TITANLAND FESTIVAL 2017 KUALA LUMPUR ASIA'S LARGEST INFLATABLE FESTIVAL - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Rabu, 11 Oktober 2017

TITANLAND FESTIVAL 2017 KUALA LUMPUR ASIA'S LARGEST INFLATABLE FESTIVAL



Hi to all my readers,

For your information, Titanland Festival 2017 Kuala Lumpur Malaysia's Largest Inflatable Festival, An Event from Zues Event & Eagle In D Sdn Bhd. It's finally here now!! The fantasy playground is back and bigger. Never dream of your child play being enlarged to fit an adult? Look further, The iconic Titanland Festival is back taking the center stage at Stadium Shah Alam on 25th - 26th November 2017 with an expectation of 15,000 visitors nationwide.


Titanland challenger pack at RM98.00 which includes our challenge on 25th Nov 3017 that swing in with a challenger T-Shirt, finishing  Medal and a awesome goodies bag worth RM800 with of shopping voucher. With you stretching your muscle on day 1. The challenger is entitled to a day 2 pass with family and friends to enjoy the inflatable theme park installation on 26th Nov 2017.



For those who just wanna to enjoy the Inflatable theme Park, fret not, as we have just day passes available at RedTix at RM68. You may enjoy The Titanland Inflatable  Installation and it's custom Winter Park for you and your love one for a day pass.


For this year Titanland Festival will setting up the facade of a 1 acre land with new thematic features of the route run with a 38m x 28m man-made pool at the race course. Besides having the inflatables run as the main event. Titanland Festival will be launching its Titan Kingdom on a full scale thematic theme park for visitors to participate in this momentous event full of excitement.



The Fantasy City Titanland run to the next Level!!
With Titanland Festivalait no further, registered yourself to Asia Largest Inflatable Challenge 2017. Sign Up now at http://www.titanlandfestival.com/ or visit the following site:
AirAsia RedTix : https://bit.ly/2fWBamS

Wonderfly :  https://bit.ly/2fXjMOG

Fave Malaysia: http://bit.ly/2xQndLn






This is My Reedem Promo Code
during you buy the tickets

TitanHalimah



19 ulasan:

  1. wah bertnya inflatabel tu. Bawa anak-anak mesti mereka suka. Cuti sekolah nak dekat dah. Boleh la plan ke sana!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom ruby pg ramai2, tiket tu blh guna utk 2 hari, mereka akan bg gelang utk digunakan selama 2 hari, blh refer kat website dan bila beli tiket guna code promo TitanHalimah utk dpt diskaun

      Padam
  2. Menarik ni kak. Dekat je dengan rumah mak ni. Boleh ajak asben nanti

    BalasPadam
  3. Wow this one sesuai untuk kanak-kanak time cuti sekolah boleh lah bawa mereka pergi sini kita orang dewasa ni kena pantau jer hehehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestilah budak2 suka tiket blh digunakan utk 2 hari, guna code promo kak, tgk website dia.

      Padam
  4. Wow look interesting. But it too expensive lah huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. l rasa xmhl sbb blh main semua games dalam tu

      Padam
  5. Wah dh keluar program utk cuti sekolah ye..nampak macam menarik..kjp lagi SA skodeng lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun menarik..kak pun nak pegi, budak2 lelaki sukalah

      Padam
  6. Yup...first time dlm Malaysia games terbesar klu nk msk pertandingan pun blh, jgn lupa beli tiket guna code promo kak yer..

    BalasPadam
  7. Looks like a great challenge to explore. I might bring my children there to try it out.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jane you blh bwk anak you tempat games utk kanak-kanak

      Padam
  8. Terima kasih sebab share pasal larian ini - boleh share dengan rakan-rakan yang suka running nie.

    BalasPadam
  9. Wow...mmg best ni...
    Bukan budak2 ja suka ni..
    Mak pak budak pun mesti suka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa...utk bebudak blh bwk kat taman thema dan bapak dia blh joint challenge games klu berani

      Padam
  10. Untuk bebudak memang suka sangatlah ni. Good promo boleh guna untuk 2 hari. Mesti ramai yang datang ni nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgk macam seronok jer...tempat dia pun luas, rugi kalu xpg sbb event dia 2 hari

      Padam
  11. bestnya tp anak sy takut...silap2 mak bapak yg naik nnt hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tempat tu besar, mmg ada khas untuk kanak-kanak bermain, utk dewasa lain

      Padam

Thak You For Your Comment