Anlene to Mum and she still drinking it until now. Anlene perfect for adult like me too. Strenthen my bone and good health too

    BalasPadam
  9. Kekal aktif dan bertenaga bersama Anlene..
    Tak pernah lagi minum anlene. Hehe
    Ada perisa coklat eh. Bolehlah cuba nanti.

    BalasPadam
  10. wah susu anlene ni memang best sedap hehe

    BalasPadam
  11. waaa auntieee.bestnya tengok susu anlene coklat tu.macam boleh cuba lepas ni,sebab sebelum anlene macam ada perisa asli je kan?

    BalasPadam
  12. Bestkan dpt jmp stacy dan dia pun humble layan peminat..susu anlene mmg liez suka sbb ada flavor vanilla dan chocolate tu..nak join blogger contest ni

    BalasPadam
  13. Wahh bestnya dapat jumpa Stacy. Hanny kalau di suruh lompat2 sure tak terlompat..hehe.Tengok akk ringan je badan lompat2..hehehe

    BalasPadam
  14. Ala baru kita nak tengok aksi kak halimah lompat hehehe tapi bagus susu ni kita suka minum yang ori atau yang perisan coklat semua sedap dan sihat rasa lepas ni nak minum hari-hari lah bagus...

    BalasPadam
  15. Wow bertenaga sungguh kak Halimah ya. Btw hampir xkenl dengan stacy. Nampak macam makcik2 plak dia pakai mcm tu huhu

    BalasPadam
  16. Bestnya dapat bersua muka dengan stacy. Untunglah Seri Wangi dpt berjumpa dia. Patutlah Seri Wangi nampak cergas je selalu, minum anlene rupanya

    BalasPadam
  17. Oh baru tau blogger contest rupanya. Mesti best dapat berkumpul sesama blogger dalam suasana macam ni. Btw dah lama saya tak minum Anlene sejak bertukar susu sekarang..

    BalasPadam
  18. susu anlene memang sedap..bagus sangat bila ada pek on the go ni..terus je minum..senang..nak kekal aktif dan lincah katanya..hehehe..ada perisa coklat juga tu yang best..tulang jadi kuat minum anlene ni

    BalasPadam
  19. Ika peminat Anlene tegar. Bila nak buat roadshow di Penang. Sure join punya.

    BalasPadam
  20. Tak pernah lagi consume susu Anlene ni..amik jenama lain buat masa skang. Mungkin lepas ni boleh tukar ke jenama Anlene ni pula

    BalasPadam

Thak You For Your Comment