BAITULJANNAH LAMAN MENCARI JODOH MUSLIM ONLINE DAN JANA PENDAPATAN TAMBAHAN - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Ahad, 14 Januari 2018

BAITULJANNAH LAMAN MENCARI JODOH MUSLIM ONLINE DAN JANA PENDAPATAN TAMBAHAN




"Sesungguhnya Jodoh dan maut itu di tangan Allah swt"

Sapa yang tak nak kahwin? Bohonglah kalau ada yang bujang-bujang dan anak-anak dara kat luar tu tak nak kawinkan? Memanglah jodoh tu tak ke mana, tapi kalau belum sampai jodoh macam mana? Bagi yang dah dapat jodoh pula, tiba-tiba putus di tengah jalan, tak jadi kawin...hampakan? Dah mula malas nak mencari lagi-lagi yang perempuan lagilah malu nak mencari orang yang berkenan...nanti dicop pulak seperti "Perigi Mencari Timba" Hmmmm...tu peribahasa lama, ayat orang tua dulu-dulu. Bagi yang teruna pula bila dapat gadis yang dicintai, pun macam tu jugak tiba-tiba buah hati disambar orang, si gadis mencari kekasih yang lebih kaya darinya...kesudahnya bila dah patah hati dah malas nak cari pengganti.  Oklah,,,jangan bersedih-sedih lagi dan jangan nak pening-pening kepala, sekarang nikan dah tak susah-susah nak ushar cari awek-awek dan boyfriend kat luar takut "Pisang Berbuah Dua kali". 

Jom kita jalan-jalan kat BAITULJANNAH  kalau nak cari jodoh. Tak tau apa tu Baituljannah?


Baituljannah tu kalau nak tau adalah Laman Cari Jodoh Patuh Syariah Online di Malaysia yang memberi peluang kepada sesiapa yang masih bujang mencari calon sejati. Jadi jom mulakan langkah daftar sekarang. 


Langkah pertama - kenapa mesti daftar dengan Baituljannah.com?

1.    Patuh Syariah

Pihak Baituljannah.com akan menapis setiap calon yang berdaftar terlebih dahulu, malahan setiap sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat setiap calon.

2.      Privisi anda terjamin

Pihak Baituljannah juga akan merahsiakan Nama, nombor telefon dan wmwl setiap calon dan profil mereka tidak akan dipaparkan.

3.       Bebas Spam

Selain itu, pihak Baituljannah juga mengawasi sebarang bentuk spam. Anda boleh melaporkan sekiranya terdapat sebarang salah laku oleh calon yang mendaftar.

4.      Anti-SEO

Jangan risau identiti anda tidak akan berada di sebarang enjin carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem Anti-SEO.



Langkah kedua - 4 langkah mudah cara untuk bina keluarga bahagia.

1.    Daftar dan isi borang  -  Pihak Baituljannah akan menapis setiap botang bagi bagi menaja kualiti informasi yang diberikan oleh setiap calon.  Anda bolehlah mendaftar di https://baituljannah.co

 2.   Mesej dan Taaruf  -  Setiap sesi taaruf akan dipantau bagi menjaga adab ikhtilat.

3.    Perbincangan keluarga  -  Langkah seterusnya setelah bertaaruf, setiap calon bolehlah berbincang dengan keluarga bagi berbincang untuk langkah yang lebih serius seperti merisik dan pertunangan. (Buat masa ini pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses tersebut)

4.     Bina Keluarga  -  Setelah proses perbincangan selesai, sekiranya anda mendapati beliau adalah pilihan calon pasangan sejati dan berkenan di hati, maka digalakkan untuk dipercepatkan proses nikah dan walimatulurus.  (Buat masa ini pihak Baituljannah tidak memainkan peranan dalam proses tersebut)

PROGRAM AFFILIATE MENAMBAH PENDAPATAN

Sekarang ekonomi semakin tidak menentu terutamanya jika ia melibatkan kewangan umat Islam di negeri kita. Sekiranya anda mempunyai kekurangan kewangan dab ingin merancang majlis perkahwinan sudah tentu memikirkan simpanan yang mencukupi dan oleh itu terpalsa bekerja keras ke arah simpanan kewangan yang kukuh. Begitu juga jika abda seorang student yang pastinya banyak memerlukan perbelanjaan setiap hari di kampus dan kadang-kala wang pinjaman dari Kerajaan seperti PTTN tidak mencukupi untuk menampung segala perbelanjaan tersebut. Oleh utu pihak Baituljannah.com  selain menyediakan laman mencari jodoh, anda juga boleh menambah tabung simpanan dengan cara mudah iaitu menjadi agen affiliate menjana pendapatan setiap bulan dengan hanya berkongsi artikal blog dan Url. Sekiranya anda berminat untuk menambahkan pendapatan bolehlah mendaftar di Baituljannah Affiliate



Hadiah dan Ganjaran Affiliate Baituljannah


Program Affiliate 

42 ulasan:

  1. Balasan
    1. You welcome..bagus joint utk tambah tabung heee..

      Padam
    2. Ok nanti kita cuba masuk ya

      Padam
  2. Wahhh siap ada website cari jodoh. Yg nie versi muslim oriented ye Kak Halimah ? Advance betul ye sekarang. Boleh lah sign in nanti. Nak jugak cari bakal isteri. Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa....buka saja utk cari isteri/suami blh joint jadi agen utk tambah income

      Padam
  3. Ada dah daftar.. Sesaja hehee.. Tp tak aktif sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oklah tu...share jer kat ig,fb,twitter dah dpt duit masuk klu ada yg berminat

      Padam
  4. Wahhh dah ada program mencari jodoh muslim, pertama kali dengar ni...ehemm ehemmm leh le join nanti ni..hehehe just joking. Bagus ada buat affiliate tu..leh tambah pendapatan, nak join lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hanny kak pun joint...heee...bkn nk cari jodoh tau...tp tambah extra incom, jom joint free jer daftar

      Padam
  5. Alhamdulillah, mudahlah bagi akak nak mencari jodoh nanti ya hihi.. masih laku lagi tak agak2 akak ni huhu

    WordPress dan Blogger:Ketahui apa perbezaan nya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...belum cuba blm tahu, manalah tau ada jodoh

      Padam
  6. Cantik. Dah boleh uninstall Tinder. Boleh saya cuba ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa....sambil cari jodoh blh tambah income tau...

      Padam
  7. bagus ada laman web macam ni, boleh lah mereka-mereka yang single tu mencari jodoh disini.. mana tahu terjumpa yangs esuai .. semua kuasa Allah kan.,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laman website cari jodoh ni bkn saja utk cari jodoh, kita pun blh daftar utk jadi agen tambah extra income, kak pun dah daftar

      Padam
  8. Macam menarik laman website baituljannah . Boleh mencari jodoh kepada yang single2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cari jodoh dan tambah duit poket jom joint

      Padam
  9. wah siap jana pendapatan..bagus ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom joint, ramai dah jpint, akak pun manalah tau blh tambah incom

      Padam
  10. sungguh tak sangka sekarang lawan web berkenalan begini pun ade...mesti ramai yang patah hati kemudian taknak kahwin kan...but good effortla...sebab ada jugak yang nak membantu carikan jodoh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Skrg semua dah canggih, sambil dapat bantu mereka cari jodoh kita pun blh jana pendapatan tambahan, joint jer free daftar

      Padam
  11. Jom joint, free jer jd agen kak pun dah joint

    BalasPadam
  12. Cari jodoh online ni boleh membantu insan-insan yang bujang yang lain tamatkan zaman mereka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun dapat membantu dia org dan juga blh jana pendapatan..kita pun blh joint sebagai agen

      Padam
  13. Sambil bantu untuk dapatkan jodoh boleh jana pendapatan juga. Menarik ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom joint sekali utk jana pendapatan dan tlg kwn2 cari jodoh

      Padam
  14. Akk camana nak join affliate ni. Nampak menarikla huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang jer..klik kat link yg kak tls kat entri tu...satu link utk jodoh dan yg kedua link daftar utk affliate, kak pun dah joint

      Padam
  15. Orang kata jodoh datang sendiri tp bagi Sal..memang kena usaha . Bagus ada program siap blh jana pendapatan lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eloklah Sal joint sbb blh jana pendapatan dan carkan jodoh utk kwn2, daftar kat link yg tls kat entri tu

      Padam
  16. Sekarang semua ada online kan - moga ramai yang akan bertemu jodoh dan dipermudahkan semua urusan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye,,,sekarang semua utk memudahkan yg bujang cari pasangan

      Padam
  17. Wah..patuh syariah and toling tapis kan calon2 yang elok..
    Bgus mah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer...terpulang bila dah berkenan jalan jerlah..blh pilih mana yg berkenan

      Padam
  18. thanks for the tips. gonna try it

    BalasPadam
  19. baru tahu tentang baituljannah ni dan siap ada affiliate lagi.

    BalasPadam
  20. waa.. bagusnya kak ada website macam ni lagi2 patuh syariah kan.. hee~ best.. best.. nanti boleh la join affiliete tu..

    BalasPadam
  21. Paparan dan carian melalui laman cari jodoh baituljannah sangat mudah dan simple.

    BalasPadam
  22. jemput join contest seo kami juga ya :)

    http://www.siffra.my/menangi-iphone-dengan-menyertai-siffra-seo-home-tuition-challenge

    BalasPadam

Thak You For Your Comment