KEENAKAN MAKANAN LAUT HIDANGAN SHELL OUT DI JUST SEAFOOD - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Rabu, 25 April 2018

KEENAKAN MAKANAN LAUT HIDANGAN SHELL OUT DI JUST SEAFOOD



JUST SEAFOOD  pastinya  uall dah terbayang kat kepala makanan laut yang enak-enakkan? Bukan sebarang seafood yang ada di  Restoran Just Seafood yang terletak di Sunway Giza Mall, Dataran Sunway, Kota Damansara. Seri Wangi pasti sesiapa yang pernah ke sini makan sudah tentu akan datang lagi bersama family. Sedapnya memang tak terkata, mulut asyik menguyah, jari-jemari pula asyik mengupas ketam-ketam yang merah menyala,besar, udang dan sedap...kalau mak mertua lalu pun pasti tak perasan.



Seri Wangi happy bila dapat jemputan untuk review Restoran Just Seafood, apatah lagi dihidangkan secara Shell Out, pertama kali makan Sheel Out hanya sekali, jadi ini adalah kali kedua makan Shell Out....untung raasanya dapat joint dengan teman-teman blogger lain makan di Just Seafood. Nak tau apa yang Seri Wangi makan kat Just Seafood? Tapi jom Seri Wangi tunjuk suasana dalam Restoran Just Seafood.








SHELL OUT + NASI LEMAK CAJUN

Nasi Lemak Cajun


Hmmm.....sedapnya tengok Sepit Ketam Yang Besar

Shell Out Kedua with Golden Salted Egg Sauce Seafood

Ice cream




Hmm...sedapkan? Shell Out dia memag sedap ada ketam udang,kupang, sotong dan lain-lain semua makanan laut kita boleh plilih dan begitu juga dengan sosnya. Biasanya pelanggan ramai yang memilih  Creamy Durian Sauce Sw\eafood dan Golden Salted Egg Sauce Seafood yang terlaris, sememangnya sedap dan menjilat jari. Hidangan ini dihidangkan dengan Nasi Lemak Cajun bersama makanan laut Shellout dan lain-lain menu tambahan mengikut citarasa pelanggan. Pastinya makanan laut yang segar dan sedap serta harga yang berpatutan sangat sesuai dinikmati bersama keluarga dan sahabat handai.
Harga Nasi Lemak Cajun


Untuk maklumat dan tempahan bolehlah 
layari:


ALAMAT

JUST SEAFOOD
A-9-G, SUNWAT GIZA MALL
JLN PJU 5.14, DATARAN SUNWAY
KOTA DAMANSARA
47810 PJ, SEL

TEL:  012-2290855/03-61446366

30 ulasan:

  1. alamak sedapnyer shell out dengan nasi lemak cajun tu...tapi jauh la...klu dekat2 nak juga cuba..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap Lin...yg paling laju mkn yg ketamnya..penyepit dia besar tp blh pecahkan dgn tool dia

      Padam
  2. Ruginya SA x dapat join hari tu...harap dpt pergi layan seafood kat sini nanti...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayangnya SA xdpt gi sama klu tak kita bolih lwn mkn haaaa...

      Padam
  3. Memang terbaik kan kak seafood dia. Sedap sangat. Isi tebal and sangat fresh memang berbaloi kalau pergi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang sedap tp ari tu kak demam xda selera kalaux memang dah pulun habis

      Padam
  4. Balasan
    1. Hhmmm...sedap hingga menjilat jari...jom kita pegi plk

      Padam
  5. Sedapnyalah tengok akak makan sedap2. Dah lama tak makan shellout ni. Bila akak nak bawak kita gi makan2 cam ni.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...jom kita plk buat group mkn kat situ

      Padam
  6. Ala jelousnya dapat makan style lambak atas meja ni bestnya sedap pulak tu banyak makanan laut dengan kuah yang menyelerakan juga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaa....maha mesti dah biasa makan gitukan?sedap ooo...kuah dia macam2 rasa

      Padam
  7. Sedapnya nasi lemak tu..fuhhh terus lapar.. Memang kenyang tu dan berbaloi

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa...semua maknan laut ada, yg geram ketam best...

      Padam
  8. Sedapnya kak halimah !!! Rase lapar pulak tgk nii. Mcm nk kena pegi cari jugak hr ni

    BalasPadam
  9. kita dahla suka seafood..sedapnya tengok shell out dan seafood lain..harga pun boleh tahan. moga ada rezeki makan dekat sini..nyumnyum

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best tau kalau bwk family mesti meriah

      Padam
  10. Ah, seafood! I can't take crabs but I will have others. Looks so delicious and pocket-friendly, too!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh...xpa byk menu lain yg you can choose...semua sedap2

      Padam
  11. Best kan dapat makan makanan seafood yang mahal mahal.. tempat ni mmg tempat favorite kami semua... dahlah sedap dan jugak selamat dimakan sebab tak guna plastic...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yes...memang sedap macam2 you boleh makan kat sini

      Padam
  12. sedap nyeeee laaa..terasa lapar tengok semua makanan yg ada..mesti kena try lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom makan shell out kat sini, kak first time makan shell out tau

      Padam
  13. Wow. Those crabs looks delicious. My family love it especially my brother. Must bring him here next week once he is back from UK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...crab dia besar, udang pun sedap semua ada you pilih aje sos apa you nak...

      Padam
  14. SEDAPNYA MAKAN TERLIUR LA PULAK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...sedap tau...tp sayang ari tu xsihat dan xda selera jd makan sikit jer..kalaux dah pulun habis

      Padam
  15. bestnya dapat jemputan review restoran. Shell Out pulak tu! Fav tau seafood :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kak first time makan shell out..biasa cuma tgk dan dengar jer orang kata sedap..memang sedap pun sbb ada macam2 jenis sos yg kita bolih pilih

      Padam

Thak You For Your Comment