PELANCARAN PRODUK ANGELI DAN FORESTRY OUDH GALA DINNER - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Selasa, 26 Disember 2017

PELANCARAN PRODUK ANGELI DAN FORESTRY OUDH GALA DINNER




Seri Wangi hadir di Pelancaran Produk ANGELI dan Forestry OUDH Gala Dinner di KL Hilton, Kuala Sentral, memang happening sungguh malam tu...Seri Wangi memang happy. Pelancaran tersebut dirasmikan oleh YB Dato' Dr Noraini Ahmad-Chairman of MATRADE dan kata-kata aluan dai En Eshmael Rao - Founder of Forestry Group of Companies. Majlis yang sangat meriah diserikan pula dengan persembahan tarian Ballet Angels dan juga pelancaran produk baru Angeli (in Latin for Angle) by Forestry OUDH iaitu 'Autum  Sky 2017' - Frangrance and Skin Care berasaskan dari minyak gaharu (essential oils).





KOLEKSI EKSKLUSIF ANGELI


Produk eksklusif ANGELI - AUTUM SKY mempunyai 17 produk yang terdiri dari haruman dan skincare. Angeli adalah dari Bahasa Latinnya Angle. Angeli adalah dari Generasi ke 4 Moghul Royalty Perfumer Abdullah Al-Roman dan jenama yang dimiliki oleh Forestry OUDH Sdn Bhd yang merupakan Kumpulan Syarikat Forestry Assets yang mempunyai ladang pokok gaharu di Malaysia.

1.  Perfume untuk wanita - Pour Ellie dan Lelaki - Pour Homme

2.  Bath Soup - 4 jenis wangian - Pine Bergamot, Oudh Vanila, Sandalwood dan Cinnamon.

3.  Bath Bomb -   4 jwnis wangian - Frnkinscense, Lavender, Bergamot dan Jasmine

4.  Bath Gel

5.  Mud Scrub

6.  Salt Scrub

7.  Body Oil

8.  Hand & Body Lotion

9.  Body Mist

10.  Candle

11.  Diffuser Oil


Pati Haruman terdiri 6 Jenis 


Paling best Seri Wamgi boleh memilih Fragrance dari 6 jenis wangian dari essential oils yang Seri Wangi gemari. Hmm...sebenarnya Seri Wangi blurr...dan tak reti nak pilih, jadi Seri Wangi minta pilihkan wangian yang lembut untuk wanita dan strong sikit untuk lelaki. Kalau nak tau botol-botol Fragrance tu adalah Sweet Floral, White Flower, Vanila, Creamy Sandalwood, Fruits dan Sparking Lavender.  Bau haruman Lavender yang paling best apa-apa pun semuanya wangi gitu...!



FOTO SEMASA PRESS CONFERENCE







Untuk keterangan lanjut berkenaan Produk ANGELI



37 ulasan:

  1. Kak, memang best kalau mandi dapat pakai Bath Bomb, Bath Gel, Mud Scrub, Salt Scrub tu. Saya tak pernah lagi try benda-benda tu semua. Nampak produk dia bagus-bagus je semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fadzi boleh tgk kat fb dia, harga xlah mahal pun cuma minyak wangi dia rm300 yg lain mcm bath bomb rm30...wangi memang wangi..kak suka moisturising body oil bau dia blh tenangkan fikiran.

      Padam
  2. Pilihan saya pastilah bauan buah buahan dan bunga. Kalau saya suka bau vanilla dan lavender. Bath Bomb pun ada. Sesuai la kalau rumah ada bath tub. Boleh berendam.

    BalasPadam
  3. Minyak gaharu ni memang wangi kalau pandai mix kan dia. Unik brand ni siap ada bath bomb lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minyak gaharu memang wangi, pakai sikit jer dah bau

      Padam
  4. Tentu produk ni akn meletup n popular! 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu sbb bahan2 dia adalah semulajadi lgpun harga tidaklah mahal

      Padam
  5. Menarik kak..siap ada perfume lagi tu..macam2 product ada complete untuk wanita..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye..utk skincare dan perfume sememangnya wangi

      Padam
  6. Wahh complete set mandian ya, bath soup, bath bomb lah, memacam nama nya hihi, suka body scrub tapi suka orang lain wat kan lah haha

    Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...macam-macam ada wanita memang sukalah wangi-wangi gitu

      Padam
  7. Bangak nya produk skin care dia. Based pula EO minyak gaharu ye. Mesti wangi kan. Best nye dpt plh 6 wangian. Kalau ana pun blurr juga mcm SW.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...memangpun blurr..sbb xtau yg mana satu wangi...senang srh jer owner dia pilihkan utk kak

      Padam
  8. wahh nampak grand betul pelancarannya. makin banyak produk kosmetik sekarang ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun siap ada penari Ballet yg sesuai utk temanya Angeli dlm bahasa latin Angle

      Padam
  9. Banyak betul rangkaian produk Angeli ni. Memang pilihan wanita. Pelancaran pun meriah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yer..pelancaran mmg meriah Gala Dinner gitu...

      Padam
  10. wow.. bagus sangat produk-produk macam ni..kalau TB, TB suka 1. Perfume untuk wanita Pour Ellie, Bath Soup dan Mud Scrub

    BalasPadam
    Balasan
    1. Produk dia memang bagus...blh tgk fb dia harga berpatutan...semua produk wangi...best...

      Padam
  11. Balasan
    1. Memang byk...essential oil...memang wangi giler...kalau boleh semua nak pakai

      Padam
  12. wah.. bolehlah cuba produk wangian Angeli ni. macam-macam ada kan

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blhlah tray kak suka body lotion dan sabun dia wangi

      Padam
  13. Wowwee! Banyaknya produk dia kak limah. Mesti wangi. Yg diffuser tu mcm dah ramai gunakan sekarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua produk dia sangat bagus dan bau harumannya semulajadi

      Padam
  14. Never heard about this brand till I read your post. The fragrance looks suitable for me.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes...new produk Angeli berasaskan essential oil..wangi sangat

      Padam
  15. kalau buat hadiah nie memang sesuai sangat la kak. botol pun cantik sesuai untuk bawa g mana2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah...buat hadiah pun ok kan?wangi betul semua produk dia.

      Padam
  16. Meriahnya majlis. Macam-macam produk baru sekarang ni. Tapi produk angeli ni 1st time dengar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun produk baru sbb tulah dia buat pelancaran utk pasaran Malaysia, lagipun di Malaysia ada tanaman pokok Gaharu.

      Padam
  17. Khabarnya harga parfum dari minyak geharu ni boleh tahan juga. Pokok tu pun dah mahal harganya. Btw, berapa harga minyak wangi ANGELI ni Seri Wangi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minyak wangi tu dlm rm300 (50ml) produk lain bwh rm100 blh tgk kat fb Angeli dan kalau nk order. Mwmang wangi sangat walaupun sapu sikit jer

      Padam
  18. berapa lah harga produk ini dan bisakan didapatkan di online shop?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Produknya tak mahal, blh beli online di Facebook Angeli Essential

      Padam
  19. Mesti best gila kan bau dia.. nnti boleh la cuba..haruman mmg beri terapi yang baik pda badan..

    BalasPadam

Thak You For Your Comment