LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Sabtu, 2 Disember 2017

LAZADA ONLINE REVOLUTION BLOGGER CONTEST



Contest lagi......lagi sekali Lazada buat contest, nak joint ke tidak..?nak join ke tidak? 10 kali fikir nak masuk ke tidak? Masuk ni dah 3 kali kalau Seri Wangi joint contest Lazada ni tapi tak ada rezeki...hmmmm...dah fikir masak-masak joint jugalah...!  Kali ni Seri Wangi nak mencuba joint Lazada Online Revolution Blogger Contest pulak. Kalau kali ni tak menang...Seri Wangi merajuk tak nak masuk lagi...! Bercerai talak 3 dengan Lazada.

Kalau nak tau Online Revolution sekarang ni tengah buat sales besar-besaran bermula dari 11 Nov hingga 14 Dis 2017. Jadi yang kaki shopping tu bolehlah jenguk-jenguk kat situ sebab banyak produk-produk yang boleh dibeli dengan harga murah seperti barangan baby, barangan rumah, barangan dapur, alat-alat makeup dan banyak lagi dari jenama-jenama terkenal.


Contest ni dah bermula pada  01 Nov hingga 14 Dec 2017, baru ini Seri Wangi terjebak nak joint, rasa rugilah pulak kalau tak jointkan? Tapi bukan senang tau nak joint contest ni, ada beberapa soalan yang kita kena jawab:

a.   Do you remember the first product that you ever purchased online?What was it and how was your experience?
b.     What types of products would you prefer buying online?
c.     What to you love about online shopping?
d.   Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the  Online Revolution  sales?

Oklah  Seri Wangi kenalah juga jawab soalan yang diberikan:

a.    Do you remember the first product that you ever purchased online?What was it and how was your experience?


 8" BetterSleep Economy Mattress Queen size with 2 Free Polyester Pillow.

Bettersleep economy mattress
Sebenarnya banyak yang dah Seri Wangi beli kat  Lazada ni, dari barang sekecik-kecik barang yang Seri Wangi beli hinggalah ke barang yang besar. Percaya tak? Seri Wangi pernah oder Tilam 8" BetterSleep Economy Mattress Queen size with 2 Free Polyester Pillow. Seri Wangi beli tilam ni sebab nak ganti tilam lama yang dah koyak rabak, dah puas skodeng harga yang mampu, last-last dapatlah juga tilam yang Seri Wangi cari iaitu Tilam 8" BetterSleep Economy Mattress Queen size with 2 Free Polyester Pillow, harga masa tu sangatlah murah cuma RM290.00 dapat free 2 bantal pulak tu. Anti Fungal, Anti Bacterial dan Anti-Dust Mite.  Seri Wangi rasa berbaloi membelinya sebab tilamnya sangat selesa, empuk, berkualiti dan yang paling penting anak-anak suka dan masih tahan hingga sekarang.

b.    What types of products would you prefer buying online?

Seri Wangi biasanya suka skodeng-skodeng nak beli kat online ni, Seri Wangi paling suka tengok kasut, handbag, baju, barangan dapur, barangan hiasan rumah...Isshhh...banyaklah lagi yang Seri Wangi suka, agak-agak berjam=jamlah juga bila belek-belek tengok macam-macam benda yang rasa nak dibeli kat Lazada  tapi kena tengok bujet jugalah...!!




c.     What to you love about online shopping?

Wah.....Seri Wangi ni memang kaki shopping online, lebih-lebih lagi shopping kat Lazada  sebab banyak promotion, harga mampu milik heee...mestilah beli time ada offerkan? Kalau boleh macam-macam barang nak beli lebih-lebih lagi sekarang ni Online Revolution  sales, lagilah pulak macam-macam barangan dari jenama terkenal yang berkenan di hati. Biasanya barang-barang yang Seri Wangi order tak jadi masalah time nak bayar, kalau tak ada debit card/credit card atau adalah masalah dengan kad bank yang kita gunakan tu masa nak beli online, Seri Wangi lebih suka buat bayaran cara cash kat 7 Eleven iaitu MOLPay Cash @ 7-Eleven. Barang-barang yang Seri Wangi order pun biasanya sampai tidak sampai seminggu tapi kalau barangan yang kita order tu dari luar negara kenalah tunggu dalam seminggu atau lebih tengok jenis baranganlah pulak, apa yang pastinya kita kenalah bersabar menunggu.

MOLPay  Cash

d.   Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the  Online Revolution  sales?

Seri Wangi sebenarnya banyak benda yang hendak dibeli semasa Lazada Online Revolution  sales ni yang bermula dari 11 Nov hingga 14 Dis 2017. Tulah ni sekarang ni tengah planning nak beli apa yang berkenan di hati. Seri Wangi dah lama plan nak beli Bag Travel sebab akhir-akhir ni Seri Wangi rajin ikut Rombongan Mak Kiah haaa....selalunya Seri Wangi bila keluar makan angin cuma bawak bag biasa jer...sebab pergi pun tak lama tapi bila kita ikut rombongan dan pergi 2/4 hari kenalah bawak bag besar sikit, faham-faham jerlah orang pompuan macam-macam benda yang hendak dibawanya dan banyak baju untuk disalin menyalinkan? Jadi skodeng-skodeng Seri Wangi bercadang nak beli bag travel ni dah pun tulis untuk wishlist Seri Wangi bila ada bajet  iaitu Voyage Hard Case ABS Luggage. Harga pun murah dan mampu beli cuma RM85.00.


Voyage Hard Case ABS Luggage - 20 Inches (Black) 


Voyage Hard Case ABS Luggage.

-   1 month Local Supplier Warranty.
-    Durable yet exterior
-    Combination Lock 360 degree
-    Ultra silent 4 wheels system
-    Light weight and waterproof

Seri Wangi dah pilih apa yang Seri Wangi bercadang nak beli nanti itu semua dalam list menunggu yang Seri Wangi dah pun kunci dalam hati. Tapi yang ni dah pun Seri Wangi beli dan order. Faham-faham sajalah bila kita nak berjalan jauh dan lakukan aktiviti-aktiviti lasak-lasak/hiking/jungle tracking atau macam-macam aktiviti, jadi kenalah bawak bag yang sesuai bukan handbag tau...! Jadi Seri Wangi pun dah beli Bag Backpack sebab bag ni Seri Wangi tad ada lagi, memandangkan Seri Wangi sejak akhir-akhir ni banyak joint aktiviti-aktiviti luar. Jadi Seri Wangi dah order bag Backpack yang Seri Wangi berkenan iaitu Descendants Of The Sun Korean Style High Quality Waterproof Nylon Backpack Bukan calang-calang Backpack tau artis Korea pun ada pakai bag ni. Harga pun murah dan berkualiti iaitu RM 24.48 free delivery.


Descendants Of The Sun Korean Style High Quality Waterproof Nylon Backpack 



Descendants Of The Sun Korean Style High Quality Waterproof Nylon Backpack 




-   1 year Local Supplier Warranty.
-    Premium quality Nylon backpack
-    Profoect for daily use
-    Simple & stylish Korean design with rivets design
-    Convenient and easy to carry
-    Similar to Song Hye Gyo Double Straps Backpack in Korean Movie Descendants of the Sun

Haaa....Seri Wangi dah pun tulis wishlist yang Seri Wangi planning nak beli kemudian. Jadi korang kat luar tu jomlah bershopping di Lazada Online Revolution sales yang bermula dari  11 Nov hingga 14 Dis 2017, rugi tau kalau tak beli dari sekarang sebab banyak offer, Seri Wangi dah pun beli, uoll bila pulak? Lagi satu buat blogger-blogger sekelian masih ada masa lagi kalau nak joint contest Lazada Online Revolution Blogger Contest bermula pada  01 Nov hingga 14 Dec 2017. Jom ikut Seri Wangi joint...menang atau tak menang belakang kira, semua atas rezeki masing-masing..insyaallah...! Seri Wangi berharap kawan-kawan blogger kat luar tupun doa-doakanlah Seri Wangi menang kali ni pulak yer!! Hadiah dia gempak tau..banyak tu....!

Less than 200 Participants (RM3,150 to 25 winners)

1st Prize :  1 x RM300
2nd Prize : 9 x RM150
3rd Prize :  15 x RM100

More than 200 Participants (RM6,150 to 50 winners)

1st Prize :  1 x RM500
2nd Prize : 15 x RM150
3rd Prize :  34 x RM100


More than 350 Participants (RM10,400 to 80 winners)

1st Prize :  1 x RM500
2nd Prize : 15 x RM150
3rd Prize :  34 x RM100

More than 500 Participants (RM14,500 to 111 winners)

1st Prize :  1 x RM1000
2nd Prize : 50 x RM150
3rd Prize :  60 x RM100

   


41 ulasan:

  1. Semoga berjaya LeYa doakan untuk Kak Seri Wangi..

    BalasPadam
  2. Hari tu join tak de rezeki. Tengok blogpost Halimah, ho rasa nak join jugak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa...jomlah joint sbb byk hadiah, manalah tau you ada rezeki

      Padam
  3. Semoga bertuah ye! nak join tapiiii..

    BalasPadam
  4. Gud luck sis.. ciktie pun join juga http://colouroflifek.blogspot.my/2017/12/first-time-shopping-online.html?m=1

    BalasPadam
  5. Good luck kak Halimah ! 💋💋💋

    BalasPadam
  6. Attractive prices to win. All the best to you.

    BalasPadam
  7. When is the result coming out? Good luck to you..

    BalasPadam
  8. Eh....rasa macam naak join gak contest nie tapi masalah sangat nak mencari masa menulis sekarang. Busy sokmo. Maka Rawlins ucapkan selamat berjaya pada Kak Halimah ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...taulah Rawlins busy skrg..yg i mybe last contest l joint..sebenarnya l jenis mls nk joint contest tp tgk contest Lazada kali ni hadiah mcm okjer

      Padam
  9. Memang best pun shopping kat Lazada ni. Bila datang je parcel lagilah excited.. Weee!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...kak pun selalu juga beli kat Lazada termasuk anak2 selalu beli brg kita pun ikut terjebak sama

      Padam
  10. nak join ke tak pun dah join, semoga murah rezeki... dah cuba, kalau ada rezeki, adalah tu... all the best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Joint jgn xjointkan?tulah mula2 mls juga tp traylah kali ni mana tau ada rezeki

      Padam
  11. OMG! Those are amazing prizes, Good luck to all the participants! I would love to join!

    BalasPadam
  12. Wah believe mattress online, tak pernah fikir pun. But the price is a real steal. RM190 is really unbeatable.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...everything you can buy at Lazada..that way you kena bila ada promo

      Padam
  13. Woe i love your Lazada top picks! They are all practical and can be use my the whole family. AWESOME!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Blair, you can shopping at Lazada Online Revolutin now, more promo and discount

      Padam
  14. all the best to you sis... this contest u sure win!

    Racheal_Foodilifecious

    BalasPadam
  15. Cannot stop shopping at Lazada lah! Added all the things I like to cart now hahaha

    BalasPadam
  16. I memang suka online shopping kat Lazada, one of my favourite platforms :)

    BalasPadam

Thak You For Your Comment