PELANCARAN "PROSPERITY WITH SINGING IN THE SPRING" DI QUILL CITY MALL KL - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Selasa, 13 Februari 2018

PELANCARAN "PROSPERITY WITH SINGING IN THE SPRING" DI QUILL CITY MALL KL



SINGING IN THE SPRING

Seri Wangi happy sangat bila menjejak kaki di Quill City Mall KL, terpegun melihat hiasan dalamannya yang sangat cantik, ceria dan berwarna-warni...all colour is in Red, meriah gitu! Seri Wangi pun masa datang berkunjung di Quill City Mall berbaju Red Colour...! Bertandang untuk melihat pelancaran "Pelancaran Prosperity With Singing In The Spring" tema kali ni oleh Quill City Mall KL sempena sambutan Tahun Baru Cina tak lama lagi dalam bulan Februari ini oleh kaum Cina.


Kalau nak tahu tema "Prosperity With Singing In The Spring" adalah hasil kerjasama TV8 bersama Quill City Mall KL iaitu drama bersiri yang boleh ditonton sempena Chinese New Years awal bulan Februari nanti. Pasti bertambah meriah dan seronok dapat tonton drama bersiri nikan? Drama tersebut dikatakan mempunyai unsur-unsur komedi dan pastinya penonton tidak boring nanti. Mengisahkan tentang kehidupan 3 keluarga yang mempunyai perbezaan dailek bahasa dan cara pertuturan dalam masyarakat Cina iaitu Keluarga bahasa Cantonese, Keluarga Bangsa Hakka dan Kelurga Bangsa Hokkien. Masing-masing sentiasa leka mencari kemewahan hidup hingga lupa akan erti sebenar kebahagian dan kemeriahan dalam Sambutan Tahun Baru Cina. 


Drama "Prosperity With Singing In The Spring" dibintangi oleh Haoren, Orange Tan, Rickman Chia, Jordan Sen, Emily Chan, Loo Aye Keng, Eric Chen, Jacky Kam, Vicky Tan, Joey Leong, Gary Yap, Natalie Ng, Pauline Tan, Sherlyn Seo, Lynn Lim, Wilson, Lee, Ziah Zhang, Wind Lee, Chrystina Ng. Wah...ramainya pelakun "Prosperity With Singing In The Spring" dan juga terdapat tayangan perdana untuk "Prosperity With Singing In The Spring The Movie" promo tour untuk CNY album dan pelancaran GO GO Wonderful.




Aktiviti di  Quill City Mall KL

Tahun ini Quill City Mall KL sempena kempen "Prosperity With Singing In The Spring" 22 Jan hingga 04 Mac 2018 terdapat banyak aktiviti dan jualan untuk pengunjung semasa datang membeli-belah. .









Menangi Tiket The Greatest International Circus dan pelbagai lagi aktiviti menarik, permainan kanak-kanak Prosperity Playland), voucher dan diskaun beli-belah,hadiah-hadiah untuk dimenangi dan contest.




Gambar-Gambar Di Quill City Mall








Untuk maklumat lanjut boleh layari:


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang meriah siap tarian Singa, hiasan dia cantik colorful merah...

      Padam
  2. Sana Sini Sinun warna merah sempena kedatangan Tahun Baru Cina. Nampak Meriah ye Quill City Mall ni ha.....jom tengok nama bersiri tu nanti....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...Quill City Mall memang selalu ada event setiap kali ada perayaan, datanglah jln2 shopping sebab di sini byk tempat makan yg best2

      Padam
  3. Eh how come i didn't know about this. Quill City Mall is very near to my office, lol. Gonna visit Quill City Mall next week.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...rugilah tak pergi Quill City Mall, byk program and aktiviti tau!!

      Padam
  4. first time dengar quillcity mall kl ni, may be lisa dah lama tak pergi mall ni. aktiviti singin ni menarik dan tarikh pertandingan pun agak lama so boleh ramai berpeluang untuk menang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom datng kat sini banyak benda2 menarik dan banyak aktiviti utk kanak-kanak dan permainan

      Padam
  5. keciknya gambar gambar kak halimah, i tak nampak... apa pun gong xi fa cai. quill city mall selalu buat event yang meriah macam ni harap semuanya terhibur lah hendaknya untuk musim perayaan tahun baru cina ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laaa..fiera tgk kat mana?klu kat hphone kak tgk ok jer...mybe you ounya hphone canggih sgt xnpk kak punya gbr hee...taulah you pakai kamera mahal

      Padam
  6. Meriah majlis pelancaran ni. Semakin terasa musim perayaan CNY dah menjelang tiba, ditambah dgn mcm2 makanan dan hadiah2 yg menarik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Quill City Mall memang selalu ada event yg menarik dan banyak offer yg dtg bshopping

      Padam
  7. Huda tak pernah sampai Quil City Mall ni. Rasa teruja plak nak pergi,cantik decoration di sini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huda dtglah jln2 kat Quill City Mall kak selalu datang sini klu ada event sbb diaorg biasanya bg goodies sapa yg dtg event dan bshopping kat sini memang best, santai dan ada permainan utk anak-anak

      Padam
  8. Quill City mall ni lama betul tak pegi. Hebat gak dia punya launch. Many activities and great giveaway too.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes...very happening pelancaran dia, bagi kaum cina kat sini memang seronok klu nak bershopping sbb tgk hiasan dalaman pun dah rasa meriah, semuanya merah..

      Padam
  9. Quill city mall did such a great job with its Chinese New Year decor, will bring my family this CNY and visit the mall and enjoy ourselves.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes..you better brig your family here, best place for shopping and enjoy

      Padam
  10. Meriahnya majlis pelancaran ni kak. Serba merah sempena CNY. Suka tengok kemeriahannya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...meriah sangat, kak ni pegi event kat situ pun teruja sangat nak amik gambar byk jugalah sbb colorful..all in the Red tp xpost dlm ni gbr2 kak berselfie heee..

      Padam
  11. Bagusnya.. Program dan rancangan begini sudah tentu tak setakat menghiburkan, bahkan apa yang lebih penting sarat dengan pengajaran untuk seisi keluarga. Yang penting juga, memang nampak cantiklah hiasan dia. Nampak meriah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua merah...memang meriah lgpun kak pun suka merah, byk berselfie kat sini

      Padam
  12. Best shopping kat quill city mall ni sebab boleh tambah air asia big point. Ha, sape2 yang memang suka kumpul point tu boleh la shopping sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah...kak taulah Dik Bee mmg suka kumpul point Air Asia, bagus sangat datang sini bershopping sambil kumpul point

      Padam
  13. Merahnya mak ngah! Mesti meriah sambutan sempena CNY ni kan. Cerita berunsur komedi tu pun macam best je. Yang penting ada mesej yang nak disampaikan. Happy Chinese New Year buat semua!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kali ni Quill City Mall bertemakan drama "Prosperity With Singing In The Spring" sepanjang CNY 18 di TV8

      Padam
  14. Meriah sungguh majlis pelancaran ni. Sana sini happening dengan warna merah..bak kepercayaan mereka merah ada ong.dekorasi mall ni pun cantik dan meriah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kan tahun ni Tahun Anjing dan ada Ong!!Kak pun thn Anjing heee

      Padam
  15. Meriah betol ya majlis dia Kak Halimah. Kak Halimah sambiy CNY tak. Hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...nti nk masak rendang tp rumah tertutuplah...!

      Padam
  16. Meriah sungguh majlism.sana sini merah kaler..sinonim dgn CNY..harap tahun ni banyak ong la kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasalah Hanny, Cinakan apa-apa pun color merah tanda ada ONG!!

      Padam
  17. So great to hv this kind of event in quill.. I wanna go quill now

    BalasPadam
  18. So happening the CNY celebration at the quill Mall. The cny decoration so nice.

    BalasPadam

Thak You For Your Comment