HAQQI PUSAT SEHENTI KELENGKAPAN HAJI DAN UMRAH - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Sabtu, 26 Mei 2018

HAQQI PUSAT SEHENTI KELENGKAPAN HAJI DAN UMRAH



Assalamualaikum pembaca budiman - Selamat menjalani ibadah berpuasa untuk semua umat Islam. Sememangnya setiap umat muslimin dan muslimah mempunyai niat dan hajat untuk mengerjakan haji ataupun umrah perjalanan menuju keimanan. Bila kita sudah bersedia untuk memenuhi mengerjakan haji ataupun umrah pastinya kita tercari-cari kelengkapan mengerjakan haji ataupun umrah dan juga keperluan lain yang perlu dibawa ke sana. Jangan risau kerana kesemua keperluan tersebut dapat di beli di Butik Haqqi dan juga boleh membeli-belah secara online di https://haqqi.com.my/...mudahkan? 

Haqqi ialah portal membei-belah yang dibangunkan hasil kerjasama Koperasi Tabung Haji Malaysia dan Glass Go Media Sdn Bhd. Haqqi merupakan pusat sehenti yang mempamer, menjual dan menawarkan barangan kelengkapan dan keperluan Haji Umrah serta fesyen islamik.



BUTIQ HAQQI SHAH ALAM

Seri Wangi berpeluang ke Butiq Haqqi di Shah Alam untuk mencari dan membeli-belah pakaian untuk persiapan hari raya. Butik Haqqi bukan sahaja menyediakan kelengkapan Haji Umrah, ianya juga menyediakan keperluan lain iaitu koleksi-koleksi terbaru dari jenama terkemuka yang istimewa untuk wanita dan juga lelaki. Di Haqqi terdapat jubah, jubah seluar, baju kurung, koleksi kasual, suit, tudung, telekung, khimar, palazzo, baju melayu, kasut, produk kesihatan, kosmetik dan pelbagai koleksi yang sangat eksklusif.

Add caption












Sempena sambutan hari raya tidak lama lagi Butiq Haqqi kini sedang giat mengadakan promosi hebat untuk pelanggannya dengan potongan yang sangat berbaloi, jadi segeralah ke Butiq Haqqi di semua cawangan.




Untuk maklumat lanjut:
Hakim Nordin Tel: +611-23344099
Pembelian Online: www.haqqi.com.my
IG: @Haqqi
BUTIQ HAQQI
1. Butik Haqqi Shah Alam, 13 Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. (berdekatan Jakel Shah Alam) No. Tel : 03-55234798
2. Butik Haqqi Bangi, B-23-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7A, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.(Belakang Komplek PKNS) No Tel: 03-89121542
3. Butik Haqqi TTDI, No. 14, Jalan Wan Kadir 4, Taman Tun Dr. Ismail, 60000, Kuala Lumpur (Sebelah Butik Nealofa)Kuala Lumpur. (sebelah Butik Nealofa) No. Tel: 03-77322247
4. Butik Haqqi Terengganu, Pt 35341, Tingkat Bawah, Dataran Austin, Jalan Tembusu 2, Wakaf Tembusu, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu. (berdekatan Jakel Terengganu) No. Tel: 09-6627367
5. Haqqi Brunei, Yayasan Sultan Haji Hassanal Bolkiah Complex, Brunei Darussalam








10 ulasan:

  1. wow nampak cantik. i love some of the selection.

    BalasPadam
  2. This is a good reference for me. Because I have a set of baju which I have no idea the real purpose of wearing it and now I can even look for more info on Haqqi website to see if it's similar and maybe get another new design for myself hehe

    BalasPadam
  3. There are so many varieties of Muslim wear, I am impressed. How timely that they are running promotions now. Will definitely inform my friends!

    BalasPadam
  4. banyaknya kelengkapan haji dijual di dalam shop ini... boleh lah beli semua untuk hari raya ni..

    BalasPadam
  5. bagus, senang nak cari untuk kelengkapan [ergi haji atau umrah..pergi haqqi je terus ..wah ada baju raya sekali erk..bagusla..nampak kawan2 post ada baju tu lawa sangat

    BalasPadam
  6. Cantik2 kan pakaian kat Haqqi ni. Rasa nak repeat pergi lagi sekali. Haritu sempat beli sepasang utk diri sendiri dan 1 kurta utk ayah je.

    BalasPadam
  7. Kita pun suka shopping kat Butik Haqqi ni banyak pakaian yang cantik-cantik dan juga sesuai dengan saiz saya yang plud saiz ni hehehehe lepas ni nak pergi lagi lah..

    BalasPadam
  8. Thanks for sharing. Will share it to my Malay friends. =)

    BalasPadam
  9. All their design is so clean and neat! Now can also shop online browsing all the baju raya from Haqqi!

    BalasPadam
  10. The designs and colors are so neat! And got huge discount as well.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment