Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV” - KEUNGGULAN WANITA

NUFFNANG

DS NUFFNANG

Jumaat, 19 November 2010

Case of the Stolen Keys to Tron: Legacy by TGV”

GEMPAR....Berita tergempar..!  Hangat...!!! Kunci keselamatan mengandungi reel TRON telah hilang dari bilik projektor pawagam TGV pada 15 Nov 2010 jam 0730. Kunci tersebut yang berada di dalam rak laci didapati hilang sewaktu Antony, penjaga projektor pawagam TGV pergi ke bilik air.Ketika siasatan dibuat didapati beberapa helai rambut berwarna perang di tempat kejadian. Polis berpendapat jenayah dilakukan oleh orang dalam tetapi siapa ye? Maka pihak pawagam TGV meminta pertolongan dari member-member NUFFNANG memberi bantuan mencarikan kunci tersebut sebelum filem TRON: Legacy ditayangkan pada 16 Dis 2010.
Wahh....! Kes berat ni..! Kena panggil encik Pink Panther yang datang menolong mencari kunci tersebut. Hai...kawan-kawan semua mari sama-sama kita menolong mencari kunci tersebut kalau tidak tak dapatlah kita tengok filem TRON: Legacy tu. Unruk apa-apa maklumat semua bolihlah tengok kat facebook TGV Cinemas - www.facebook.com/TGVCinemas
TWINKLE-TWINKLE LITTLE STAR, WHERE IS THE STOLEN KEY?

Ganjarannya....? Tentulah ada ganjarannya kepada sesiapa yang dapat mencari kunci tersebut. Jadi cepat-cepat kita sama-sama mencari kunci yang hilang dan dapatlah kita menonton filem TRON: Legacy di pawagam TGV Cinemas. Jangan lupa ganjaran hadiahnya ialah A Private Private Screening Hall for any movie + a Panasonic 50" 3DTV + 3D Blu-ray player dan banyak lagi hadiah yang ditawarkan oleh pihak pawagan TGV kepada sesiapa yang dapat menyelesaikan kes ini.


 CEPAT JANGAN TERLAMBAT, MARI KITA BERAMAI-RAMAI BERSAMA MENCARI KUNCI YANG HILANG KALAU TIDAK TAK DAPATLAH TENGOK TRON:LEGACY KAT BAWAH NI..1 ulasan:

  1. Boleh tahan unik jugak ye style promosi ni.. macam betul-betul je

    BalasPadam

Thak You For Your Comment