NEFFOS SUMMER LAUNCH 2018 - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Sabtu, 4 Ogos 2018

NEFFOS SUMMER LAUNCH 2018



Pelancaran Neffos Summer Launch 2018 oleh TP Link yang diadakan di Connecxion Conference & Event Centr (CCEC) Bangsar, Petaling Jaya pada 26 Julai 2018 adalah untuk memperkenalkan 4 model terbaru Smartphone Neffos iaitu Neffos C7A, Neffos C9A, Neffos C9 dan Neffos X9.   




Dengan pelancaran Smartphone Neffos X9 ini dari TP Link yang merupakan peranti smartphone dan juga berkualiti, mempunyai megapixel kamera yang pastinya amat menarik dan memberi kepuasan kepada penggunanya, lebih-lebih lagi Neffos satu jenama smartphone yang sangat dikenali umum serta harganya berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua.

CIRI-CIRI SMARTPHONE NEFFOS 



NEFFOS X9

1.   5.99"HD  + IPSFullView Display
2.   13+5MP Dual Camera + 8MP Front Camera
3.   Al Face Unlock
4.   3060 mAh Battery

NEFFOS C9

1.   5.99HD FullView Display
2.   13MP AF + 8MP Softlight Camera
3.   2GB + 16GB
4.   Al Face Unlock 
5.  3840mAH Battery

NEFFOS C9A

1.  5.45" HD FullView Display
2.  13MP AF + 5MP Softkight Camera
3.  2GB + 16GB
4.  Al Face Unlock
5.  3840mAh Battery 

NEFFOS C7A

1.  5"HD Display
2.  8MP + 2MP Camera
3.  2GB + 16GB
4.  Android 8.1
5. 64-bit Processor






Kalau dilihat kesemua Telefon pintar Neffos sangat menarik dengan ciri-cirinya yang amat bagus dan terbaik terutamanya kapasiti baterinya seperti Neffos X9 - 3060mAh, Neffos C9A - 3020 mAh dan Neffos C9 - 3840mAh. Kini peminat Neffos bolahlah mendapatkkannya dengan online di LAZADA dengan harga yang pasti menawan hati:


  • Neffos X9  - RM599.00 (3GM RAM + 32GB) dan RM799.00 (4GB RAM + 64GB)
  • Neffos C9 - RM479.00
  • Neffos C9A - RM427.00
  • Neffos C7A - RM359.00
Di Majlis pelancaran tersebut juga diadakan contest Potrait untuk pengunjung yang hadir, jadi apa lagi Seri Wangi pun posinglah sakan, bergaya dengan telefon pintar Neffos X9 yang bertemakan color Purple giti...! Pastinya semua nak menang Neffos Smartphone haaa...











Untuk mengetahui lebih detail tentang 
Smarphone Neffos X9
layari:

Website

Facebook

37 ulasan:

  1. Murah murah jugak range harga neffos ni. Spec pun boleh tahan ok dia. Berbaloi lah dengan harga yang dieorang tawarkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye memang murahkan?Kak ingat mula-mula agak macam mahal tp bila tgk taklah mahal, mampu kita beli

      Padam
  2. Bukan main lagi Kak Limah posing ha...kalah model...hehehee...apapun menarik Neffos ni sebab spec phone dan harga yang mampu milik kan...murah harga dia compare hp lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kak main poseing jer..pinjam cermin mata org tu..haaa

      Padam
  3. Neffos ni memang tengah nak naik skarang ^^ baca review orang pun memang boleh tahan juga & paling best harganya affordable :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes...harga dia murah jgk kita mampu miliki, kalau nak banding dgn smartphone lain

      Padam
  4. Tuu diaa...sakan akak pakai baju purple semua..hehehe...Sally dah pakai X9 tu...mmg best! suka effect bokeh dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kita mmg ikut tema dia, lgpun baju color purple mmg dah ada heee

      Padam
  5. eh baru jap tadi baca pasal neffos ni.
    kat blog mana ye. nak survey jugak ni. nak beli kan anak. tak nak yg mahal2 sgt.
    utk wasap aje.
    now da mudah nak beli smartphone. dah murah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Skrg ni smartphone Neffos mmg dah terjual kat mana2, kat umah kak pun mmg famous Neffos ni..eloklah beli utk anak dgn harga yg mampu kita beli

      Padam
  6. wah kemain kak limah ek, bergaya sekali. best phone ni ek harga pun tak delah mahal sangat kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gaya jgn tak bergaya...mmg harga ok

      Padam
  7. syok dpt pegi ke perasmian hp neffos...nmpknye function yg disediakan not bad juga ..harga serendah rm 400++ kiranya mampu milik la..

    BalasPadam
  8. Harga murah, kelebihan sama je macam handphone lain..bagusla..nak kene usha ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa...baguslah tu..blh usha2 skrg Neffos tgh tuop

      Padam
  9. Seronoknya dapat goodies daripada Neffos! Tahu brand Neffos ni pun time Fazura jadi duta Neffos, masih jadi duta ke Fazura? HP nya nampak eksklusif tetapi harganya sangat berbaloi, below RM1000 kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Neffos mmg bagus jenamanya pun dah top skrg harga pun tidaklah mahal

      Padam
  10. Amboi kak bergayanya dia dgn neffos baru tuu ❤️❤️

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...gaya jer lebih..yg best dptlah pegang Neffos X9

      Padam
  11. Kak Halimah gaya posse dah kalah artis tu hehehehe jelous kita tengok... Tapi telefon ni memang canggih teknologi tinggi tapi harga sangat murah tak sangka...

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ3 maha...memang murah betul harga murah, nest time blh beli

      Padam
  12. Amboi akak kita ni bergaya sungguh dengan hand phone dia, dengan spek mata dia, bole jd model dah ni

    BalasPadam
  13. Wahh kemain bergaya dengan dengan cermin mata lagi bergambar gan phone neffos x9 ya..:D. Tapi memang cantik betul lah gambar yang terhasil, nampak terang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah..amik gbr dgn Neffos mmg cantik

      Padam
  14. Cantikkan telefon ni. Harga dia pun sangat berbaloi dan murah. Gambar pun berkualiti banyak function best pulak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Telefon Neffos memang best..harga pun berpatutan

      Padam
  15. Best akak dapat goodies bag dari Neffos. Tapi saya tengok Neffos X9 tuh menarik juga fungsi dan spec dia. Harga pun murah. Oena dapat satu juga nih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul goodies dia pun best, dpt tray dan bergaya dgn Neffos pun daah happy kalau dpt Neffos X9 lagilah happy kan haaa

      Padam
  16. Bestnya..murah2 jugak kan neffos ni...kiranya antara yg mampu milik la kan...nanti nak try usha2 jugak la neffos ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat umah kak memang telefon Neffos pelanggan suka beli sebab harga kita pun mampu beli

      Padam
  17. Macam best jee Neffos ni. Harga dia pun not bad. Nad memang tgh terfikir nak tambah second phone, cuma belum shortlist lagi nak beli phone apa je heheh.

    BalasPadam
  18. saya setuju sangat kalau telefon pintar dijual pada harga rm1k ke bawah.. specs bagus. macam ni nefoss ni dia tahu rmai yg tak mampu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye memang bagus telefon Neffos dgn specs yang terbaik dan juga harga pun berbaloi

      Padam
  19. Neffos is getting more and more advanced, with impressive front and back cameras. Best of all, with all these advancements, the price range is still very affordable.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment