DINEZ-IN-HOME COOKING AT YOUR FINGERTIPS-MEALBOX DELIVERY - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

A DS NUFFNANG

Jumaat, 13 Oktober 2017

DINEZ-IN-HOME COOKING AT YOUR FINGERTIPS-MEALBOX DELIVERY



Salam reader semua.


Seri Wangi nak cerita pasal makan-makan pulak, lebih-lebih lagi ibu-ibu yang bekerja dan ibu-ibu yang sibuk dan tidak ada masa nak memasak. Zaman sekarang senang jer...nak makan apa, order jer..amik talipon, tekan & oder online di hujung jari anda...! Kejap lagi sampailah makanan yang kita oder depan rumah. Bagi yang bekerja kat office tu pulak kalau malas sangat nak keluar cari makan kat kantin, kedai-kedai makan, restoran ataupun rasa makanan tak sedap...macam tulah juga order jer...di hujung jari anda...!! Kejap lagi sampailah makanan depan office. Seri Wangi ada penyelesainnya iaitu tekan butang kat sini...
Haaa...takda butang nak tekan, sebenarnya amik handphone tekan oder delivery :  016-2021922, Jom kita tengok dulu apa menu yang ada di Dinez-in - Home Cooking. Order sekarang kerana ada promotion - Beli 2 dapat 1 percuma Meal Box dengan harga RM8.33 - RM12,50 - 1 Meal Box (free delivery)













Hmmmm...sedapkan? Kalau nak tahu inilah dia Dinez-in Mealbox, semua makanannya adalah Halal, semuanya tidak ada MSG, no preservatives, no addictives dan semuanya home cooked oleh Tukang Masak Melayu. Menu akan bertukar setiap minggu.

Menu Dinez-in-Home Cooking

  BBQ Grilled Chicken Rice with Soup
 Nasi Lemak Pandan with Ayam Rempah
Red Pasta with Grilled Chicken
Thai Basli Chicken with Omelette
Nasi goreng with ayam padprik
Ayam goreng kunyit with omelette
Aglio olio spaghetti with chicken
Ginger sesame fried chicken with soup
Kam Heong chicken with buttered rice
Nasi tomato with chilli chicken
Ayam rempah nasi

Delivery Info -   Penghantaran pada hari Isnin hingga Jumaat - Bermula jam 11am hingga 2pm. Kawasan Penghantaran adalah sekitar KL, Subang Jaya, Bukit Jalil, Mont Kiara, Subang, Kepong, Batu Caves dan Kajang. Jom kita order ramai-ramai.

Untuk maklumat lanjut:

https://www.facebook.com/Dinezin.official/

https://www.instagram.com/dinezin.official/


8 ulasan:

  1. Berguna nya Dinez In ni. Busy kerja call sahaja utk order makan. Xpayah nak bersesak keluar beli makanan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye menarik harga semua menu cuma rm12.50 klu beli 2 pax mealbox cuma rm8.33 satu dan dpt free satu pax

      Padam
  2. Menarik juga menu yang ditawarkan... Harga pun menarik termasuk delivery FREEE....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye bro harga dia tidaklah mahal lgpun free delivery blhlah cuba nti

      Padam
  3. the food look yummy. time to check it out

    BalasPadam
  4. You can tray, i also will oder on monday delivery to my office

    BalasPadam
  5. Ok yang ni nampak sangat sedap dan menarik...harga pun berpatutan kan? Wahh

    BalasPadam
  6. Wahhh.. dapnyaa terliur dengan semua menu-menu ni:)

    BalasPadam

Thak You For Your Comment