TIP TOP TEE PRINTING MENAWARKAN HARGA SERENDAH RM11.50 SEHELAI - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Ahad, 22 Julai 2018

TIP TOP TEE PRINTING MENAWARKAN HARGA SERENDAH RM11.50 SEHELAI



Merah Membara dan Semangat Berani itulah dia kehangatan team Blogger Pantai Timur (#teamBPT)  dengan baju T-Shirt berwarna merah dan di depannya tertera gambar Komputer yang bermakna kami adalah Blogger. Happy sangat bila melihat baju team sedondong bewarna merah, menunjukkan betapa semangatnya team kami untuk melakukan pelbagai aktiviti dan riadah.

Baju T untuk Couple

DI MANA NAK TEMPAH


Kalau nak cari dan tempah baju T Shirt printing murah tu cari jer kat Tip Top Tee Printing sebab harga printing serendah RM11.50 sehelai murah kan? Seri Wangi memang suka color merah, bila Team Blogger Pantai Timur semua setuju pilih color merah, Seri Wangi yang paling happy sebab nampak cantik berseri, terang benderang dari jauh dah boleh nampak #teamBPT melakukan aktiviti lasak termasuklah Seri Wangi.



TIP TOP PRINTING TERBAIK


Tip Top Tee Printing menyediakan perkhidmatan tempahan secara online jadi tak susah nak tempahkan? walaupun uoll duk kat mana-mana, Tip Top Tee Printing adalah syarikat printing yang beroperasi di Kuala Lumpur tapi mempunyai perkhidmatan printing T Shirt pada harga terendah tapi...berkualiti dan terbaik. Kalau rasa ada hajat nak menempahnya bolehlah uoll jenguk-jenguk FacebookInstagram dan wssap.


Tip Top Tee Printing memang terbaik sebab Seri Wangi rasa selesa apabila memakainya dan semestinya harga pun mampu milik, harga terendah kalau nak tau serendah RM11.50. Jadi kalau nak tempah untuk berkumpulan macam #teamBPT tu sangatlah berbaloi..pilihlah jer nak color apa, nak logo apa, nak gambar apa...tanggung beres....!! Jadi jomlah tempah kalau dah teringinkan design sendiri.




Material Tip Top Tee Printing kualiti memang 100% cotton dan sangat selesa, tidak berpeluh, tak rasa panas walaupun seharian kita memakainya, lebih-lebih lagi kalau banyak lakukan aktiviti luar. Lagi satu bila kita basuh color tak turun jd jangan risau..kualiti ok...baik punya!! Nak design apa-apa pun boleh untuk geng korang, untuk budak-budak sekolah ke, team koporat ker....jadi rajin-rajinlah intai dorang tu tau..

CONTOH DESIGN TIP TOP TEE PRINTING






Untuk Info dan Tempahan:


Intagaram :  @TIP TOP TEE PRINTING

Email :  armiarashid85@gmail.com

Whatsapp :  019-9009837

35 ulasan:

  1. Thanks for sharing, selalu teringin nak cetak T untuk branding tapi tak tau kat mana nak order
    8 Cara Buat Duit Dengan YouTube

    BalasPadam
  2. Kalau nak buat printing baju untuk reramai sesuai ni. Kekadang tak sure nak tempah kat mana kan?. Boleh la tengok website dia nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah..memang betul klu nak cari kedai kat mana nak printing baju mmg susah nak cari, tempah online lg senangkan?

      Padam
  3. wahhhh murah ni, kalau nak buat baju persatuan boleh roger sini terus. Tq kak limah atas perkongsiannya.. Murah dan berbaloi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Mek Onie...kalau utk tempah reramai memangp un bagus harga pun berbaloi heee

      Padam
  4. So sweet kak! Pakai baju couple with your hubby, I pun nak create my own couple tee, if they have size for kids I can also make it for my daughter.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa..tq Jia Shin Lee, l pun suka red colour

      Padam
  5. Selamat berjaya dalam perniagaan yang di ceburi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih mama hakim, saya pun doakan mga bisnes Tip Top Tee berjaya

      Padam
  6. Thanks for info kak. Kebetulan saya memang tengah mencari tempat nak print baju untuk company saya hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...bagus2 lagipun company printing tu kat KL jer...blh roger2 owner dia heee

      Padam
  7. Terima kasih atas perkongsian. Cantik sangat warna merah t shirt tu. Harga pon serendah RM11.50. Memang murah sangat ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ memang best kami #teamBPT pakai baju T tu, langsung tak panas, selesa lagipun dari kain cotton yg berkualiti

      Padam
  8. cantik sangat warna merah kan? murah pulak tuuu. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak pun memang suka color merah dari jauh dah nampak #teamBPT..haaa

      Padam
  9. Reasonable price. I would love to try this out. Their pattern pun cantik cantik and variety juga. Sesuai untuk club house ke persatuan sekolah ke.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes..harga dia memang berbaloi, design you blh pilih sendiri design yg macam mana you nak

      Padam
  10. Material dia mmg nampak best dan berkualiti. Dengan harga yang ditawarkan mmg benar2 murah dan berbaloi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye..kain cotton yg berkualiti, sedap pakai bila buat aktiviti luar

      Padam
  11. Tengok kain macam berkualiti...murah tu rm11..bolehla buat untuk family day nanti..boleh usha dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tip Top Tee Printing memang mempunyai kain yg berkualiti utk tempahan

      Padam
  12. boleh tahan cantik design kat sini yer.. menarik ni.Selesa kainnya,nampaknya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Byk design dia kalau nak tempah..pilih mana2 design yg kita berkenan

      Padam
  13. Murah laaa... Bagus ni kalau buat family day ke, gotong royong ke. ..
    Semua pakai sama, nampak kemuafakatan! Seragam, kemas. Ambik gambar cantik meriah jer...
    Thanks for the info

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murahkan?Blhlah tempah utk group..kain dia kain cooton berkualiti

      Padam
  14. Murahnyaa. Kalau reunion atau hari keluarga bleh la order nanti. Memang mencari pembekal tshirt. Nanti nak buat utk tshirt team ofis. Tq share eh kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus tu Ruby, memang skrg nak tempah printing baju T ada harga yg mahal, calling2 ajer

      Padam
  15. Thanks for sharing this info! Always love printing my own t-shirts but it is so expensive. This is really reasonable.

    BalasPadam
  16. wah.. boleh la bagi tahu mak sedara yang memang tiap-tiap tahun selalu tempah t.shirt untuk family reunion.. murah pulak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oklah tu..tentu dia suka, wah..tiap2 tahun buat reunion family

      Padam
  17. Murah jugak ya printing tshirt kat sini. Anak buah hanny pun ada jugak kerja kat tempat printing ni, so skrg kalau nak buat printing tshirt atau apa2 mmg suh dia buat je sekarang...:D

    BalasPadam
  18. Wow murahnya...okla klo min 30 pcs leh dpt rm11.50.. Boleh buat bju fmly day ke apa kan... Skrg kn mcm2 event dibuat...

    BalasPadam
  19. Murahnya dengan harga RM11.50 dah boleh dapat baju yang comel..wah!

    BalasPadam

Thak You For Your Comment