AMBASSADOR PUTRAJAYA MENYEDIAKAN PAKEJ PERKAHWINAN EKSKLUSIF OLEH HANANA GROUP - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Jumaat, 2 Mac 2018

AMBASSADOR PUTRAJAYA MENYEDIAKAN PAKEJ PERKAHWINAN EKSKLUSIF OLEH HANANA GROUP




RAJA SEHARI DI AMBASSADOR PUTRAJAYA
'PASTINYA KENANGAN MANIS SEUMUR HIDUPMU'

Betapa terujanya bakal-bakal pengantin yang akan menjadi 'Raja Sehari'.  Siapa tak gembirakan akan menjadi Raja Sehari cuma satu hari itulah yang akan menjadi kenangan manis seumur hidup buat bakal-bakal pengantin, bila dah ada anak-anak cucu pasti ianya akan menjadi kebanggaan buat mereka  betapa meriahnya persiapan perkahwinan mereka. Pastinya segala perjalanan persiapan menjelang hari perkahwinan memerlukan ketelitian dalam setiap aspek.  Oleh itu sebelum memikirkan lain-lain kepentingan untuk persiapan setiap pengantin perlu menguruskan persiapan perkahwinan mereka sekurang-kurangnya 6 bulan agar segala-gala urusan berjalan lancar dan tidak membebankan keluarga seperti:

1. Tetapkan tarikh perkahwinan
2.  Kursus kawin
3.  HIV test
4.  Katering
5.  Imam/jurunikah
6.  Khemah/dewan
7.  Pelamin/andaman/gubahan hantaran
8.  Jurugambar (photographer)
9.  Doorgift/buah tangan tetamu/bunga telur
10. Duit hantaran/mas kahwin/cincin perkahwinan
11. Kad Kahwin

Hmm...bila tengok list di atas tu, mau pening kepalakan?Jadi sebab itulah kita perlu merancang majlis perkahwinan kita dengan teliti dan teratur, paling utama mesti bijak dalam merancang bajet perbelanjaan yang semestinya tajuk utama dalam persiapan majlis perkahwinan kita. Bakal pengantin mana yang tidak sabar-sabar menantikan hari bahagia untuk menjadi 'Raja Sehari' 

Raja Sehari credit from Ambassador Putrajaya

PAKEJ PERKAHWINAN

Bakal pengantin tentu tercari-cari pakej perkahwinan yang terbaik untuk hari bahagia merekakan? Kalau boleh semuanya nak perfect dan berjalan dengan lancar. Mungkin masih mencari-cari pakej perkahwinan dengan harga berpatutan mengikut bajet masing-masing dengan persiapan dari a to z iaitu semuanya diuruskan oleh perancang perkahwinan tanpa memikirkan perkara-perkara yang remeh-temeh.  Kalau nak tau di Ambassador Putrajaya by Hanana Group menyediakan segala persiapan untuk bakal-bakal pengantin yang pastinya akan memberi kepuasan kepada mereka. Pemilik syarikat Hanana Group Sdn. Bhd. -  Puan Norfazlin binti Abd Ghafar - Ambassador Putrajaya yang baru beroperasi  dalam tahun 2017 dan beliau mempunyai pengalaman luas dalam bidang perniagaan selama 7 tahun. Ambassador Putrajaya   menyediakan pelbagai perkhidmatan dan kemudahan kepada bakal-bakal pengantin seperti pakej katering, andaman, dewan, pelamin dan pelbagai persiapan untuk bakal pengantin,

DEWAN PERKAHWINAN








PELAMIN RAJA SEHARI








BUFFET KATERING






PAKEJ PERKAHWINAN LENGKAP














Oklah dah puas tengok pelamin, dewan majlis kahwin dan menu-menu buffet untuk majlis perkahwinan di Ambassador Putrajaya, sudah tentu rasa teruja dan pening hendak memilihnyakan?semuanya cantik-cantik belaka dan kini tidak rasa gundah gulana lagi hendak menempahnya, silalah datang berunding di Ambassador Putrajaya pastinya kedatangan anda disambut dengan senyuman mesra.  Sekarang jom kita jamu mata pulak melihat persalinan busana pengantin yang pasti menggegarkan jantung anda, sekiranya masih tidak berpuas hati dengan busana pengantin yang sedia di Ambassador Putrajaya, anda boleh menempahnya mengikut saiz dan citarasa anda...nak busana bagaikan Princess dan Putra Raja..boleh aja... 

BUSANA  PENGANTIN AMBASSADOR PUTRAJAYA


















Sempena meraikan pembukaan Hanana Group Sdn Bhd di Ambassador Putrajaya terdapat promosi sebanyak RM10,000 diskaun untuk pakej-pakej perkahwinan. Jadi bakal-bakal pengantin cepat-cepatlah buat tempahan di Ambassador Putrajaya. Seri Wangi ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kepada Puan Norfazlin binti Abd Ghafar, CEO Hanana Group Sdn. Bhd. kerana sudi membenarkan kami memperagakan Busana Pengantin di Ambassador Putrajaya. 

Untuk maklumat Lanjut:

Facebook:  Ambassador Putrajaya

IG:    AMBASSADOR PUTRAJAYA

Website :  HANANA GROUP



AMBASSADOR PUTRAJAYA

Hanana Group Sdn Bhd
92, Jalan Perak, Persiaran Diplomatik
Persint 15, 62050 Putrajaya

16 ulasan:

  1. Pakej perkahwinan yang murah dan sangat cantik-cantik koleksi yang disediakan. Memang terbaik!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer...memang murah dan pakejnya sangat menarik

      Padam
  2. wahhhh best lah pakej nya
    cantik2 pula pelamin tu

    BalasPadam
  3. Best sbb semua ada kita cuma pilih jer pakej mana yg kita nak

    BalasPadam
  4. 3 tahun lepas, masa saya kahwin, takde pakej macam ni. Sekarang, semua ada. Lawa-lawa pulak tu pelamin dia.

    BalasPadam
  5. Pakej dah menarik. Koleksi pakaian juga pelbagai. Bleh rekemen dengan bakal pengantin. Akak baju wedding akak cantik. Hahaha. Seronok melaram. Hehe

    BalasPadam
  6. Cantik2 la design pelamin, baju pengantin yg ada... Pakej yg diberikan pon berbaloi.. Bkn senang area nk ke kl ni hrga murah2.. Tempat kita ni xdelah mcm kl, tp mahal gila.. Tp hanana group ni mmg syok gaklah kan..boleh rekemen kt kawan2 nnti..

    BalasPadam
  7. I am super in love with the pelamin deco....very very nice...and to know that they have the whole package including HIV test..that's a good deal for sure

    BalasPadam
  8. Murah jugak package dia kak..wah..bleh la SA survey kat sini nanti..pakaian pun semua modern dan ada jugak tradisional..menarik..

    BalasPadam
  9. Wahhhh lengkap yer pakejnya. Mudahlah skrg nie nak khwin ke kak limah. Tak payah runsing fikir macam-macam. Kemain kk limah melaram baju pengantin. Nak naik pelamin lgi kah itu ? Ahaks ~

    BalasPadam
  10. Cantik-cantik la semua decoration dewan dan design baju kahwin pun sangat WOW. Untung la orang area putrajaya, ada pilihan terbaik pakej perkahwinan macam ni

    BalasPadam
  11. Nak kahwin bukan kerja yang senang Banyak persediaan yang perlu dilakukan. Banyak perkara nak kena pk. Bagus kalau ada stop centre macam ni..cuma kena bijak uruskan bajet je..

    BalasPadam
  12. Wow cantiknye the venue, can't wait to share this with some of my buddies who re trying the knot this year and the package seems pretty reasonable as well. Thanks for sharing this with us.

    BalasPadam
  13. Wow pakej lengkap disajikan oleh Ambassodor Putrajaya. Tak payah susah payah nak fikir nak cari satu persatu. Sekarang semuanya ada di sini.

    www.liahasty.com

    BalasPadam
  14. Everyone look so pretty in the wedding gown. It brings back my own wedding time when I go and try the wedding gown. Seem Hanana group offers a good package and I like the wedding gown. Trendy and stylish and even the groom clothes.

    BalasPadam
  15. Wow bestnya jadi Raja sehari ke pengantin sehari ke cantik sungguh

    BalasPadam

Thak You For Your Comment