QUANTUM TOTI-POTENT SERUM DR LAURANNE - SERUM ANTI PENUAAN - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Sabtu, 11 November 2017

QUANTUM TOTI-POTENT SERUM DR LAURANNE - SERUM ANTI PENUAAN




Quantum Toti-Potent Serum Dr Lauranne produk penjagaan kulit wajah bagi wanita berusia 35 tahun ke atas. Produk kecantikan Quantum Toti-Potent Serum Dr Lauranne memang sangat sesuai dengan kulit wajah Seri Wangi yang semakin meningkat lanjut, sapa kata wanita yang semakin berusia tidak perlu menjaga kulit wajah? memanglah kita akan menjadi tua namun penjagaan kulit wajah pun perlu juga agar kita nampak awet muda dari usia kita dan jangan sekali-kali malas untuk menjaganya dari usia muda hingga meningkat dewasa.


Kalau nak tau usia Seri Wangi akan menginjak ke usia 60 tahun, umur Rahsia? Haaa...tak payahlah nak rahsia-rahsia, terima sajalah yang hakikatnya kita akan tua kelak macam pakar kecantikan dari Rome, Itali iaitu Dr Anna Laura Lampa yang kini berusia 81 tahun masih aktif dan sihat. Oleh itu kepentingan menjaga kulit wajah perlu dititik beratkan selain penjagaan kesihatan tubuh.


Dr Lauranne Skincare boleh merawat dan mengembalikan wajah kita seperti muda-muda dahulu. Seri Wangi pun rasa begitu sejak menggunakan  produk Toti-Potent Seram Dr Lauranne.  Kulit wajah Seri Wangi sememang jenis kulit kering, kusam, tidak bermaya, berjeragat dan berkedut sana-sini, tipulah kalau Seri Wangi kata pada usia begini kulit wajah masih cantik.....tapi....kan Seri Wangi dah kata jangan malas untuk memanjakan kulit wajah kita agar terus nampak segar dan gebu untuk mengelakkan penuaan pada usia lanjut. Setiap pagi sebelum Seri Wangi bermake-up, sapu sedikit Toti-Potent Serum Dr Lauranne ke tapak tangan kemudian oleskan keseluruh wajah, best tau...bila dah pakai kulit wajah terasa anjal, gebu dan tegang, ianya juga berfungsi sebagai Sunblock. Kini kulit wajah Seri Wangi tidak lagi berasa kering, kusam dan semakin berseri dan ini memberi kenyakinan penuh pada Seri Wangi dalam penampilan diri.

Quantum Toti-Potent Serum  

Bahan Quantum Toti-Potent Serum Dr Lauranne

Bahan Toti-Potent Stem Cell daripada buah anggur dari jenis Gamay yang amat jarang ditemui, ianya dapat membantu memperbaiki Stem Cell yang terdapat di bawah lapisan kulit wajah.

Grape Cultivar of Gamay (Burgundy Region in France)

Kegunaan Utama QuantumToti-Potent Serum:

Memperbaiki Stem Cell kulit
-  Membantu memulihkan tisu dengan bahan ekstrak Guarana
-  Merawat kulit sensetif kembali ceria & menawan
-  Menganjalkan kulit kedut & tampak Muda
-  Menegangkan kulit wajah & menghilangkan garis halus
-  Kulit kembali halus & putih
- mengurangkan anti penuaan 


Untuk Info Tentang Produk:


Facebook:  drlaurannemalaysia

38 ulasan:

  1. Hai kak..nice to meet u.Rabia dari kelab blogger pantai timur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi, thank you terima kak joint group pantai timur

      Padam
  2. Wah makin nampak muda la kak halimah nanti ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...terima kasih...penampilan kena jaga selalu

      Padam
  3. Wah kak Limah lepas ni bertenaga, cantik, flawless...kena sahut cabaran tu Kak Limah, pengasas dia umur 81 tahun..akak kena mula dari sekarang la kak...bila baca tentang product ni menarik je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Product dia terjamin,dpt kelulusan dari malaysia dan product khas utk kulit org asia

      Padam
  4. Bagus kalau rajin apply serum pada muka ni . Boleh rawat dalam lapisan kulit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun bagus serum ni, melembabkan kulit..sekarang kulit wajah kak dah tak kering mcm dulu

      Padam
  5. Macam best. Amalkan selalu kak. Agar manfaatnya berterusan. Hehehe

    BalasPadam
  6. bestnye tengok khasiat serum ni.. thanks kak for the sharing.. anyway, kita penah jumpa masa review ramadhan kat menate bulan puasa lepas.. semeja kita..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...nest time klu jumpa l tegur tau...sbb l bkn ingat sgt and l selalu apply serum sbb dulu kulit l kering sangat dan beauty salon srh l pakai serum

      Padam
  7. Wah bestnya serum ni. Sy tgh mencari utk awet muda. Review akak membantu sy

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye memang bagus pun, tiap2 pagi sblm pakai makeup pg keja apply dulu serum ni, biasalah bla dah berumur kulit cepat kering. Dulu kak xamik kisah pun tp beauty salon nasihatkan guna serum sbb kesannya lebih mendalam

      Padam
  8. Salam kak. Byk kebaikkan produk ni kan? Yang paling best dia ada fungsi sunblock tu. 😀

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam...memang pun product ni juga sebagai sunblock memang elok kita pakai utk lembabkan kulit

      Padam
  9. Bestnya produk dia. Betul la kena jaga kulit ni. selalu sangat terdedah matahari cepat nampak tua kan. Elok la mula pakai produk ni dari sekarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yer..kak dulu memang xkisah langsung nak jaga kulit, tp bila kulit dah semakin kusam, beauty salon galakkan pakai serum utk dpt hasil terbaik

      Padam
  10. Kita suka tengok Anggur tu jer menggiurkan sangat hehehehe tapi kita juga tak lama lagi boleh lah pakai produk ni hehehehe....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...ingat mkn jer...blh beli utk orang umah/awek utk sentiasa nampak awet muda heeee..

      Padam
  11. Woww...bestnya...kena pkai consisten pasni kak..nnt update hasil ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alia..in sha allah...skrg nipun dah npk hasil, kulit semakin lembab

      Padam
  12. Penggunaan serum untuk wajah pun penting sekarang. extra penjagaan untuk wajah. Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul..lebih-lebih lagi wanita yg bekerja, kulit wajah paling utama nk jaga jgn mls huuuu..

      Padam
  13. Wah macam menarik je produk ni. nanti nak syorkan dekat kawanlah. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa...bagus momi ni...syorkan kwn beli terutamanya yg berkulit jerawat, ada khas produk utk kulit berjerawat

      Padam
  14. bagus juga serum ni dari buah-buahan. nt boleh cuba

    BalasPadam
    Balasan
    1. bahan2 dia mmg dpt kelulusan, klux product xblh dikeluarkan sewenang-wenangnya tanpa kelulusan

      Padam
  15. Wah menarik untuk dicuba ni. Bila usia meningkat kenalah cari produk yg sesuai supaya tak nampak sangat kedut-kedut nye kan kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa...memang pun mcm orang muda-muda ni dari skrg dah blh jaga kulit wajah mcm kak dulu xda benda2 mcm serum ni

      Padam
  16. Good info ni kak. Memang rumusan yang ada sunscreen ni elok untuk pelihara kulit dari aging.

    BalasPadam
  17. comei je botoi dia. Serum memang terbaik, saya pun pakai serum..maklumlah umur makin menaik ni..hehehe. Bolehlah cuba nanti serum ni kalau yg kat umah dah habis

    BalasPadam
  18. Betul tuh kak..tak kiralah berapa pon umur kita. penampilan diri tetap kena jaga kan. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup...terima kasih, walau pun dah berumur tetap kena jaga penampilan

      Padam
  19. Tak sangka usia kak Seri sebab nampak muda dan gagah lagi. Nanti share lagi rahsia ye. Boleh Rawlins amalkan gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih...sebenarnya pemakanan pun kena jaga selain wajah

      Padam
  20. wahhhh biar betul umur sama seangkat my mum. awek muda ni.. sama la my mum pun awek mudah hihihihi

    BalasPadam
  21. Oh ye ke? baguslah tu, kita kena sentiasa aktivkan diri dan jaga pemakanan

    BalasPadam

Thak You For Your Comment