SITI SARAH RAISSUDDIN DUTA PRODUK PENJAGAAN RAMBUT SUGARDOLLBYNN - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Sabtu, 9 Disember 2017

SITI SARAH RAISSUDDIN DUTA PRODUK PENJAGAAN RAMBUT SUGARDOLLBYNN




Seri Wangi mendapat jemputan ke Majlis Hi-Tea besama Siti Sarah Raissuddin di Pelancaran Produk Penjagaan Rambut "Sugardoll" di Flora Terrace, Persiaran Hamphire Park, KL. First Time Seri Wangi bertemu dengan Siti Sarah yang memang cantik dan kecil molek orangnya, mengenakan Dress Warna Putih yang menawan serta berambut Blond sesuai dengan nama produknya "Sugardoll" bersama Vendor Sugardoll iaitu Puan Nabilah Nazib (Bella) yang sangat anggun dan mempunyai rambut panjang hitam beralun dan beliau memperkenalkan Siti Sarah Raisuddin sebagai Duta Rasmi Produk "Sugardollbynn". 




Perlantikan beliau sebagai duta tidak terus dipersetuji kerana Siti Sarah mempunyai pegangan yang sangat beretika, di mana beliau tidak akan berkongsi kebaikan produk tersebut sekiranya produk itu tidak berkesan hasilnya. Sebelum menjadi Duta produk tersebut Siti Sarah terlebih dahulu mencuba menggunakan produk Sugardoll selama 5 bulan sebelum bersetuju menandatangani kontrak sebagai duta rasmi kepada produk di bawah jenama "Sugardollbynn".
   
Pengasas Produk Sugardoll Puan Bella

Puan Nabila Nazib dan Siti Sara Raissuddin


Produk Penjagaan Rambut Sugardoll


Produk Penjagaan Rambut Sugardoll adalah jenama tempatan mula operasi penjualannya dari 27 Oktober 2016 dengan memperkenalkan rangkaian rambut terbaik dalam 4 jenis produk:

1.    Sugardoll Hair & Skin Vitamin
2.    Sugardoll Intensive Hair Tonic
3.    Sugardoll Luxxe Hair Shampoo
4.    Sugardoll Luxxe Hair Conditioner

Produk-produk tersebut telah mempunyai kelulusan KKM, dihasilkan dikilang yang bertaraf GMP, halal dan dimiliki oleh bumiputra 100%.  Secara asasnya produk Sugardoll adalah rawatan khusus untuk menyelesaikan masalah yang dialami oleh 90% wanita yang telah bersalin, wanita yang meningkat usia dan juga salah yang turut dialami oleh pihak lelaki. Sugardollbynn telah mendapat sambutan yang menggalakkan dari awal pelancaran sejak tahun lepas sehingga sekarang di mana Siti Sarah telah berkongsi tentang kebaikan produk Sugardoll yang mana beliau sendiri menggunakannya dan penjualan terus meningkat dan memberangsangkan. Kini Sugardollbynn juga telah mempunyai stokisnya di Singapura, Brunei, Kuala Lumpur dan Sabah, Sarawak, diikuti dengan agen-agen rasmi yang hampir seluruh Malaysia.




Seri Wangi sendiri telah mengguna produk Sugardollbynn iaitu   Sugardoll Luxxe Hair Shampoo dan Sugardoll Luxxe Hair Conditioner, nyatakan ianya amat berkesan kerana sebelum itu rambut Seri Wangi adalah jenis kerinting halus, kusam, kembang dan kusut tapi sejak menggunakannya rambut Seri Wangi kembali lembut, senang disikat dan wangi. Memang bagus produk Sugardollbynn ni Seri Wangi memang suka mencuci rambut dengan shampoonya apatah lagi bila kita berhijab tentu sekali kadang kala rambut kita mengalami keguguran dan berkelimumur.

Gambar Sekitar Majlis Siti Sarah Raissuddin




 



Untuk Maklumat Lanjut Berkenaan Sugardollbynn bolehlah layari:

FACEBOOK /  IG /  TWITTER

#sugardollbynn      #sugardollhairproducts   #dutasugardollbynn  #s#beautyblogger   #healthblogger  

32 ulasan:

  1. Memang best produk Sugardollbynn. Harap rambut Bella cantik macam si Puan Bella juga. Sayang tak dapat bergambar dengan Sarah. Ingatkan adalah dia nyanyi satu lagu. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kesian Bella, dia memang sebuk masa tu, nasib baik kak sempat amik gambar dgn dia

      Padam
  2. cantik siti sarah..produk shampoo tu mesti best sebab tgk owner dia tu cantik rambutnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang siti sarah dan Puan Bella cantik dan tengok rambutnya pun tahu yang dia memang guna shampoo tu, kak pun guna sangat berkesan.

      Padam
  3. macam menarik je produk dari siti sarah ni kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer...l dah guna shapoo dia, best lembut rambut kita

      Padam
  4. Cantiknya sarah. memang sesuai sangat bila sugardoll ambik dia jadi duta. Orang pun ramai yang suka sarah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun Siti Sarah sekarang dah aktif balik

      Padam
  5. Wah murah rezeki sarah jadi duta sugardollbynn. Rambut pun sihat mcm doll dah

    BalasPadam
  6. murah rezeki Si Sarah. Btw, rambat sarah pun lawa ni sesuai

    BalasPadam
  7. Saya suka method Sarah..try first and tak simply jadi duta for products yg dia x guna or bagi benefit for her..hurm kena try ni..mana nak cari product ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Produk dia bukan saja ada shampoo, ada juga vitamin untuk cantikkan rambut blh tengok Facebook sugardoll

      Padam
  8. Seem a good shampoo to cure hair lost. Thanks for sharing

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Siti Sarah sekarang dah mula aktif and jaga kesihatan

      Padam
  10. wahh... dulu tak perasan pun muka Siti Sarah macam Beyonce. Mahal! hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa..sejak dia dah sihat skrg dah aktif balik

      Padam
  11. i had hard time to pronounce the brand. sugardollbynn... is like sugar - doll - by - nn? who is nn? haha

    YourFinanceDoctor

    BalasPadam
    Balasan
    1. For your information, Sugar mean for the products for hair & skin's vitamins, test like candyand sweet and your hair look beautiful like a doll. NN is short name for the owner NABILA NAZIB

      Padam
  12. Bagus cara siti sarah menjadi duta produk. Cuba dulu baru jadi duta.. Inspired.

    BalasPadam
  13. Nice event, I like the name of the product, mcm barbie doll, it's not easy to maintain healthy hair.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes..the product is very good for your hair loose

      Padam
  14. New product kan?Sesuai la jadi duta. Rambut sarah Cantik dan menawan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye new product utk rambut memang bagus shampoo dia kak suka

      Padam

Thak You For Your Comment