BIOXCELLENT MALAYSIA-TRIPEPTIDE COLLA W.DIAMOND DAPAT MEMULIHKAN STRUKTUR KULIT DAN BADAN SEMAKIN BERTENAGA - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Khamis, 12 Julai 2018

BIOXCELLENT MALAYSIA-TRIPEPTIDE COLLA W.DIAMOND DAPAT MEMULIHKAN STRUKTUR KULIT DAN BADAN SEMAKIN BERTENAGA



Wajah semakin kusam?Dah mula ada wrinkle sana sini? Banyak jerawat pulak tu? Jangan susah hati...Seri Wangi ada jalan penyelesaiannya. Seri Wangi syorkan adik-adik, kakak-kakak,mokcik-mokcik, abang-abang semua mencuba produk terbaru yang memberi kesan seawal 7 hari mengikut hasil setiap individu tersebut yang berbeza-beza. Nak tau apa produk dia?




Seri Wangi nak memperkenalkan produk terbaru iaitu BioXcellent Tripeptide Collagen White Diamond produk yang paling terbaik di Malaysia, formula paling intensif untuk kesan seawal 3 hari dan dapat dirasai perubahannya selepas 24 jam. Kita akan dapat melihat perubahannya di mana kulit kita lebih cerah, anjal, gebu dan lembab. Lebih-lebih lagi bila kita banyak melakukan aktiviti di luar macam Seri Wangi.  Kulit wajah pun tak kering lagi sebab selalu terkena cahaya matahari, adalah sikit-sikit jerawat kat muka tu...alhamdulillah dah hilang. Lagi satu bila kita sudah beberapa kali mengambil BioXcellent Tripeptide Collagen White Diamond ni, Seri Wangi terasa badan dah tak sakit-sakit lagi, lenguh-lenguh badan pun dah hilang, badan berasa segar dan bertenaga. Haaa....bolehlah nanti berflying Fox lagi dengan #teamBPT.


Collagen White Diamond memang terbaik!! Seri Wangi bagi 5 Star sebab produk dia memiliki formula terbaru dari FRANCE 2017. Formula COLLAGEN WHITE DIAMOND telah pun diuji secara klinikal dari makmal France dengan terperinci, mengandungi campuran ASTHAXANTHIN, grap seed extract, tomato, apple, pomegrate, raspberry, acacia gum dan collagen sumber dari FRANCE. Wahh...banyak khasiatnya. Kandungan collagen yang tinggi dapat membantu mencapai perubahan kulit yang lebih menawan dalam masa yang singkat. Sapa yang tak nak cantikkan?termasuklah Seri Wangi semakin usia meningkat kulit kita amat memerlukan collagen agar wajah kita nampak awet muda. 

KEBAIKAN COLLAGEN WHITE DIAMOND

  • Membaik pulih struktur kulit
  • Kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
  • Mengurangkan garisan halus dan kedutan wajah
  • Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam
  • Melindungi dari sinar UV, radikal bebas dan pencemaran
  • Mencantikkan kuku agar lebih kuatdan atasi masalah keguguran rambut
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
  • Mengatasi masalah lenguh badan
  • Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit

KANDUNGAN COLLAGEN WHITE DIAMOND
  • Vitamin
  • Campuran buah Beri (diperkaya dengan anti oksidan)
  • Tripeptide Kolagen
  • Astaxanthin
  • Acacia gum
  • Ekstrak buah Anggur
  • Tomato
  • Epal
  • Rasberi dan Buah Delima

Collagen White Diamond mengandungi Buah Delima yang sihat untuk kulit dan pengambilan setiap hari akan memberi hasil yang sangat menakjubkan dan yang pastinya kita dapat melihat resultnya dalam beberapa hari terpulang kepada diri setiap individu tersebut. Bila lagi nak mencubanya?Seri Wangi dah cuba...!!Rasa macam semakin nampak muda haaaa...jangan muntah pulak!!

BUAH DELIMA DAN COLLA W.DIAMOND




CARA CAMPURAN

Campurkan1 skop Colla White Diamond ke dalam 
200ml/250ml air suam, kacau/goncang sehingga
 larut dan minum serta merta




TESTIMONI COLLA WHITE DIAMOND



Nampaknya dah ramai berpuas hati mencuba Colla White Diamond ni, pelbagai masalah yang dihadapi oleh pengguna dapat diatasi...jadi apa lagi jomlah mencubanya pulak. Seri Wangi pun dah mencubanya dan sudah ada perubahan sedangkan baru minum beberapa hari saja.




BioXcellent Colla White Diamond ni tak susah nak dapatkannya kita boleh cari di cawangan Watsons yang berdekatan dengan tempat masing-masing. Boleh juga dapatkan maklumat di bawah berikut.

Website

Facebook

Instagram
https://www.instagram.com/bioxcellent/

1 ulasan:

Thak You For Your Comment