PAMERAN PENGANTIN JOM REWANG 2018 PADA 26 HINGGA 28 JAN 2018 DI PLAZA ALAM CENTRAL SHAH ALAM - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Selasa, 12 Disember 2017

PAMERAN PENGANTIN JOM REWANG 2018 PADA 26 HINGGA 28 JAN 2018 DI PLAZA ALAM CENTRAL SHAH ALAM



JOM REWANG...! Seri Wangi nak ajak bakal-bakal pengantin, yang tengah dalam pertunangan dan yang baru nak merancang hendak buat kerja kahwin tahun depan tentu pening kepala dan berkira-kira merancang untuk persiapan perkahwinan dia orangkan? Oklah jangan risau sangat Seri Wangi nak bagi tau pada bakal-bakal pengantin boleh dapatkan perkhidmatan perkahwinan uoll nanti kat event/karnival/pameran nanti tahun depan.

Seri Wangi nak bagitau uoll jangan lupa tanda kat Kelander 2018 nanti ada satu Pameran Pengantin Jom Rewang 2018-Kerja Kawin (Ohsemnya Warisan Wanita) pada 26 hingga 28 Jan 2018 di Plaza Alam Central, Shah Alam anjuran Puspawangi Event Management.


Apa Yang Menarik di Pameran JOM REWANG 2018?

Jom Rewang 2018 merupakan pameran pengantin yang menyediakan perkhidmatan persiapan majlis perkahwinan untuk pengunjung yang bakal menjadi Raja Sehari.  Uoll jangan nak pening-pening kepala fikir lama-lama nak buat persediaan kahwin nanti sebab uoll boleh rewang-rewang kat Pameran JOM REWANG di mana lebih kurang 30 syarikat yang terlibat di pameran tersebut dan 300 syarikat perkahwinan dari pelusuk negeri akan mengiklankan perkhidmatan mereka semasa event tersebut melalui penggunaan montaj.


Vendor-vendor yang terlibat menyediakan perkhidmatan berkaitan persandingan untuk para bakal-bakal pengantin membuat pilihan semasa di pameran tersebut di Plaza Alam Sentral. Apa lagi jomlah rewang-rewang dengan tunang, family dan teman wanita yang sudah bersedia nak kahwin. Di pameran tersebut nanti bolehlah kita mendapatkan pendapat dan nasihat dari vendor-vendor yang sedia membantu bakal-bakal pengantin untuk membuat pilihan yang terbaik di hari bahagia mereka. Perkhidmatan seperti Pakej Perkahwinan, perkhidmatan Andaman, Butik Pakaian Pengantin, Fotografi, Katering, Pelamin, Hantaran, lukisan Henna, Goodies, Bunga Telor dan sebagai yang terdapat di Pameran JOM REWANG 2018.









Gambar-Gambar Hiasan
Pengunjung yang bekerja dan menetap di Shah Alam dan kawasan sekitarnya bolehlah mendapatkan maklumat tentang perkhidmatan perkahwinan yang ada di negeri mana mereka ingin melangsungkan perkahwinan di negeri masing-masing secara talian dengan syarikat yang turut serta di pameran tersebut. Uoll jangan risau semasa berkunjung ke pameran tersebut sebab kawasan parkir yang mudah dan murah dalam bangunan Komplek Plaza Alam Sentral.


VENDOR DIPELAWA MENYEWA TAPAK BOOTH

Kepada Vendor-vendor perkhidmatan perkahwinan  yang berminat untuk turut serta dan menempah booth-booth dan Slide Show (With/Without Booth) tersebut di pameran Jom Rewang boleh hantar emel untuk mendapatkan borang Pendaftaran Vendor dan  detail harga kepada Puan Halimah di halimahm159@gmail.com


Untuk Maklumat Lanjut:

Facebook



Email


Hubungi:  

019-373 3612


Tag:  #jomrewang    #kerjakahwin   #kahwin
#puspawangievent  #tunang   #pertunangan

40 ulasan:

  1. Suka tengok baju..pelamin dalam tu tapi tak pernah berpeluang untuk pergi hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahun depan bolehlah pergi seronok tau macam2 ada dan rambang mata dibuatnya

      Padam
  2. Jom kak Limah..mana tau SA dpt pakej yg menarik plak..Fattzura dah tawen..SA dh rasa nak tawen gak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...jom kita rewang-rewang kat situ nanti cuci mata, nti tentu byk yg blh kita tgk dan menarik

      Padam
  3. Nasib baik dah kawen hahahaha. Tapi serius lah dieorang buat pameran macam ni memang menyenangkan orang yang tengah mencari khidmat untuk servis perkahwinan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah nasib baik dah kawen, tp apa salahnya cuci mata, best tau pg tengok nti dapat macam-macam goodies.

      Padam
  4. bride to be kalau pergi ni mesti rasa menyesal nak cancel dgn desginer lain ambil baju baru pulak hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...memang pun biasanya kalau event macam ni mesti ada promosikan?

      Padam
  5. bakal pengantin wajib pergi ke event macam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah memang patut dia org pg sbb byk pilihan dan sudah tentu ada promosi dan diskaun

      Padam
  6. wah.. TB suka tengok dress dan baju pengantin dia.. cantik2 dan bergaya je.. mana-mana bakal pengantin yang nak cari pakej yang murah2 boleh la pi sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak pun suka pegi event macam ni, dpt tgk baju2 pengantin dan pelamin yg cantik2 belaka dan sudah tentu pakej dia murah

      Padam
  7. kak sponsor saya la untuk kawin nanti tolong pilih2 kan mana yang cantik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...Dboy...blm kawin lg ke?Elok pg tgk manalah tau nti sangkut kat awek2 yg pg sana..!

      Padam
  8. Teringin pakai baju cantik-cantik macam ni. Baguslah buat pameran begini, senang para bakal pengantin nak pilih butik mana yang sesuai untuk majlis nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah..mmg senang utk bakal pengantin yg baru nk merancang eloklah pg rewang2 kat event tu...jom Bella kita rewang2 kat sana thn depan.

      Padam
  9. Dah lama sangat tak pergi ke pameran pengantin nie.. risau kena serang je kalau pergi hahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...taulah Bro dah retis skrg ni...!

      Padam
  10. Nasib dah kahwin :p kalau tak pergi juga event ni hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...apa salahnya kita pun blh pg cuci mata, rewang-rewang tgk event mcm ni mmg seronok tau!!

      Padam
  11. seronoknya bakal pengantin sekarang ni, merata2 ada event pasal ni, dulu2 susah kena pergi cari dari 1 kedai ke 1 kedai untuk cari barang perkahwinan.

    yanmieonline.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul tu yanmie, time kak dulu pun mcm tu kena cari yg betul2 ok

      Padam
  12. menarik tu nasib baik dan kahwin hahahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...tapi apa salahnya kalau saja-sajak nak cuci mata dan rewang-rewang kat situ

      Padam
  13. wahh mesti meriah nanti ni! suka jugak tengok pelamin lawa2. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak pun suka tgk, dapat tray makanan kat situ

      Padam
  14. Wah senangnya sekarang nak buat rewang. Semua dah tersedia. Sediakan bajet je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yelah...skrg dah senang cuma siapkan bajet jer...haaa

      Padam
  15. Betul semua sekarang dah senang siapkanlah duit nak kawin haaaa...

    BalasPadam
  16. Bakal Pengantin yang nak wedding harus survey event ni sangat memberi inspirasi majlis perkahwinan anda... nak suggest kat kawan opislahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul, masa anak kak kawin kami pun pergi event wedding macam ni sbb biasanya menjimatkan sbb ada diskaun

      Padam
  17. Perghhh
    Lani mudah...
    Byk pameran duk ada
    Pilih ja time tu
    Tak.payah nk pi survey satu kedai..satu kedai lg dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu...pegi event macam ni lg senang semua ada, siapkan duit jer...

      Padam
  18. Bagus usaha mempermudahkan urusan bakal pengantin macam ini. Harapnya tiada la kes penipuan macam beberapa bulan kebelakangan kan - nak murah sampai kena tipu.

    BalasPadam
  19. bagus for those getting married. sure can get some idea or even packages there!

    YourFinanceDoctor

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes...very easy and no west your time...!

      Padam
  20. Since a lot of new couple get married next year. is a good business for Bridal shop. Good package for wedding and will share with my friend.

    BalasPadam
  21. wowwwww kak limahhhhhhhh! thank you for sharing. Sesuai sape yang nak kawen ni,hihi.... Btw, sape yang pergi event ni make sure kena awal la kan, sebab sana padat juga, nak parking lagi,phewwwww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu...biasalah event mcm ni memang org ramai dtg suka merewang termasuklah kita kan heeee...

      Padam

Thak You For Your Comment