PELANCARAN PACKAGING TERBARU PRODUK ROYAL EXPERT ADVANCE FORMULA BRIGHTENING CREAM - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Isnin, 19 Mac 2018

PELANCARAN PACKAGING TERBARU PRODUK ROYAL EXPERT ADVANCE FORMULA BRIGHTENING CREAM


              
ROYAL EXPERT akan melancarkan pakaging dan design terbaru produknya iaitu Royal Expert Advanced Formula Brightening Cream pada 23 Mac 2018.  Packaging dan design terbaru sangat cantik dan menarik.





Pakaging Terbaru Harga RM135


Untuk makluman semua produk terbaru Royal Expert Advance Formula Brightening Cream tanpa mercury dan paraben, jadi penguna-pengguna kat luar sana janganlah risau kerana produk tersebut telah menjalani ujian makmal. Ianya terbukti berkesan seawal 7 hari penggunaanya. Kini harga produk Royal Expert Advance Formula Brightening Cream di pasaran RM135 (Harga asal RM170) - 35ml.

STOKIS ROYAL EXPERT

Kini Royal Expert telah mempunyai 4 stokis iaitu:

1.  Royal Expert Resource Centre JB : jb.royalexpert.com

2.  Royal Expert Resource Centre Cheras: cheras.royalexpert.com

3.  Royal Expert Resource Centre PJ :  pj.royalexpert.com

4.  Royal Expert Resource Centre Sabah :  sabah.royalexpert.com



WAKIL JUALAN ROYAL EXPERT



Kini Royal Expert semakin berkembang maju dan sedang mencari wakil-wakil jualan untuk meneruskan perniagaan Royal Expert. Kalau sebelum ini untuk menjadi wakil jualan Royal Expert memerlukan modal sebanyak RM3k. Namun kini Royal Expert membuka peluang kepada sesiapa yang mahu menjadi wakil jualan, mereka cuma hanya mengeluarkan modal sebanyak RM500 kepada 100 orang terawal untuk menjadi wakil jualan mereka.

FACEBOOK CONTEST

Demi menghargai pelanggan-pelanggannya Royal Expert akan menganjurkan satu Facebook Contest yang boleh disertai oleh semua  orang tanpa mengira peringkat umur untuk memberi kesedaran kepada orang ramai berkenaan pembaharuan produk Royal Expert Advance Brightening Cream (REABC) Hadiah-hadiah lumayan yang disediakan oleh Royal Expert untuk pemenang adalah seperti berikut:

1.   Hadiah Pertama  -  Parkson Voucher bernilai RM200 dan produk Royal Expert Advance Brightening Cream.

2.  Hadiah Kedua  -  Parkson Voucher bernilai RM100.

3.  Hadiah Ketiga - Parkson Voucher bernilai RM50

Untuk keterangan lebih lanjut berkenaan contest tersebut boleh diperolehi daripada Facebook Royal Expert.


Untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan produk
ROYAL EXPERT
bolehlah layari:

WEBSITE  /  FACEBOOK  /  INSTAGRAM





22 ulasan:

  1. oic. tuka packaging.
    ada baca pasal ni di satu blog lain, halimah.
    aida tahu produk ni, opismet ramai yg guna. recently, ada problem ekk produk ni dgn KKM. now, da ok la ni. so rebranding dgn tuka packaging. good idea. market kan semula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes...may be sebelum tu ada problem tp sekarang dah diperbaharui dan produk pun tidak ada masalah skrg

      Padam
  2. pakaging dia nampak sangat menarik perhatian dari segi warna,design. Nampak bersederhana tapi masi lagi cantik. Baru pegguna suka dan tertarik untuk membeli.
    http://cakapsinilah.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye betul produk Royal Expert sekarang tkr dgn pakaging baru dan lebih menarik dan juga selamat

      Padam
  3. Take pernah dengar brand ni. Packaging baru nampak luxurious macam juga ingredients and products benefitnye.

    BalasPadam
  4. Wahh memang nampak cantik dan eksklusif packaging dia kan. Maybe bolehlah nanti suggestkan dgn mak atau kakak. Hihi.

    BalasPadam
  5. Wah seawal 7 hari dah nampak perubahan dia ye. Best tu. Yg penting bebas kimia dan paraben. Selamat utk kulit.

    BalasPadam
  6. Pakaging dia lagi nampak menarik kak. Tanpa merkuri dan paraben boleh masukkan dalam wishlist. Terbaik!!

    BalasPadam
  7. Ooo ini packaging baru ye..nampak cantik dan exclusive plak..sekarang semua mmg pilih bahan yg tanpa merkuri atau paraben..kalau macam ni bleh la masukkan dalam wishlist

    BalasPadam
  8. Cantik packaging baru tu.. yg penting kandungan bahannya tidak merbahayakan kulit

    BalasPadam
  9. Wow suka tengok packaging baru ini nampak lebih exclusive sangat dan lebih modern meyakinkan baru lah kita rasa nak beli orang perempuan lah hehehehe...

    BalasPadam
  10. Wah! nampak menarik packanging baru ini. Lepas ini lagi ramai lah yang nampak produk ini dipasaran dengan rekabentuk yang lebih menyerlah ini.

    BalasPadam
  11. Lama tak dengar pasal jenama ni. Deorang memang takde jual at farmasi biasa je ke kak?

    BalasPadam
  12. Dah lama nak cuba royal expert ni cantik packaging baru ni

    BalasPadam
  13. advance formula... brightening... This is truly wat i really need..
    .I wanna hv one.. nice review..

    BalasPadam
  14. The new packaging look nicer and exclusive. Have not try this brand but heard the products is good and result is impressive.

    BalasPadam
  15. Cantik packaging baru! Nice review boleh cuba nanti hee

    BalasPadam
  16. Tak pernah tengok packaging yg lama...but dis one look exclusive n classy...
    Gud job to the team for comin out with the new packaging

    BalasPadam
  17. menarik packaging baru dia..ada contest yer..bolelah cuba nasib. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakaching dia memang menarik dan you blhlah joint contest kat fn

      Padam
  18. lately i have seen this in a selling platform and wow.. seems great review here

    BalasPadam

Thak You For Your Comment